От х:

Днес в x:

3 °C

Хасковлия: Опасни кабели стърчат в центъра

Изображение 1 от 6

  За стърчащи кабели и счупена пързалка в центъра на Хасково, сигнализираха читатели на Haskovo.net.

  Кабелите са останали да стърчат след счупване на металния стълб на улична лампа пред НТС. Те са покрити с пластмасова бутилка, но минувачите мнително ги заобикалят, разказа мъж на средна възраст, пожелал анонимност.

  Родител пък сигнализира, че е счупена част от пързалката на детската площадка в пешеходната зона на града край паметника на Капитан Петко войвода. Според гражданина съоръжението е опасно за деца и трябва да се ремонтира.

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (10)

  • 1
   Пързалката,която е на детската площадка до театър Иван Димов също е счупена (до Мемори) и вече втора седмица никой не я оправя. Дъските,на които стъпват децата, преди да седнат на горната част на високата пързалка, потъват надолу и ако някое дете подскочи върху тях ще падне отвисоко на земята,а и без да подскача е въпрос на време да пропадне някое дете и да стане голяма беля.
  • 2
   25
   2551
   7 -5
   13:50, 8 юли 2020
   Ха ха стърчащите кабели имат предпазен шлем!!!Няма начин да се разболеят от корона!!!
  • 3
   Де
   Дечев С.
   7 -2
   14:03, 8 юли 2020
   Дреме ми на с а й дера. хахаха
  • 4
   +-
   +-
   15 0
   15:00, 8 юли 2020
   И това е съвсем близо до КОРЗ на Общината.
   Ама те от такива работи не се интересуват. И обичат да са на хладно сега.
  • 5
   Гр
   гражданка
   9 0
   16:11, 8 юли 2020
   В центъра всички детски площадки са занемарени и мръсни. Доста от съораженията са за подмяна. Не се е ремонтирала никаква детска площадка през последните години.
  • 6
   Де
   Дел
   10 0
   16:36, 8 юли 2020
   Как няма да са счупени люлките и детските пързалки като вечер и нощем се посещават от вечееее пораснали деца....Там се вика,крещи,пие...(пример-новата детска площадка на ул."Аида"5)
  • 7
   Ко
   кога
   7 0
   19:59, 8 юли 2020
   Кога най сетне ще започне да се работи в този грХасково да се санират панелките и да се направи нещо красиво около тях градинки цеветя да замяса на нещо направиха само на някои връскари а другите кучета ги яли в един блок с 4 5 входа живеят хора повече от едно българско село какво се случва с предизборните ви обещания !
  • 8
   Ку
   Курвоазие
   1 0
   11:36, 9 юли 2020
   Абе,искат да направят нещо,но не знаят какво,пък и нямат желание.Работа,работа,работа,нъл тъй Станчо?
  • 9
   Ан
   Анонимен
   1 0
   13:37, 9 юли 2020
   То затова Хасково обезлудя и няма хора никой нищо не прави само за изборите обещават после нищо
   Хората затова избягаха в големите градове
  • 10
   Ка
   Катя
   2 0
   21:47, 9 юли 2020
   И още повече ще обезлюдява градът ни , заради точно такива безотговорни екземпляри

  Хороскоп за 03.12.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  С отговорно отношение към делата си ще пристъпите към изпълнението им. Добрата ви организация е гаранция за свършена в срок работа и още нещо. Благодарение на изградения си авторитет ще защитите позициите си по наболели въпроси, както на работното място, така и в държавното управление.
  03 дек 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Този ден се характеризира с личен напредък и възможности за удовлетворяване на определени изисквания на работното място. Ще преодолеете нещо, което ви е пречило да се развивате пълноценно. Не подценявайте помощта, която могат да ви окажат близките ви и особено сърдечния партньор. Притеснявате се излишно относно проблемите на ваш роднина, всичко ще е наред.
  03 дек 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Приключване на започнат проект ще ви натовари със срокове и допълнителни изисквания. Запазете спокойствие и не си го изкарвайте на сътрудниците или роднините. Занимаващите се с бизнес ще получат предимство. Съвместните действия с конкуренти, ако не ви донесат пари, то поне ще се запознаете с нивото на работата им.
  03 дек 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Днес ще постигнете значителни успехи в деловата сфера. Използвате максимално откритите шансове, което ви дава значителни финансови постъпления. Изненадайте вашия любим човек с приятен жест вечерта.
  03 дек 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  От позицията на по-силния ще следите поведението на приближените си, давайки съвети и препоръки. Запазете добрия тон и не пропускайте да насърчите активността им, това ще се оцени. Затруднения от технически характер ще възпрепятстват започната задача, но с нечия добронамерена помощ ще се справите.
  03 дек 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Професионалистите не позволяват на емоциите да диктуват поведението им. Ако считате себе си за такива трябва да се освободите от всичко, което пречи на трезвата ви преценка за нещата. Помислете добре върху възможностите си и в случай, че не ги преценявате, като добри, променете тактиката. Вярвайте в себе си, работата ви скоро ще даде резултат.
  03 дек 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Освободете се от напрежението и мислете за по-приятни неща. Домашните ангажименти ще ви подтикнат към преосмисляне на приоритетите ви, върху какво да съсредоточите вниманието си през следващите дни. Има неща, които не търпят отлагане, зимата чука на вратата. Отвърнете на доброто с добро.
  03 дек 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Работата ви днес ще е напрегната и ще е свързана с много хора и ангажименти. Въпреки всичко запазете спокойствие и бъдете сигурни, че ще успеете да осъществите голяма част от плановете си за деня. Възможно е да ви се наложи да изоставите нещо ненадеждно. Част от вас имат шанса да започнат нова сърдечна връзка и това обяснява прекалената ви емоционалност.
  03 дек 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  С подходящи аргументи ще убедите някого да се включи в изпълнение на ваша задача. Организацията и ефективността на работното място налагат промени, които могат да ви противопоставят с колегите. Не прибързвайте с оценките, има по-елегантни начини за справяне със ситуацията, бъдете дипломатични.
  03 дек 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Бързо се ориентирате в нова и сложна ситуация, в която сте изпаднали. Мнозина на ваше място биха се отчаяли, но вие веднага намирате няколко варианта за изход. Благоприятна в случая е и позицията, в която се намирате.
  03 дек 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ще ви спори в общи задачи и работа в екип. Бъдете отворени за нововъведения и партньорски компромиси, каквото и да ви струва това. Нуждаете се от почивка, да се успокоите и забавлявате. Обграждайте се с хора, които ви зареждат с творчески идеи и ви обогатяват душевно.
  03 дек 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Работата ви днес ще върви по обичайния начин. Имате възможност да осъществите намеренията си, но ще ви е необходимо търпение. Контактите ви с влиятелни личности могат да ви отворят много врати, но от вас зависи как ще използвате предоставените ви шансове. В интимен план ще се чувствате обградени с любов и сигурност, което ви зарежда с нови сили.
  03 дек 2020
  Последни новини