От х:

Днес в x:

Димитър Иванов - Капитана и Бай Тъньо до Хасково по „прекия път“ и със стихийно бедствие

Все направо към дома. С настроение и с намигване към злободневието на днешния ден, единственият в България актьор вентролог- Димитър Иванов-Капитана и неговият верен спътник Бай Тъньо пристигат тази вечер в Хасково.

Двамата се връщат тук за нова среща с публиката, обаче не сами. Водят със себе си и едно истинско стихийно бедствие-г-жа Истерия Петрова. Пригответе се да се сблъскате с тежката действителност на държавната администрация в нейно лице. „Г-жа Истерия Петрова е тази, в която всяка госпожа разпознава своята колежка, но в никакъв случай не припознава себе си“, представя я Димитър Иванов и добавя, че тазвечершното шоу е едно уж НЕбюрократично шоу, в което през призмата на хумора ще бъдат разгледани едни доста обвързващи теми - ухажването, семейния живот, отглеждането на дете … в България. Детската градина... в България, плащането на сметки, заеми и всичко, което включва двама влюбени и едно дете... в България.

Комедийното стендъп шоу с мисия  „Образцов дом“ започва в 19 часа, в залата на читалище “Заря“, а билети все още има на касата на читалището.

Представлението на Капитана и компания в Хасково е 10-ото от второто им Национално турне, което ще мине през 23 града на страната.

Още рано тази сутрин Димитър Иванов сподели приготовленията за пътуването към Хасково. От видеото стана ясно, че Бай Тъньо се кани да шофира до тук. Но толкова добър шофьор ли е той, че да му се доверява Димитър Иванов, ветрологът сподели за Haskovo.net, че всъщност никак му няма доверие в ориентацията.

“Ами, там е работата, че не му се доверявам, когато той шофираше предния път ни загуби, но да се надяваме, че пътят от Димитровград до Хасково няма как да го сбърка, стига да не мине отново по някой "пряк" път...“ казва Димитър Иванов, който е роден в Димитровград и всъщност и Хасково му е „у дома си“.

„Чувствам Хасково като свой град. Всичките ми приятели са учили в Хасково, излизахме в Хасково, карах шофьорските курсове в Хасково, целунах момиче за първи път в Хасково. За мен Хасково е специално място. А публиката- няма друга такава в страната, като родната. Топли хора.“, сподели няколко часа преди качването си на сцената в Хасково Димитър Иванов.

Красимира Славова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Кю
    Кюмуров
    1 0
    12:29, 7 окт 2020
    Тай шофира добре, ама при Язакито да не мине кестерме през кръговото. Аз често го правя, защото тоя път го минавам с затворени очи.
Последни новини