От х:

Днес в x:

34 от Хасковско тествани за коронавирус, изследваха персонал от социални центрове

През последното денонощие на територията на област Хасково са взети 34 проби за наличие на коронавирусна инфекция, съобщиха от Областния кризисен щаб.

Oт тях 29 са на персонал от Центъра за настаняване от семеен тип и Дома за стари хора в Харманли. 3 проби са взети на пасажери от полети с доказан Covid-19 от Харманли. Останалите 2 проби са на пациенти от МБАЛ - Хасково.

Очакват се резултатите от взетите проби.

Към днешна дата поставени под карантина са 1658 души от областта.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Ис
    Истината
    6 -6
    09:30, 14 май 2020
    ПРЕДИ ОКОЛО 15 ДНИ НАПИСАХ СЛЕДНОТО:
    Нещата ще се развият така. Ситуацията навлиза във фаза „Отмъщението на Боко“, която има два основни етапа:
    Първи етап: Снемане на част от забраните (това днес беше извършено). Целта му е да спадне нивото на обществена омраза към управляващите и създаване на условия за преминаване към следващия етап.
    Втори етап: Рязко повишение на данните от НОЩ за заболели и починали от коронавирус, което си е психоатака с цел създаване на всеобщ обществен стрес, по време на който Боко ще „прехвърли“ вината за това върху „непослушното“ и „бездействащо“ население обединено в понятието „тулуп“. А мисирките (платените медии) вече подготвят материалите си да го представят за герой и единствена възможна перспектива за управлението на страната.
    Вие само наблюдавайте.
    И ПАК ПОЗНАХ.
  • 2
    Ра
    Радослав Марков
    5 -4
    09:39, 14 май 2020
    Ние винаги сме закъснявали с иновацийте в Европа. Открихме робовладелския строй цели две хилядолетия след Рим. Вложихме все пак нова екстра, бавна гладна робска смърт в изолация. И споко народе. Не се притеснявайте, че няма да има кой да избере отново следващото гробарско правителство - циганите все някак ще оцелеят. Така, че дерзайте. И да не забравите да си сложите маските преди да се преселите във вечните ловни полета на Винету. Няма да е излишно и едно последно благодаря за адмирал Минетчийски. Все пак човекът толкова усилия вложи да ви запази живи въпреки атаките на невиждано страшния смъртоносен вирус.
  • 3
    Ko
    Koteto
    5 -3
    10:15, 14 май 2020
    Спасението на давещия се е в неговите ръце. Нека който мисли че няма вирус да не спазва никакви мерки, а който иска да се изолира. На сила хубост не става. Който иска да умре да умира.
    • Ха
      Хаха
      3 -4
      10:32, 14 май 2020
      Какво умиране бе овца... На 6 900 000 има 2000 болни - това е далеч от процент и това за 3 месеца, в България за 3 месеца от катастрофи умират около 300 човека, то бива да сте прости ама вие сте направо празни..
  • 4
    Еb
    Еbе на дивана
    5 -2
    11:07, 14 май 2020
    Диванната армия от тулупи и пърдичи отново се развихри в мрежата! Само плюскат, серат и спят и все недоволни от нещо.
    Погледнете се в огледалото!
  • 5
    Ан
    Анонимна
    3 -3
    11:59, 14 май 2020
    Така е като използват най -примитивния страх у хората"Страха за живота им".И все пак трябва да се мисли разумно,не да се поддава народа на паника!Огледайте се,спрете да се вторачвате само в това какво ви се набива в главата.Прочетете малко и друга литература,всички вирусолози ви казват,че проблема не е медицински,а икономически.
Последни новини