От х:

Днес в x:

27 °C

34 от Хасковско тествани за коронавирус, изследваха персонал от социални центрове

През последното денонощие на територията на област Хасково са взети 34 проби за наличие на коронавирусна инфекция, съобщиха от Областния кризисен щаб.

Oт тях 29 са на персонал от Центъра за настаняване от семеен тип и Дома за стари хора в Харманли. 3 проби са взети на пасажери от полети с доказан Covid-19 от Харманли. Останалите 2 проби са на пациенти от МБАЛ - Хасково.

Очакват се резултатите от взетите проби.

Към днешна дата поставени под карантина са 1658 души от областта.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

 • 1
  Ис
  Истината
  6 -6
  09:30, 14 май 2020
  ПРЕДИ ОКОЛО 15 ДНИ НАПИСАХ СЛЕДНОТО:
  Нещата ще се развият така. Ситуацията навлиза във фаза „Отмъщението на Боко“, която има два основни етапа:
  Първи етап: Снемане на част от забраните (това днес беше извършено). Целта му е да спадне нивото на обществена омраза към управляващите и създаване на условия за преминаване към следващия етап.
  Втори етап: Рязко повишение на данните от НОЩ за заболели и починали от коронавирус, което си е психоатака с цел създаване на всеобщ обществен стрес, по време на който Боко ще „прехвърли“ вината за това върху „непослушното“ и „бездействащо“ население обединено в понятието „тулуп“. А мисирките (платените медии) вече подготвят материалите си да го представят за герой и единствена възможна перспектива за управлението на страната.
  Вие само наблюдавайте.
  И ПАК ПОЗНАХ.
 • 2
  Ра
  Радослав Марков
  5 -4
  09:39, 14 май 2020
  Ние винаги сме закъснявали с иновацийте в Европа. Открихме робовладелския строй цели две хилядолетия след Рим. Вложихме все пак нова екстра, бавна гладна робска смърт в изолация. И споко народе. Не се притеснявайте, че няма да има кой да избере отново следващото гробарско правителство - циганите все някак ще оцелеят. Така, че дерзайте. И да не забравите да си сложите маските преди да се преселите във вечните ловни полета на Винету. Няма да е излишно и едно последно благодаря за адмирал Минетчийски. Все пак човекът толкова усилия вложи да ви запази живи въпреки атаките на невиждано страшния смъртоносен вирус.
 • 3
  Ko
  Koteto
  5 -3
  10:15, 14 май 2020
  Спасението на давещия се е в неговите ръце. Нека който мисли че няма вирус да не спазва никакви мерки, а който иска да се изолира. На сила хубост не става. Който иска да умре да умира.
  • Ха
   Хаха
   3 -4
   10:32, 14 май 2020
   Какво умиране бе овца... На 6 900 000 има 2000 болни - това е далеч от процент и това за 3 месеца, в България за 3 месеца от катастрофи умират около 300 човека, то бива да сте прости ама вие сте направо празни..
 • 4
  Еb
  Еbе на дивана
  5 -2
  11:07, 14 май 2020
  Диванната армия от тулупи и пърдичи отново се развихри в мрежата! Само плюскат, серат и спят и все недоволни от нещо.
  Погледнете се в огледалото!
 • 5
  Ан
  Анонимна
  3 -3
  11:59, 14 май 2020
  Така е като използват най -примитивния страх у хората"Страха за живота им".И все пак трябва да се мисли разумно,не да се поддава народа на паника!Огледайте се,спрете да се вторачвате само в това какво ви се набива в главата.Прочетете малко и друга литература,всички вирусолози ви казват,че проблема не е медицински,а икономически.

Хороскоп за 21.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
От близките си ще получите стимул и мотивация за творчески и професионални изяви. Все по-убедително ще налагате присъствието си в сфери, носещи ви пари и популярност. Съдбата ви дава благоприятни възможности, възползвайте се, за да получите това, което искате за себе си.
21 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Не се скъпете да харчите парите си днес, покупките ви ще са удачни и ще ви направят доволни. Имате желания, реализацията за които изисква повече яснота и подготовка. Те не са пречка, нужно ви е да вземете решение за стартирането им и да действате. В семейството ще имате повод за празнуване.
21 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Очаква ви ден, пълен с емоции и добро настроение. Пропускате проблемите покрай себе си, без да им позволявате да влияят на настроението ви. Заобиколени сте от хора, с които се работи леко и които са готови да ви съдействат по всяко време. Прекалено самонадеяни сте в личен план, по-скоро в отношението си с човек, който владее сърцето ви.
21 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Запазвайки доброто си настроение, ще отхвърляте задачите си една след друга. Започващите нов бизнес се нуждаят от допълнителна информация по интересуващите ги теми, за това ще потърсят мнението на специалисти или чрез интернет ще обогатят знанията си. Ще успеете да се включите в сроковете.
21 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще усещате в себе си сили и енергия за развиване на нови умения. С лекота ще вземате решения и ще привличате съмишленици. В спорове ще постигате лесно споразумения и ще ви се отдава да организирате другите. Няма да ви липсва подкрепа, защото привличате на своя страна силните и пробудените.
21 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Ще се възползвате от добрите си позиции в професионалните, обществени и бизнес-среди и с лекота ще преодолеете възникващите затруднения. Здравето ви изисква достатъчно сън, витамини и повече спокойствие. Въздържайте се от спорове, дори да считате, че те могат да са полезни или заради влечението си към тях.
21 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Имате разнообразни планове за този ден, но най-вероятно е да успеете да осъществите само част от замислите си. Непредвидени обстоятелства ще ви попречат да го сторите, но това не бива да ви разочарова. Напротив ще ви позволи да се насочите към нещо ново и градивно. Вечерта ще станете част от интересно мероприятие, което ще ви даде възможност да се разтоварите.
21 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Този ден е изпълнен с нови предизвикателства, които стимулират творческото във вас. Идеите ви са ценни и оригинални и ако се заемете сериозно с реализацията им, ще срещнете одобрението на всичко около вас. Подкрепата на приятел в това отношение ще ви бъде от особена полза, защото той ще ви мотивира да се захванете с нещо перспективно.
21 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Днешният ден ще е сравнително натоварен, свързан е с много ангажименти, срещи и контакти. Имате достатъчно енергия и търпение да се справите с повечето си дела. В определен момент обаче ще трябва да отложите конкретни действия за по-късен етап. Вечерта ще имате нужда от тишина и спокойствие за пълноценна почивка
21 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Добре е да планирате внимателно ангажиментите си днес. Полезно ще ви е да имате повече време да реагирате адекватно на непредвидена ситуация. Възможно е в последния момент да ви се наложи да промените част от плановете си, но нека това не ви притеснява. Сърдечният партньор ви вдъхва надежда за нещо, което отдавна желаете.
21 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Имате различни ангажименти през този ден, които изискват повишеното ви внимание. Близки хора ви търсят за съвет и вие подхождате отговорно към молбите им. Може би ситуацията не е новост за вас, но все пак внимавайте. Не се обвързвайте прибързано, дайте си повече време да се запознаете с детайлите.
21 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Спокоен и приятен ден очаква онези, които не планират далечно пътуване. Занимания с вашето хоби ще ви донесат най-пълно удовлетворение. Душевното ви равновесие е стабилно и нищо не е в състояние да ви обезпокои. Ще прекарате приятна вечер вкъщи, ако поканите близки приятели на гости.
21 сеп 2020
Последни новини