От х:

Днес в x:

24 °C

Търсят треньор по борба, двама учители и две медицински сестри

Свободни работни места за трима учители са обявени в Бюрото по труда в Хасково.

Едната позиция е за учител по спортна подготовка – борба свободен стил. Документи се приемат до 28.07.2020 г., а мястото е свободно от 03.08.2020 г. Договорът за назначаване е срочен, става ясно от сводката на Агенцията по заетостта.

Свободни места има още за учител в детска градина със специалност „предучилищна и начална педагогика” и учител/старши учител по информационни технологии.

Търсят се още две медицински сестри и акушерки на безсрочни договори. Основните им отговорности са да следят за здравословното състояние на възрастни хора в дом. Работните места са свободни от 14.07.2020 г.

Множество свободни работни места има още за шивачи, готвачи, бармани, сервитьори, хигиенисти, шлосери, шофьори.

Facebook коментари

Коментари в сайта (11)

 • 1
  Всички тъпи Борчета
  станаха още по-тъпи Заптиета
  • Зъ
   Зъц
   5 -6
   13:58, 26 юли 2020
   Да нямаш заден сърбеж
 • 2
  Пе
  Пеню карбуратора
  13 0
  14:25, 26 юли 2020
  Я да са нажуля на село и са боря със свинето.
  • На
   Наум Сюлейманов Алкохолик
   5 -2
   15:08, 26 юли 2020
   Внимавай с черния дроб
  • Пе
   Пеню карбуратора
   9 -1
   15:28, 26 юли 2020
   Не'мой са плаши, пуша много и ся имам два черни дроба да мога да пия повече.
 • 3
  Де
  Дете
  6 0
  15:13, 26 юли 2020
  За коя детска градина?
 • 4
  Ха
  Ханко
  7 0
  15:33, 26 юли 2020
  Нещо аз ли не разбирам:
  Търсят се акушерки на безсрочен договор с основни отговорности проследяване на здравословното състояние на възрастни обитатели на старчески дом.
  Моля, публикувайте длъжностната характеристика и специфичността на обявената позиция акушерка в старчески дом.
 • 5
  За
  Запознат
  5 -1
  21:21, 26 юли 2020
  Още по-интересно е ,че се назначават детски учителки , които са били магазинерки или с културни кадри от бай тошово време, защото били дружки на директорките, не си подавайте документите, местата са заети за тяхни хора, всичко е проформа, питайте ако не вярвате!
 • 6
  Зн
  Значи
  3 -1
  22:32, 26 юли 2020
  Значи и в старческия дом и в детските градини се назначават калинки! Защо ви е длъжностна характеристика!?
 • 7
  Он
  Онбашия
  3 -3
  08:58, 27 юли 2020
  Търсят се протестирщи за площада за 4 часов работен ден. Работно време от 18 до 23 часа. Изискване да имат добри гласови възможности.
  Заплащането се договарят на место.
 • 8
  До
  До онбашия
  1 0
  15:50, 27 юли 2020
  Имам гласови данни и то доста добри, мога да заглуша два самолета, ще ми платите ли двойно?

Хороскоп за 21.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
От близките си ще получите стимул и мотивация за творчески и професионални изяви. Все по-убедително ще налагате присъствието си в сфери, носещи ви пари и популярност. Съдбата ви дава благоприятни възможности, възползвайте се, за да получите това, което искате за себе си.
21 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Не се скъпете да харчите парите си днес, покупките ви ще са удачни и ще ви направят доволни. Имате желания, реализацията за които изисква повече яснота и подготовка. Те не са пречка, нужно ви е да вземете решение за стартирането им и да действате. В семейството ще имате повод за празнуване.
21 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Очаква ви ден, пълен с емоции и добро настроение. Пропускате проблемите покрай себе си, без да им позволявате да влияят на настроението ви. Заобиколени сте от хора, с които се работи леко и които са готови да ви съдействат по всяко време. Прекалено самонадеяни сте в личен план, по-скоро в отношението си с човек, който владее сърцето ви.
21 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Запазвайки доброто си настроение, ще отхвърляте задачите си една след друга. Започващите нов бизнес се нуждаят от допълнителна информация по интересуващите ги теми, за това ще потърсят мнението на специалисти или чрез интернет ще обогатят знанията си. Ще успеете да се включите в сроковете.
21 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще усещате в себе си сили и енергия за развиване на нови умения. С лекота ще вземате решения и ще привличате съмишленици. В спорове ще постигате лесно споразумения и ще ви се отдава да организирате другите. Няма да ви липсва подкрепа, защото привличате на своя страна силните и пробудените.
21 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Ще се възползвате от добрите си позиции в професионалните, обществени и бизнес-среди и с лекота ще преодолеете възникващите затруднения. Здравето ви изисква достатъчно сън, витамини и повече спокойствие. Въздържайте се от спорове, дори да считате, че те могат да са полезни или заради влечението си към тях.
21 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Имате разнообразни планове за този ден, но най-вероятно е да успеете да осъществите само част от замислите си. Непредвидени обстоятелства ще ви попречат да го сторите, но това не бива да ви разочарова. Напротив ще ви позволи да се насочите към нещо ново и градивно. Вечерта ще станете част от интересно мероприятие, което ще ви даде възможност да се разтоварите.
21 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Този ден е изпълнен с нови предизвикателства, които стимулират творческото във вас. Идеите ви са ценни и оригинални и ако се заемете сериозно с реализацията им, ще срещнете одобрението на всичко около вас. Подкрепата на приятел в това отношение ще ви бъде от особена полза, защото той ще ви мотивира да се захванете с нещо перспективно.
21 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Днешният ден ще е сравнително натоварен, свързан е с много ангажименти, срещи и контакти. Имате достатъчно енергия и търпение да се справите с повечето си дела. В определен момент обаче ще трябва да отложите конкретни действия за по-късен етап. Вечерта ще имате нужда от тишина и спокойствие за пълноценна почивка
21 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Добре е да планирате внимателно ангажиментите си днес. Полезно ще ви е да имате повече време да реагирате адекватно на непредвидена ситуация. Възможно е в последния момент да ви се наложи да промените част от плановете си, но нека това не ви притеснява. Сърдечният партньор ви вдъхва надежда за нещо, което отдавна желаете.
21 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Имате различни ангажименти през този ден, които изискват повишеното ви внимание. Близки хора ви търсят за съвет и вие подхождате отговорно към молбите им. Може би ситуацията не е новост за вас, но все пак внимавайте. Не се обвързвайте прибързано, дайте си повече време да се запознаете с детайлите.
21 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Спокоен и приятен ден очаква онези, които не планират далечно пътуване. Занимания с вашето хоби ще ви донесат най-пълно удовлетворение. Душевното ви равновесие е стабилно и нищо не е в състояние да ви обезпокои. Ще прекарате приятна вечер вкъщи, ако поканите близки приятели на гости.
21 сеп 2020
Последни новини