От х:

Днес в x:

4 °C

Затвориха Съдебната палата в Хасково заради служител с коронавирус

Изображение 1 от 5

  Съдебната палата в Хасково затвори врати, заради заразен служител от съдебната власт, съобщиха от пресцентъра на съда и прокуратурата.

  Според запознати, положителният PCR тест е на служител от Районната прокуратура в Хасково.

  След установяване на случая е предприета цялостна дезинфекция на сградата на Съдебна палата – Хасково – общи части, съдебни зали, регистратури, деловодства и кабинети. Със заповед на председателя на Окръжния съд в Хасково Миглена Тянкова сградата е затворена за дезинфекция, считано до 17 часа на 16.07.2020 г.

  Всички насрочени за разглеждане в открити съдебни заседания дела за 16.07.2020 година са отсрочени за нова дата с ново призоваване на страните.

  За срока на дезинфекцията няма да бъдат обслужвани граждани и упълномощени от тях адвокати.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (9)

  • 1
   По
   подсъдим
   27 -10
   15:58, 15 юли 2020
   Дано хич да не я отворят повече.
  • 2
   Са
   Са
   30 -6
   16:02, 15 юли 2020
   Голяма работа съдебни заседания и дела отсрочени престъпници се разкарват необезпкоявани и не им пука дела които се влачат с години жалко само за тези които все още не вярват в заразата която вилнее с пълна сила в булгаристан!
   • Ня
    Някой
    16 -2
    18:31, 15 юли 2020
    То едно "правосъдие" раздават съдийте в този съд - - много добре знаем кой диктува правилата и изходите на делата.....
   • По
    Помаче
    1 0
    23:17, 15 юли 2020
    Вилнее и при резците
  • 3
   Лю
   Любопитен
   21 -19
   16:11, 15 юли 2020
   Защо не я затваряте всяка година каго има грип? От декември до март да е затворена! Като има Коронавирус ще се излекуват. Защо всявате паника?!
   Стига вече с този медиен вирус!
   • До
    До Любопитен
    8 0
    23:46, 15 юли 2020
    Щом си толкова сигурен, че вируса не съществува иди доброволец в отделение, в което са настанени пациенти с Ковид-19. Като не ти се лепне, ще докажеш на ония "простите", че вирус няма.
    Лесно да се цъка в нета, ама реалността е друга!
  • 4
   Да
   Дааа
   34 -5
   16:27, 15 юли 2020
   Прокуратурата е заразена...
  • 5
   Ар
   Арменеца
   9 -3
   18:35, 15 юли 2020
   Скоро и в административния съд ще има Корона вирус, няма да се учудя и ще ми бъде много някакви.... без думи!
  • 6
   На
   наблюдател
   0 -1
   09:07, 16 юли 2020
   по време на извънредното положение март и април съдиите и персонала си стояха по къщите от страх да не се зарязат... и си получаваха заплатки... докато раята работеше за техните заплатки! а сега да ги видим като плъзне заразата в цялата палата!

  Още новини

  Хороскоп за 29.11.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Вълнуват ви предимно семейни въпроси днес, а работата ви е възможно да остане на заден план. Не срещате сериозни затруднения, но за много въпроси ще ви се наложи да изчакате по-благоприятен момент. Просто периодът е неподходящ за активни действия от ваша страна. Не се притеснявайте да говорите открито да чувствата си с близките си хора, те ще ви разберат.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Вземете под внимание очакванията на близките си и работете за тяхното осъществяване. Така ще запазите мира в къщи и ще ви остане време за другите, не по-малко важни задачи днес. С интелигентното си присъствие печелите популярност и налагате идеи, чийто перспектива предстоят.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Ще намерите елегантно решение на въпрос, който ви притеснява и без да се губите в догадки, ще пристъпите към изпълнението му. Ще се ползвате с доверието на онези, които ви интересуват и чието мнение е важно за успеха ви. Носители сте на новото и много хора ще се съобразяват с вас.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Преминавате успешно през всички трудности, с които ви сблъсква днешният ден. Малко неща са в състояние да ви откажат от целите ви, преследвате ги твърдо и неотменно. Проявете обаче повече постоянство относно въпрос, който косвено ви засяга. Скоро ще оцените предимствата от подобно поведение. Предстои ви среща с човек, когото не сте виждали отдавна.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Най-сетне имате възможност да си отдъхнете. Резултатите от упоритата ви работа и проявеното постоянство ще надхвърлят очакванията ви. Цената на успеха ви е натрупалата се умора. Отдайте се на заслужена почивка. Отделете повече време на семейството си и любимите си занимания.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Време е да загърбите лошото настроение. Не се измъчвайте от черни мисли, а влезнете в откровен диалог, с човек, с когото имате нужда да се изясните. В служебен план не допускайте да ви припишат чужди пропуски. Нека поведението ви в семейството бъде изпълнено с уважение към по-възрастните. Чувствате се все по-добре.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Различни становища по общ въпрос ще ви накарат да заемете по-твърди позиции в защита на интересите си. Покажете се подготвени и с добро отношение към околните, това ще натежи везните във ваша полза. Ще възстановите силите си след здравословните си неразположения и няма да ви липсва енергия за всичко, което желаете.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Прекомерната сдържаност в отношения с желан от вас човек едва ли е верния път към сърцето му, за това опитайте да проявите инициативност и е много вероятно скоро да постигнете успех. Ще се изненадате от лекотата, с която успявате да въдворите ред у дома. Авторитетна намеса в подходящ момент ще ви донесе голямо предимство за в бъдеще, а и ще ви накара да се почувствате много добре.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще избегнете изненадите и нежеланите ситуации, стига да сте внимателни и да се съобразявате с обективните условия. При работа с остри предмети и огнеопасни материали, вземете мерки. Роднините ви ще се радват, ако споделяте повече от времето си с тях. Обмена на мисли и енергия по между ви са важни, не ги пренебрегвайте.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Денят ще ви стигне за да свършите всичко, което предвиждате. Имате и свободата, и волята и желанието, проявете повече активност. Не пренебрегвайте хората, които са ви помагали да постигнете успеха си, отдайте им дължимото. Простете грешките на близък човек и продължете напред.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Използвайте деня, за да го прекарате сред близките си хора. Нуждаете се осезателно от почивка и разтоварване. Опитайте се да туширате в зародиш евентуален финансов проблем.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Намирате много сподвижници днес, така че няма да сте сами в начинанията си. Откривате нещо полезно, което ще ползвате и за в бъдеще. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Бъдете по-внимателни в сърдечните си взаимоотношения.
  29 ное 2020
  Последни новини