От х:

Днес в x:

Кметът с поздравителен адрес по повод Международния ден на хората с увреждания

Изображение 1 от 2
    Кметът на Хасково Станислав Дечев поздрави членовете на социалните съюзи и центрове, които предоставят услуги за хората в неравностойно положение по повод 3 декември- Международния ден на хората с увреждания. 
     
    „Международният ден на хората с увреждания задължава обществото ни в своите грижи и внимание да постави акцент върху човека, неговата индивидуалност и лично достойнство, а не върху увреждането му. Това е европейският модел на политика към и за хората с увреждания, който община Хасково следва“, казва в обръщението си градоначалникът. 
     
    В него той уверява хората от институциите, че местната власт работи за създаване на условия, които да облекчат ежедневието им.
    "През 2020 г. всички ние се изправихме пред една непреживявана до сега пандемия. В тези трудни дни Вие ни показвате, че всяко тежко предизвикателство се преодолява с твърдост, мъдрост и дисциплина. Благодаря Ви сърдечно! Желая Ви преди всичко здраве, вяра в доброто и сила!“
     
    Поздравителният адрес от кмета Станислав Дечев беше изпратен до Сдружение “Клуб на инвалидите с физически увреждания“, Районна организация на глухите- Хасково, Сдружение „Клуб за рехабилитация и социална интеграция на лица с увредено зрение“, Сдружение „Диабет 2012“, Сдружение „Съюз на диабетноболните“, Сдружение „Българска Асоциация на хора с онкологични и други заболявания“, Дружество „Военноинвалиди“, Дом за пълнолетни лица със сетивни нарушения, Център за настаняване на деца и младежи с увреждания, Дневен център за пълнолетни лица с увреждания, Дневен център за деца и младежи с увреждания „Марина“. 
     
    Той беше предаден на представители от институциите от служители на общинска  администрация.
    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (7)

    • 1
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • 2
      Па
      Панаетюф Теню ут Гереня
      3 -2
      14:02, 3 дек 2020
      И я да кажа мойте поздрави към кмета Станислав Дечев.
      • Ни
        Низнаеф
        3 -1
        14:24, 3 дек 2020
        Той да няма празник?
      • До
        До Низнаеф
        1 0
        19:51, 3 дек 2020
        Ха сети са де или я да та подсетя
    • 3
      До
      Доктор Ох Боли
      3 -1
      14:42, 3 дек 2020
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • 4
      До
      Дора Д.
      3 -1
      14:51, 3 дек 2020
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • 5
      Бр
      бреее
      3 -1
      17:36, 3 дек 2020
      Бе, кмете - махни я тая Лудата М от това училище. То бива авери, другари с мъжлето на тая селянка, ама толкова ненормално женище не става за директорка на училище! Това нещо не се кротва нито по време на извънредно положение, нито по време на редовно! Прибри си я при тебе в общината, направи я една голема икспертка по образованието и да си лапа там държавната заплата - нал за това е стана директорка на училище - държавни пари да получава! Иначе много се тупа какъв бизнес върти, и как всичко си има, ама се навряла в училищетно и чака всеки допълнителен лев!
    Последни новини