От х:

Днес в x:

Конфискуваха 690 маски, плат и още недекларирани стоки от три автобуса

Недекларирани стоки иззеха през почивните дни икономическите полицаи съвместно с колегите си от агенция „Митници“, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

На платно за вход в България те са извършили проверки на 3 автобуса Мерцедес, собственост на две джебелски и една кърджалийска фирма. В рейсовете служителите са намерили общо 6020 пвц връзки за маркучи, 175 кг пвц тръби, 75 кг болтове, 400 пвц подложки за лампи, 13 венециански щори, 101 метра плат, 690 маски за многократна употреба, 1021 колана от изкуствена кожа и 72 текстилни изделия с лого на запазени търговски марки. Недекларираните стоки са задържани с митнически разписки от седем лица, пътуващи в автобусите.

От два леки автомобила - Ситроен и Шкода, спрени за проверка същия ден, са иззети 3300 къса безакцизни цигари, укрити от собствениците им в автомобилите. Съставени са актове по Закона за митниците.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ап
    Аптито
    1 0
    07:17, 15 дек 2020
    Кво ми слагате таз крива глава тошова с едхидна кривозъба нагла усмивка на всяка статия. Шибаняк корумпиран, гяур. Забавям ама не забравям
Последни новини