От х:

Днес в x:

Варна забрани всички заведения след полунощ

С цел ограничаване на разпространението на COVID-19, от полунощ се забраняват посещенията във всички заведения за хранене и развлечения във Варненска област в интервала от 0.00 до 6.00 часа. Това решение взе на заседание днес Областният кризисен щаб, съобщиха от областната управа в крайморския град.

Забраната се отнася за всички заведения за хранене и развлечение, независимо дали са самостоятелни или прилежащи към места за настаняване, включително зали за провеждане на събития. Ограниченията няма да се прилагат за заведения за бързо обслужване без възможност за настаняване.

Забраната ще важи до 0.00 часа на 10 ноември. При промяна на епидемичната обстановка, мерките могат да бъдат променяни или допълвани, уточняват от областната управа.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ки
    Киро
    0 0
    19:40, 3 ное 2020
    В заведевията средата все пак е контролирана. Ако ги затворят, холата ще почнат да се събират по апартаментите, където няма никакъв контрол.
  • 2
    Ан
    Андрей
    0 0
    22:25, 3 ное 2020
    Никъде тези мерки не доведоха до намаляване на заболелите. Не отчете никой в ресторантите колко средства вложиха в това да има дезинфекция и да се спазват мерките и вместо всички да са отговорни, сега само браншът страда.
  • 3
    Ин
    Ина
    0 0
    22:27, 3 ное 2020
    Оставете хората да работят! Безработицата ли искаме да увеличим?
  • 4
    Ис
    Искрен
    0 0
    22:38, 3 ное 2020
    НЕ мисля, че това е начинът да се ограничи вирусът. Хората трябва да са съзнателни, не да се жертва бранша!
Последни новини