От х:

Днес в x:

1 °C

Обновяват маркировката в града по график

Изображение 1 от 2

  Нова хоризонтална маркировка поставя по централните улици в града Общинското предприятие „Екопрогрес“. Обновяването се прави по график и вече е минало по страничните главни булеварди. Постепенно се навлиза и в централната градска част, посочи шефът на поддържащото предприятие Щерьо Янев.

  Заради работата по освежаването на пътната маркировка по бул. „Съединение“ днес, шофьорите по този маршрут трябва да са по-внимателни заради временната реконструкция на движението, където се извършва маркировката.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (10)

  • 1
   Ха
   Хайа
   23 -1
   11:15, 13 юли 2020
   Какъв график може да е това в понеделник през деня когато има най-много коли...
  • 2
   25
   2551
   19 -1
   11:32, 13 юли 2020
   В белите държави това се прави вечер!!!При нас когато има най-голям трафик!!!Да не говорим че боята е от най-евтината и силно разредена и тази маркировка трае две седмици!!
  • 3
   Та
   Така е
   15 -1
   11:45, 13 юли 2020
   В белите държави има трезвомислещи хора и знаят как да организират работата си в полза на обществото , а що се отнася до боята естествено , че ще е от най-евтината , но ще мине за на-скъпата по документи
  • 4
   K
   k
   14 -1
   11:49, 13 юли 2020
   как искате да е всичко като в белите държави като тая работа се върши от черните хора?:)))) също така Кърджалийска кога?! то Хасвалт няма, камо ли пътеки
  • 5
   Vo
   VooDoo
   11 -1
   12:09, 13 юли 2020
   Този път в един цвят ли ще се боядисат кръстовицата и зебрите, или на всяка улица в различен цвят?
  • 6
   На
   наблюдател
   9 -1
   13:26, 13 юли 2020
   Както вече споменаха по-горе коментиращите, това се прави в нощните часове когато няма движение ,а сега и през нощта е достатъчно топло за да исъхне боята. Не вярвам да са толкова тъпи гербераските мекерета, щом могат така яко да крадат , но че са мързеливи лентяи в това спор няма. Така и не се намери един дето да свърши поне веднъж работата както трябва.
  • 7
   Чи
   читател
   10 0
   13:30, 13 юли 2020
   А асфалтиране за кой век ще планират? То градските улици заприличаха на изоставено село. Иначе данъци плащаме, че даже и увеличени.
   Разлика с предишния кмет не виждам до сега.
  • 8
   Ор
   Орфей
   8 0
   13:30, 13 юли 2020
   Човек да се чуди пешеходните пътеки дали ще ги забележат шофьорите като ги пресичаме.Първата седмица още се изпарява тая маркировка.Измама навсякъде в тая държава боядисват с детски водни боички
  • 9
   Кр
   Кристо
   3 0
   17:46, 13 юли 2020
   Казват че купили 2 кутии черна боя,щели да боядисват хасвалта за зимата.
  • 10
   Ль
   Льопчо
   4 0
   19:44, 13 юли 2020
   То асфалт няма те маркировка слагат.

  Хороскоп за 29.11.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Вълнуват ви предимно семейни въпроси днес, а работата ви е възможно да остане на заден план. Не срещате сериозни затруднения, но за много въпроси ще ви се наложи да изчакате по-благоприятен момент. Просто периодът е неподходящ за активни действия от ваша страна. Не се притеснявайте да говорите открито да чувствата си с близките си хора, те ще ви разберат.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Вземете под внимание очакванията на близките си и работете за тяхното осъществяване. Така ще запазите мира в къщи и ще ви остане време за другите, не по-малко важни задачи днес. С интелигентното си присъствие печелите популярност и налагате идеи, чийто перспектива предстоят.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Ще намерите елегантно решение на въпрос, който ви притеснява и без да се губите в догадки, ще пристъпите към изпълнението му. Ще се ползвате с доверието на онези, които ви интересуват и чието мнение е важно за успеха ви. Носители сте на новото и много хора ще се съобразяват с вас.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Преминавате успешно през всички трудности, с които ви сблъсква днешният ден. Малко неща са в състояние да ви откажат от целите ви, преследвате ги твърдо и неотменно. Проявете обаче повече постоянство относно въпрос, който косвено ви засяга. Скоро ще оцените предимствата от подобно поведение. Предстои ви среща с човек, когото не сте виждали отдавна.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Най-сетне имате възможност да си отдъхнете. Резултатите от упоритата ви работа и проявеното постоянство ще надхвърлят очакванията ви. Цената на успеха ви е натрупалата се умора. Отдайте се на заслужена почивка. Отделете повече време на семейството си и любимите си занимания.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Време е да загърбите лошото настроение. Не се измъчвайте от черни мисли, а влезнете в откровен диалог, с човек, с когото имате нужда да се изясните. В служебен план не допускайте да ви припишат чужди пропуски. Нека поведението ви в семейството бъде изпълнено с уважение към по-възрастните. Чувствате се все по-добре.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Различни становища по общ въпрос ще ви накарат да заемете по-твърди позиции в защита на интересите си. Покажете се подготвени и с добро отношение към околните, това ще натежи везните във ваша полза. Ще възстановите силите си след здравословните си неразположения и няма да ви липсва енергия за всичко, което желаете.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Прекомерната сдържаност в отношения с желан от вас човек едва ли е верния път към сърцето му, за това опитайте да проявите инициативност и е много вероятно скоро да постигнете успех. Ще се изненадате от лекотата, с която успявате да въдворите ред у дома. Авторитетна намеса в подходящ момент ще ви донесе голямо предимство за в бъдеще, а и ще ви накара да се почувствате много добре.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще избегнете изненадите и нежеланите ситуации, стига да сте внимателни и да се съобразявате с обективните условия. При работа с остри предмети и огнеопасни материали, вземете мерки. Роднините ви ще се радват, ако споделяте повече от времето си с тях. Обмена на мисли и енергия по между ви са важни, не ги пренебрегвайте.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Денят ще ви стигне за да свършите всичко, което предвиждате. Имате и свободата, и волята и желанието, проявете повече активност. Не пренебрегвайте хората, които са ви помагали да постигнете успеха си, отдайте им дължимото. Простете грешките на близък човек и продължете напред.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Използвайте деня, за да го прекарате сред близките си хора. Нуждаете се осезателно от почивка и разтоварване. Опитайте се да туширате в зародиш евентуален финансов проблем.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Намирате много сподвижници днес, така че няма да сте сами в начинанията си. Откривате нещо полезно, което ще ползвате и за в бъдеще. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Бъдете по-внимателни в сърдечните си взаимоотношения.
  29 ное 2020
  Последни новини