От х:

Днес в x:

18 °C

Хасковлия: Опасни кабели стърчат в центъра

Изображение 1 от 6

  За стърчащи кабели и счупена пързалка в центъра на Хасково, сигнализираха читатели на Haskovo.net.

  Кабелите са останали да стърчат след счупване на металния стълб на улична лампа пред НТС. Те са покрити с пластмасова бутилка, но минувачите мнително ги заобикалят, разказа мъж на средна възраст, пожелал анонимност.

  Родител пък сигнализира, че е счупена част от пързалката на детската площадка в пешеходната зона на града край паметника на Капитан Петко войвода. Според гражданина съоръжението е опасно за деца и трябва да се ремонтира.

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (10)

  • 1
   Пързалката,която е на детската площадка до театър Иван Димов също е счупена (до Мемори) и вече втора седмица никой не я оправя. Дъските,на които стъпват децата, преди да седнат на горната част на високата пързалка, потъват надолу и ако някое дете подскочи върху тях ще падне отвисоко на земята,а и без да подскача е въпрос на време да пропадне някое дете и да стане голяма беля.
  • 2
   25
   2551
   7 -5
   13:50, 8 юли 2020
   Ха ха стърчащите кабели имат предпазен шлем!!!Няма начин да се разболеят от корона!!!
  • 3
   Де
   Дечев С.
   7 -2
   14:03, 8 юли 2020
   Дреме ми на с а й дера. хахаха
  • 4
   +-
   +-
   15 0
   15:00, 8 юли 2020
   И това е съвсем близо до КОРЗ на Общината.
   Ама те от такива работи не се интересуват. И обичат да са на хладно сега.
  • 5
   Гр
   гражданка
   9 0
   16:11, 8 юли 2020
   В центъра всички детски площадки са занемарени и мръсни. Доста от съораженията са за подмяна. Не се е ремонтирала никаква детска площадка през последните години.
  • 6
   Де
   Дел
   10 0
   16:36, 8 юли 2020
   Как няма да са счупени люлките и детските пързалки като вечер и нощем се посещават от вечееее пораснали деца....Там се вика,крещи,пие...(пример-новата детска площадка на ул."Аида"5)
  • 7
   Ко
   кога
   7 0
   19:59, 8 юли 2020
   Кога най сетне ще започне да се работи в този грХасково да се санират панелките и да се направи нещо красиво около тях градинки цеветя да замяса на нещо направиха само на някои връскари а другите кучета ги яли в един блок с 4 5 входа живеят хора повече от едно българско село какво се случва с предизборните ви обещания !
  • 8
   Ку
   Курвоазие
   1 0
   11:36, 9 юли 2020
   Абе,искат да направят нещо,но не знаят какво,пък и нямат желание.Работа,работа,работа,нъл тъй Станчо?
  • 9
   Ан
   Анонимен
   1 0
   13:37, 9 юли 2020
   То затова Хасково обезлудя и няма хора никой нищо не прави само за изборите обещават после нищо
   Хората затова избягаха в големите градове
  • 10
   Ка
   Катя
   2 0
   21:47, 9 юли 2020
   И още повече ще обезлюдява градът ни , заради точно такива безотговорни екземпляри

  Хороскоп за 25.09.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Щадете нервите и здравето си. Гледайте на случващото се от към добрата му страна, защото със сигурност има такава. Ще ви се отдаде да намерите бързо решение на въпрос, имащ отношение към работата или бита ви. Бизнесмените ще подготвят или пристъпят към сделка или друга активност, носеща им добри доходи.
  25 сеп 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Като истински прагматици, ще проучите възможностите, които имате и след това ще пристъпите към действие. Но не се ангажирайте с прекалено много задачи, за да не повишите напрежението и кръвното си. Бъдете по-внимателни към човек от обкръжението ви, той е добър към вас, а вие му обръщате гръб.
  25 сеп 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Добрите оценки за работата ви ще ускорят издигането ви в службата. С делови нюх ще предпочетете сътрудничеството с човек, което ще ви бъде от полза. В добро настроение, сред познати и близки хора вечерта ще споделяте впечатленията, които имате от приключило пътуване.
  25 сеп 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Превърнете работата си днес в удоволствие. Предпоставките за това са много добри. Съдействието на колегите ви може да ви се стори подозрително, но е искрено, повярвайте. Има “опасност” да се сбъднат и най-смелите ви мечти, за това внимавайте какво си пожелавате. В любовта ви очакват споделени радости.
  25 сеп 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Приемете предизвикателствата в живота си като средство да сте будни и в крак с новостите. Благоприятна развръзка на личен проблем ще ви успокои и зареди с добри очаквания. Ще си изясните важен за вас въпрос и ще получите възможност да осъществите плановете си. Бизнес-делата ви навлизат в по-благоприятен период.
  25 сеп 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Необходимо ви е повече самочувствие и увереност в собствените сили, за да успеете да реализирате плановете си. Ще получите доста разумен съвет относно начина си на действие, за който трябва да сте благодарни. Не правете необмислени покупки.
  25 сеп 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Успешно ще придвижите напред делата си, така щото да доведат до финансово благополучие. Но това ще е съпроводено с напрежение и умора. Ще станете обект на внимание и интерес за някого и не бива да се показвате нервни. Повече се усмихвайте и работете върху себе си. Харесвани сте и това ви прави по-витални и добри.
  25 сеп 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Въпроси, които не търпят отлагане ще бъдат на дневен ред. Възможно объркване ще ви накара да обмисляте ходовете си по-детайлно. Успехът ще насочи вниманието ви към факти, които до сега са ви убягвали. Все по-често ще се замисляте за цената на това, което правите и получавате.
  25 сеп 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Промените, предизвикани от вас самите ще започнат да влияят и на обкръжението ви. Не винаги това ще им носи утеха, дори можете да станете обект на нездрав интерес от тяхна страна. Тихо приемете недоволството им и вярвайте, че работите в името на своето по-добро бъдеще.
  25 сеп 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Не по-малко имате нужда от спокойствие, затова не ставайте причина за дрязги и недоразумения днес. Не давайте обещания, които не сте в състояние да изпълните. Бъдете естествени и искрени, когато изразявате отношение към заобикалящите ви. Не се оправдавайте, а поемете отговорност за постъпките си.
  25 сеп 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ще ви спори в общи задачи и работа в екип. Бъдете отворени за нововъведения и партньорски компромиси, каквото и да ви струва това. Нуждаете се от почивка, да се успокоите и забавлявате. Обграждайте се с хора, които ви зареждат с творчески идеи и ви обогатяват душевно.
  25 сеп 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Приятно ви е да си мислите за предстоящата почивка, но засега трябва да се съсредоточите върху работата си. Не се преуморявайте и не поемайте чужди ангажименти. Вечерта прекарайте сред приятни за вас хора.
  25 сеп 2020
  Последни новини