От х:

Днес в x:

Изгражда се мащабен търговско-развлекателен комплекс в Перник

Българска търговска верига е започнала изграждането на най-мащабния си търговско-развлекателен комплекс в  Перник, съобщиха от компанията. Проектът е първият по рода си за компанията и ще се простира върху 10 753кв. м. разгъната застроена площ. В обекта ще бъде изграден най-модерният досега супермаркет на фирмата, боулинг зала, партньори на веригата ще имат свои магазини и обекти за различни услуги. Комплексът ще разполага с модерна детска площадка, голям паркинг и богато озеленяване. Обектът ще бъде финализиран през 2021 година.

"Този проект ще надскочи всичко, което сме правили досега. В нашата компания работят много жители на града, които в момента пътуват всеки ден до София. Сега ще създадем обект, в който ще могат да работят там, където живеят и ще открием работни места за перничани", е заявил собственикът на компанията Валери Николов. 

"Радващо е, че в Перник ще бъде открит такъв голям обект, където гражданите ще могат едновременно да пазаруват и да се забавляват. Във време на криза не маловажно е и, че ще бъдат открити нови работни места", е заявил заместник-кметът Мирослав Стоицев, който присъствал на символичната "първа копка" на терена. Комплексът ще бъде изграден в кв. "Изток".
 

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини