От х:

Днес в x:

„Как да ти се размине за убийство“ - задължителен за гледане!

Един от най-силните сериали през изминалите години е пред своя финал. След 6 изключителни сезона, хитовата продукция на ABC с носителката на Оскар Виола Дейвис е на път да се раздели със своите зрители. Сериала събра и запозна света с едни от най-талантливите млади актьори. Сериала ни даде ЖЕСТОК контрапункт на Аналийз Кийтинг в лицето на героинята Тийгън Прайс. Обратите бяха изключителни, разпокъсването на времевите рамки , за да бъде обяснен всеки обрат ни караха да полудеем всеки път от изумления, към интелигентните сценаристи.

Историята

Адвокатът Аналийз Кийтин е и професор по право в университета. Там тя събира екип от талантливи студенти, които да работят за нея през свободното си време. И тогава пада първия труп, който е близък до Аналийз. А след него започва една въртележка от интриги, покриване на убийството и голямото разплитане на случая- кой и защо го е убил! Всеки сезон ни представя нов труп и голямата мистерия около самоличността му и самоличността на самия убиец.

Защо си струва?

Сериалът ни потапя в живота на Аналийз, студентите, Бони, Франк, Нейт и много други обичани герои, чиито съдби сме преживявали през годините. А обратите, които съпътстват ежедневието им и прикриването на убийствата са най-интелигентното писане, което съвременната телевизия е виждала от години! Актьорският ансамбъл е БРИЛЯНТЕН. Сериалът засяга много болезнени теми, като силата на правото в ръцете на тъмнокожа жена, различната сексуалност на част от героите, травми от миналото, които покосяват живота на героите в настоящото са разбулвани лист по лист.

Защо би се колебал да започнеш „Как да ти се размине за убийство “, а не трябва! 

Поредния съдебен трилър? Поредния сериал приличащ на „От местопрестъплението“? Поредицата няма НИЩО общо с никой съдебен трилър или друг „убийствен“ сериал. Героите са пълнокръвни и носят със себе си своите проблеми и съдби. Виола Дейвис е природно бедствие а появяващия се в последствие контрапункт Тийгън Прайс е достоен опонент, превръщащ се в съратник. Тийгън е героят, който за отрицателно време ще ви влюби в себе си и ще започнете да се интересувате от жената зад нея!

Излезли сезони до момента!

В момента на публикуване на този материал са излезли 6 сезона. Като финалът на поредицата, последния епизод на сезон 6 дебютира на 14.05.2020г. по ABC САЩ.

Къде може да го гледате?

Сезони от поредицата са излъчвани и по родните телевизии. Сериала не спря да се движи и в актуалния си вид може да бъде следен по телевизия американската телевизия ABC. При все това, всички знаем - има начини.

Източник: cineboom

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини