От х:

Днес в x:

13 °C

Нов случай на коронавирус, заразена е жена от община Хасково

Националната информационна система отчита един нов случай на коронавирусна инфекция за територията на област Хасково, съобщиха от Областния кризисен щаб. Касае се за жена с постоянна адресна регистрация на територията на община Хасково, чиято проба е взета от лечебно заведение извън област Хасково.

След проведено епидемиологично проучване се установи, че жената не се е прибирала скоро на постояния си адрес и няма контактни лица от Хасковска област.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

  • 1
    То
    Тонислав
    10 -38
    09:20, 12 юли 2020
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • Не
      Не баш така
      21 -7
      09:48, 12 юли 2020
      При нас в Америка си умират като мишки
      ....
      Обаче явно Българските гени са много стари и много тренирани:))
      .....
      Най-старите в Европа ...
    • До
      Дончо
      18 -11
      10:57, 12 юли 2020
      Явно имаш заведение и те боли, че нямаш клиенти, предпочиташ да измират хората , но ти да си правиш оборота.
    • Го
      Гого от Сусам
      11 -3
      15:39, 12 юли 2020
      Защо не идеш в инфекционно отбделение на болницата като доброволец за две седмици и да видиш къде е истината?
    • Ел
      Елена
      20 -11
      18:14, 12 юли 2020
      Българи, тези дни пишем история. Тези дни ще вземем решения не само за нас, за нашите деца, но и за България. Защото положението стигна дотам, че вече или ще са те или ще сме ние. Път назад няма. Както виждаме, нашият министъ-председател е станал за смях на цял свят. Той е шутът на Европа, шутът на света. И най-лошото открито се подиграва на народа, който е господарят на тази земя.
      Вчера, явно на няколко ракии или субстанции, Борисов реши да ни убеждава, че без него планетата ще спре да се върти, че ще се „счупи” държавата. Че ние няма да оцелеем без него. Борисов, 13 века държавата се е справяла без теб. За десетилетие от твоето управление съсипа всичко. Не ти щем некадърно направените магистрали, които се измиват на следващия ден, не ти искаме заводите, които са цехчета за капачки, не ти искаме чуждите инвеститори, докато убиваш българския бизнес. Защо не отговориш колко хора се самоубиха по време на твоето управление, колко хора предпочетоха да мият чинии и да сменят подлоги в чужбина, отколкото да останат в „проспериращата” ти държава? Защо не отговориш откъде са парите в шкафчето ти, от кого се пазиш с този пистолет до главата ти?
      Ти заяви, че оставка няма да подадеш. Ти си забравил или изобщо не знаеш, че народът определя кой да управлява. Ние знаем ти как си купуваш изборите. Знаем за „мъртвите души” в изборните списъци, които се правят от твоите кметове, знаем по колко върви един глас за твоята партия в гетата, знаем как принуждаваш адмиинистрацията да гласува за теб, знаем как изнудваш работодателите да заплашват работниците си да гласуват. Знаем как си избран и ти не си избран от народа, ти си избран от мафията. Ти удобен на Пеевски и на Доган, на кукловодите, но не си удобен на българския народ.
      Аз не искам да живея в държава, в която правителството е за смях на цял свят. Не искам да живея в държава, в която хората се самоубиват от мизерия. Не искам да живея в държава, в която главният прокурор първи нарушава Конституцията и законите. Не искам да живея в държава, в която електоратът на управляващата партия е над законите.
      Аз искам демокрация, правова държава, ред и справедливост за всички. Искам тези, които ограбиха България, да получат заслуженото си. Искам на хората да се даде възможност да живеят спокойно и който работи, да има достойно заплащане, което да му позволява нормален живот, а не оцеляване. Искам хората, работили десетилетия и изградили тази държава, да получават достойни пенсии, а не огризки, които ги правят просяци.
      Затова, Борисов, трябва да се махаш. Протестите не трябва да спират, докато ти не подадеш оставка и не бъдеш разследван за престъпления срещу народа на България. Гешев също трябва да се маха. Този човек е срам за правото, за прокуратурата и за България. И ВСС би трябвало да разследва неговата дейност напоследък, защото той се самозабрави, забрави и законите. Това не може и няма да продължава така .
      Всеки ден протести, докато не се махнат!
      Да живее България!
      Елена Гунчева
    • Фи
      филе Елена
      3 -10
      19:29, 12 юли 2020
      50 лв е възнаграждението за 4 часа. Не се издават... Виж коментара
    • Jh
      JHB do elena
      5 -3
      11:15, 13 юли 2020
      Няма да стане на вашта - споко. Вземете си президента-шпионин и заминавайте за масква. Там правете протести, там имат нужда от това. Борисов е некадърен - да, но бсп цепят дъното по некадърност и искат да затрият родината ни в азиатската пустош вместо в ЕС. Ако не сте разбрали досега ето, казвам ви, точно това ще получите от платения си протест!
  • 2
    Гр
    гражданин
    11 -1
    13:40, 12 юли 2020
    В Хасково колко теста направиха?
  • 3
    Бр
    Браво
    5 -2
    21:05, 12 юли 2020
    Браво Гунчева. Съсипаха държавата. Тормозят народа. Но всяко начало си има и край! И краят им се вижда.
  • 4
    Зд
    Здрасти
    3 -1
    22:56, 12 юли 2020
    До филе Елена объркала си нещо протестите 50 лева даваха на един друг с много 🚍
Последни новини