От х:

Днес в x:

10 °C

Димитър Иванов - Капитана и Бай Тъньо до Хасково по „прекия път“ и със стихийно бедствие

Все направо към дома. С настроение и с намигване към злободневието на днешния ден, единственият в България актьор вентролог- Димитър Иванов-Капитана и неговият верен спътник Бай Тъньо пристигат тази вечер в Хасково.

Двамата се връщат тук за нова среща с публиката, обаче не сами. Водят със себе си и едно истинско стихийно бедствие-г-жа Истерия Петрова. Пригответе се да се сблъскате с тежката действителност на държавната администрация в нейно лице. „Г-жа Истерия Петрова е тази, в която всяка госпожа разпознава своята колежка, но в никакъв случай не припознава себе си“, представя я Димитър Иванов и добавя, че тазвечершното шоу е едно уж НЕбюрократично шоу, в което през призмата на хумора ще бъдат разгледани едни доста обвързващи теми - ухажването, семейния живот, отглеждането на дете … в България. Детската градина... в България, плащането на сметки, заеми и всичко, което включва двама влюбени и едно дете... в България.

Комедийното стендъп шоу с мисия  „Образцов дом“ започва в 19 часа, в залата на читалище “Заря“, а билети все още има на касата на читалището.

Представлението на Капитана и компания в Хасково е 10-ото от второто им Национално турне, което ще мине през 23 града на страната.

Още рано тази сутрин Димитър Иванов сподели приготовленията за пътуването към Хасково. От видеото стана ясно, че Бай Тъньо се кани да шофира до тук. Но толкова добър шофьор ли е той, че да му се доверява Димитър Иванов, ветрологът сподели за Haskovo.net, че всъщност никак му няма доверие в ориентацията.

“Ами, там е работата, че не му се доверявам, когато той шофираше предния път ни загуби, но да се надяваме, че пътят от Димитровград до Хасково няма как да го сбърка, стига да не мине отново по някой "пряк" път...“ казва Димитър Иванов, който е роден в Димитровград и всъщност и Хасково му е „у дома си“.

„Чувствам Хасково като свой град. Всичките ми приятели са учили в Хасково, излизахме в Хасково, карах шофьорските курсове в Хасково, целунах момиче за първи път в Хасково. За мен Хасково е специално място. А публиката- няма друга такава в страната, като родната. Топли хора.“, сподели няколко часа преди качването си на сцената в Хасково Димитър Иванов.

Красимира Славова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

 • 1
  Кю
  Кюмуров
  1 0
  12:29, 7 окт 2020
  Тай шофира добре, ама при Язакито да не мине кестерме през кръговото. Аз често го правя, защото тоя път го минавам с затворени очи.

Хороскоп за 25.10.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Денят предразполага към неангажиращи занимания и активна почивка. Имате прекрасна възможност да се отърсите от напрежението на работната седмица и да възстановите напълно силите си. Доверието, което гласувате на непознат няма да остане излъгано и най-вероятно ще бъдете много доволни от сътрудничеството си, въпреки първоначалните колебания.
25 окт 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Независимият ви дух ще се прояви и днес. Водени от разбирането си за нещата, ще сложите край на онези, които ви пречат да се чувствате истински и ще вземете решения, променящи в известна степен обичайните ви занимания. Бъдете толерантни и ще ви бъде по-лесно в отношенията с околните.
25 окт 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Споделете притесненията с близките си, ще намерите бързо решение и ще ви олекне. Денят ще ви предложи изненади, които бихте могли да трансформирате в добри реализации, стига да се възползвате на момента. Със сигурност няма да скучаете. Не се намесвайте в чужди спорове, имайки желание да сте полезни.
25 окт 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Налице са всички предпоставки, за да прекарате един приятен и спокоен ден. Заемате се с ангажименти, които не ви натоварват и се справяте чудесно. Ще споделите нещо, което ви вълнува с близък човек, надявайки се на съвет. Добре ще е, ако обърнете повече внимание на здравето си.
25 окт 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
За да решите въпросите, които ви притесняват си осигурете малко спокойствие. Нуждаете се от него и заради самите вас. Развлечения с приятели излет в планина, ремонтна дейност или риболов са сред възможните алтернативи за деня. Нещата ви се нареждат, а неприятностите бягат от вас.
25 окт 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Денят се свързва с творчески изяви и с внимание към любими хора. Няма да ви липсва желание за удоволствия и любов. Други от вас ще пътуват, но на близки разстояния. Подготвяте нечии празник и това изисква повече време по организацията му. Ентусиазирани сте и ще се справите.
25 окт 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Този ден повечето от вас ще отредят за почивка сред домашна обстановка. Имате нужда да се разтоварите и да обмислите бъдещите си професионални задачи. Вслушвате се в съветите, които получавате от близките си и това ще бъде само от ваша полза. Ще ви се наложи да се откажете от прекалено смел за момента замисъл. Вечерта ще се забавлявате истински.
25 окт 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Не споделяйте личните си перипетии с всеки. Бъдете по-дискретни. Възможни са неприятни изненади и провокации. Потърсете приятни занимания, с които да се разтоварите от напрежението. Ще ви заредят с позитивни мисли и емоции. Подобно въздействие може да има и любим човек.
25 окт 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Нуждаете се от повече спокойствие и силна храна. Здравето ви също изисква грижи, движение и почивка. Споделете домашните задължения с близките си, не се ангажирайте с всичко сами. За щастие, до себе си имате хора, които ви обичат и с готовност ще поемат от товара ви. За други денят е свързан с пътувания и срещи.
25 окт 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Покажете благородство на характера си и благодарете на онези, които ви подкрепят и същевременно остават в сянката ви, грижейки се за вашето развитие. Ще овладеете стреса, като потърсите подходящи за интересите ви и желанията ви забавления. Любовта е мощна сила, не я пренебрегвайте.
25 окт 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Посветете този ден на семейството си и се опитайте да си починете в семейна обстановка. Нищо не застрашава спокойствието ви и все пак се постарайте всички да са доволни. Подхождате с разбиране към всеки един човек, затова едва ли ще ви е трудно. Направете нещо и лично за себе си, имате нужда.
25 окт 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Нерешени проблеми ще ви накарат да потърсите нови възможности за справяне с тях. Наясно сте, че това не може да продължава повече. Ако ви е нужна помощ, потърсете подходящия човек, за да не губите енергията си напразно. Вслушайте се в интуицията си, ще получите свежи идеи и желание да общувате с нови хора.
25 окт 2020
Последни новини