От х:

Днес в x:

Нови аварии по водопровода мъчат жителите на „Болярово“

Изображение 1 от 6

    В хасковския квартал „Болярово“ продължават мъките с прогнилите етернитови тръби от водопровода.

    Снощи част от хората са останали за пореден път без вода, заради авария. Пробивът на водата е довел до сериозен разлив по улицата, където е станал.

    Тази сутрин проблемът беше отстранена от екип на ВиК, но местните са нащрек за следващ подобен случай, за който се убедени, че няма да се забави..

    Все още вървят работите по полагането на канализацията в квартала и при движението на тежките камиони амортизираните водопреносни тръби често се пукат.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (7)

    • 1
      Же
      Железан
      17 -2
      15:49, 2 окт 2020
      Предлагам ВиК да ги затворят, и без това не вършат нищо.
      • На
        НАБОРА
        1 -6
        20:55, 2 окт 2020
        Много си железен бе Железане. А ти можеш ли да коп... Виж коментара
    • 2
      Жи
      жител на кв.Болярово
      14 0
      18:12, 2 окт 2020
      Елате да снимате на ул.шипка 72 аварията тече вече два месеца звъня през ден на ВИК и все казват има сигнал ще предадем на колегите и до там и нищо повече срамота два месеца няма никой незнам вече на кой да се обадя и какво да правя....
      • Бо
        болярово
        9 0
        11:03, 3 окт 2020
        Така е, всеки ден минавам от там, миналия ден си спуках и гумата, тези, които са в централата на ВиК имам чувството, че са радиостанции и повтарят едно и също за каквото и да им се обадиш.. Проста работа, май ще чакаме предизборно да пуснат работници да я закърпят с промоционалните материали, изчислено да се отвори пак след 10 месеца, всичко е един кръговрат, имам абонамент за местния гумаджия вече от тези аварии в болярово. Те са перманентни ебахти авариите. Няма какво да кажа, тръгваш спокойно за работа с кафето в колата, минаваш от там и Пат гумата киндили, няма я, щели да предадат на колегите, какво ще предадат: Човек от болярово си спука гумата в дупката. Направо да се предадат в болярово лудницата, ако успеят да стигнат до там де, че и там има аварии, да не спука гума служебката на ВиК в някоя "авария". Те самите са аварирали в централата какво остава доподдръжката на водните магистрали по града.
    • 3
      11
      11
      8 -1
      22:19, 2 окт 2020
      За нищо не стават ВиК Хасково , за сетен път го доказват . Да ги затворят като организация . Срам и позор за град Хасково .
    • 4
      Искаш да изкопаш за 4 години
      колкото за 30 :)))
    • 5
      Во
      вода гази,жаден ходи
      7 0
      07:21, 3 окт 2020
      Направиха този път /главния/в Болярово на няма нищо.Копаят,пука се,протича,през 20м по цялото трасе.ВиК получават големите заплатки на гърба на хасковлии и не им дреме къде тече.Разпределят теча като пари на гърба ни и си правят оглушки.Докога ще е така.Оставка на цялото ръководство на това калпаво ВиК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Последни новини