От х:

Днес в x:

12 °C

Димитър Иванов - Капитана и Бай Тъньо до Хасково по „прекия път“ и със стихийно бедствие

Все направо към дома. С настроение и с намигване към злободневието на днешния ден, единственият в България актьор вентролог- Димитър Иванов-Капитана и неговият верен спътник Бай Тъньо пристигат тази вечер в Хасково.

Двамата се връщат тук за нова среща с публиката, обаче не сами. Водят със себе си и едно истинско стихийно бедствие-г-жа Истерия Петрова. Пригответе се да се сблъскате с тежката действителност на държавната администрация в нейно лице. „Г-жа Истерия Петрова е тази, в която всяка госпожа разпознава своята колежка, но в никакъв случай не припознава себе си“, представя я Димитър Иванов и добавя, че тазвечершното шоу е едно уж НЕбюрократично шоу, в което през призмата на хумора ще бъдат разгледани едни доста обвързващи теми - ухажването, семейния живот, отглеждането на дете … в България. Детската градина... в България, плащането на сметки, заеми и всичко, което включва двама влюбени и едно дете... в България.

Комедийното стендъп шоу с мисия  „Образцов дом“ започва в 19 часа, в залата на читалище “Заря“, а билети все още има на касата на читалището.

Представлението на Капитана и компания в Хасково е 10-ото от второто им Национално турне, което ще мине през 23 града на страната.

Още рано тази сутрин Димитър Иванов сподели приготовленията за пътуването към Хасково. От видеото стана ясно, че Бай Тъньо се кани да шофира до тук. Но толкова добър шофьор ли е той, че да му се доверява Димитър Иванов, ветрологът сподели за Haskovo.net, че всъщност никак му няма доверие в ориентацията.

“Ами, там е работата, че не му се доверявам, когато той шофираше предния път ни загуби, но да се надяваме, че пътят от Димитровград до Хасково няма как да го сбърка, стига да не мине отново по някой "пряк" път...“ казва Димитър Иванов, който е роден в Димитровград и всъщност и Хасково му е „у дома си“.

„Чувствам Хасково като свой град. Всичките ми приятели са учили в Хасково, излизахме в Хасково, карах шофьорските курсове в Хасково, целунах момиче за първи път в Хасково. За мен Хасково е специално място. А публиката- няма друга такава в страната, като родната. Топли хора.“, сподели няколко часа преди качването си на сцената в Хасково Димитър Иванов.

Красимира Славова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

 • 1
  Кю
  Кюмуров
  1 0
  12:29, 7 окт 2020
  Тай шофира добре, ама при Язакито да не мине кестерме през кръговото. Аз често го правя, защото тоя път го минавам с затворени очи.

Хороскоп за 24.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Усърдието в работата и във всичко, с което се занимавате днес ще има видими резултати. За да сте в синхрон с енергиите на деня, станете по-търпеливи, потиснете егото си и избягвайте ненужните спорове. Дайте път на творческите си виждания и следвайте сърцето си. Предстоят желани развития в интимната сфера.
24 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Днес вършите добре всичко, с което се захванете. Прозрач-ността на целите ви много ви помага при осъществяването им, по-ради което никой от заобикалящите ви няма съмнение какво точно искате. Организацията ви е на ниво, затова можете да се надявате на добри резултати. Постарайте се да отделите от времето си и за човека до вас, нека той не се чувства пренебрегнат.
24 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Съдбата ще ви предложи всичко онова, от което се нуждаете днес. В службата ще се вслушват в предложенията ви, зачитайки опита и умението ви да се сработвате с колегите. Имате планове, голяма част от които ще отсеете и ще пристъпите към реализацията им. Позабравени чувства също ще изплуват на повърхността.
24 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Очаква ви динамичен и успешен работен ден. С деловите си партньори ще стигате бързо до общи решения и резултатите няма да закъснеят. Ако стихията ви е търговията бъдете предпазливи. Имайте предвид, че начинанията свързани с чуждестранни партньори е възможно да претърпят промени. Момента е подходящ за стабилизиране в личен план.
24 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Не ангажирайте вниманието си с маловажни неща. Отговорността ви изисква да се концентрирате върху непосредствената си работа. Бизнесът ще ви носи очакваните резултати, изненади не се предвиждат. С партньор от миналото си е възможно да възобновите стара връзка, интересът ви към него набира преднина.
24 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
От доста време изчаквате подходящия момент за решаваща стъпка в професионалните ви дела и днес ще ви се отдаде възможност да я осъществите. Предпочитате да не рискувате и това може да стане причина за противоречия между вас и партньорите ви, но в крайна сметка вие ще се окажете прави. Предстои ви стабилизация във финансово отношение.
24 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Анализирате в дълбочина делата, с които се занимавате и сте в състояние да предвидите кое е следващото нещо, което следва. Хората около вас се осланят на този факт, но не допускайте вие да носите отговорност и вместо тях. На някои от вас предстои пътуване в чужбина, което е свързано с много предизвикателства за вас, но и доста дивиденти.
24 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Загърбвате стари неща, които ви носят само тревоги и тръгвате по съвършено нов път, където ви очакват немалко шансове, стига да съумеете да ги използвате както трябва. Имате завидното свойство бързо да се приспособявате и това занапред ще ви бъде само от полза. Вашата тайнственост привлича представител на другия пол, опитайте се да балансирате нещата.
24 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще избегнете изненадите и нежеланите ситуации, стига да сте внимателни и да се съобразявате с обективните условия. При работа с остри предмети и огнеопасни материали, вземете мерки. Роднините ви ще се радват, ако споделяте повече от времето си с тях. Обмена на мисли и енергия по между ви са важни, не ги пренебрегвайте.
24 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Бъдете предпазливи при боравенето с пари. Има голяма вероятност да ги загубите или да ви измамят по някакъв начин. Успехът в работата ви е неизбежен, особено ако става дума за проект, по който отдавна работите. Жизненият ви потенциал е на много добро ниво, но поради различни обстоятелства сте склонни към грешки и значителни пропуски.
24 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Гледате обективно на заплетена ситуация на работното си място и се опитвате да намерите подходящ начин за решаването й. Това ви издига в очите на околните, особено на онези, които не осъзнават сериозността на положението. Сътрудничеството ви с колега ще бъде ползотворно само при условие че приемате мнението му за равносилно на вашето и сте готови на компромиси.
24 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Възможно е да изпаднете в колебания. Податливи сте на импулси, каращи ви да свършите на мига всичките си задачи, но в следващия момент възниква друго и това забавя темпото ви. Каквото и да усещате, нещата ще се случват. Решавайте проблемите в движение и мислете позитивно, без да таите гняв в душата си към никого.
24 яну 2021
Последни новини