От х:

Днес в x:

1 °C

Кметът с поздравителен адрес по повод Международния ден на хората с увреждания

Изображение 1 от 2
  Кметът на Хасково Станислав Дечев поздрави членовете на социалните съюзи и центрове, които предоставят услуги за хората в неравностойно положение по повод 3 декември- Международния ден на хората с увреждания. 
   
  „Международният ден на хората с увреждания задължава обществото ни в своите грижи и внимание да постави акцент върху човека, неговата индивидуалност и лично достойнство, а не върху увреждането му. Това е европейският модел на политика към и за хората с увреждания, който община Хасково следва“, казва в обръщението си градоначалникът. 
   
  В него той уверява хората от институциите, че местната власт работи за създаване на условия, които да облекчат ежедневието им.
  "През 2020 г. всички ние се изправихме пред една непреживявана до сега пандемия. В тези трудни дни Вие ни показвате, че всяко тежко предизвикателство се преодолява с твърдост, мъдрост и дисциплина. Благодаря Ви сърдечно! Желая Ви преди всичко здраве, вяра в доброто и сила!“
   
  Поздравителният адрес от кмета Станислав Дечев беше изпратен до Сдружение “Клуб на инвалидите с физически увреждания“, Районна организация на глухите- Хасково, Сдружение „Клуб за рехабилитация и социална интеграция на лица с увредено зрение“, Сдружение „Диабет 2012“, Сдружение „Съюз на диабетноболните“, Сдружение „Българска Асоциация на хора с онкологични и други заболявания“, Дружество „Военноинвалиди“, Дом за пълнолетни лица със сетивни нарушения, Център за настаняване на деца и младежи с увреждания, Дневен център за пълнолетни лица с увреждания, Дневен център за деца и младежи с увреждания „Марина“. 
   
  Той беше предаден на представители от институциите от служители на общинска  администрация.
  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (7)

  • 1
   Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 2
   Па
   Панаетюф Теню ут Гереня
   3 -2
   14:02, 3 дек 2020
   И я да кажа мойте поздрави към кмета Станислав Дечев.
   • Ни
    Низнаеф
    3 -1
    14:24, 3 дек 2020
    Той да няма празник?
   • До
    До Низнаеф
    1 0
    19:51, 3 дек 2020
    Ха сети са де или я да та подсетя
  • 3
   До
   Доктор Ох Боли
   3 -1
   14:42, 3 дек 2020
   Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 4
   До
   Дора Д.
   3 -1
   14:51, 3 дек 2020
   Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 5
   Бр
   бреее
   3 -1
   17:36, 3 дек 2020
   Бе, кмете - махни я тая Лудата М от това училище. То бива авери, другари с мъжлето на тая селянка, ама толкова ненормално женище не става за директорка на училище! Това нещо не се кротва нито по време на извънредно положение, нито по време на редовно! Прибри си я при тебе в общината, направи я една голема икспертка по образованието и да си лапа там държавната заплата - нал за това е стана директорка на училище - държавни пари да получава! Иначе много се тупа какъв бизнес върти, и как всичко си има, ама се навряла в училищетно и чака всеки допълнителен лев!

  Хороскоп за 21.01.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Бъдете дружелюбни към околните, защото присъствието ви е важно за тях. Покажете ангажираност към проблемите им и се съобразете и с тяхното мнение. Ще се нуждаете от подкрепата им и вие за в бъдеще. Очаквате прекалено много от връзката си с човек, който е несериозен и стоящ в страни от вас.
  21 яну 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Интересно съчетание на полезното с приятното, което ще ви помогне да се разведрите. Любимите ви хора също ще вземат участие. Ще се погрижите за физическата си форма, имате нужда от повече движение и чист въздух. Добро стечение на обстоятелствата ще ви срещне с човек, когото обичате и това ще ви направи щастливи.
  21 яну 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Отдава ви се възможност да разширите дейността си и да завоювате нови територии. Възползвайте се от съветите на специалисти в дадената област. Инвестициите, които направите за компетентна консултация ще се възвърнат многократно. Не залагайте на нищо случайно, подсигурете се добре във всяка своя стъпка.
  21 яну 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Работата ви е отговорна и не може да си позволите отпускане. Но ще постигнете голяма част от заплануваното и това ще повиши самочувствието ви, а също така ще ви даде увереност да продължите. Очаква ви финансово стабилизиране. В личен план сте доста по изнервени, отпуснете се, но не за сметка на другите.
  21 яну 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Отворени сте за предложения и чужди идеи, и с енергия ще се посветите в реализацията на печеливша задача. Търсещите от вас ще получат предложение за нова работа. Качествата и подготовката ви са предимство, но не подценявайте и конкуренцията. Не се щадете, щом от вас се очаква повече, вероятно има още какво да дадете.
  21 яну 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  В подем сте и това се забелязва във всяка ваша постъпка. Ако се колебаете дали да предприемете рисковано начинание, което би ви донесло бърз и значителен успех, знайте че шансът ви е много добър. Вслушването в съветите на ваш близък няма да ви е излишно.
  21 яну 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Успехът ви днес в най-голяма степен се дължи на проявената в подходящия момент дипломатичност. Уважението, с което се ползвате на работното място днес многократно ще нарасне. Точните ви и навременни действия ще спестят много средства на организацията, в която работите.
  21 яну 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Изяснете си деловите или технологични детайли, които могат да ви противопоставят на някого, за да си спестите излишни главоболия. Заложете на открития диалог и се вслушайте в мнението на опонентите си. Това е във възможностите ви, както и други полезни неща, които очакват вниманието ви днес.
  21 яну 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Водени от творчески амбиции, ще работите вдъхновено и с желание. Постигнатото ще ви радва и зарежда с добра енергия. Ако изпитвате затруднения, има с кого да ги споделите, за да потръгнат делата ви. Любовта ви е силна и ви мотивира да гледате на предизвикателствата без излишен стрес.
  21 яну 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Не се предоверявайте днес за да избегнете финансови загуби. Бъдете по-резервирани към хора, които искат заем. Предпазливостта обаче е излишна при интимните авантюри, които предприемате. Бъдете дръзки, успехът е ваш.
  21 яну 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ако искаш да спечелиш повече приятели, покажи им, че искрено се интересуваш от тях, но ако искаш да не ги загубиш не се опитвай да ги караш да се интересуват от теб. Човек, който не се интересува от ближния си среща най-много трудности в живота и най-много наранява другите. Ще пътувате по служебни дела и в перспектива се очертават добри шансове за печелене на пари.
  21 яну 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Увлечени сте от нестандартни неща и това може да стане причина да изпуснете благоприятни възможности на работното си място. Преценете кое е най-важно за вас, като не пренебрегвайте и съветите на хората около себе си, които искат само най-доброто за вас. Грешна преценка може да ви донесе неприятности, затова когато взимате решения, обмислете ги добре.
  21 яну 2021
  Последни новини