От х:

Днес в x:

25 °C

ВиК отстранява теч на улица "Веслец" в Хасково

Изображение 1 от 5

  Служители на ВиК-Хасково започнаха отстраняване на авария на улица "Веслец" в Хасково. Повредата е във връзката към водопровода на близката кооперация.

  Около обяд днес служителите на водното дружество бяха разровили проблемния участък, откъдето бликна силна струя вода. Оказа се, че течът е от стара тръба, на която преди време е била монтирана скоба заради авария.

  Живеещите в района заявиха, че течът е от преди две-три седмици, но бил значително по-слаб. Още тогава подали сигнал във ВиК, откъдето едва днес изпратили служители. От водното дружество заявиха, че през предходните дни са работели приоритетно по други по-големи аварии.

  Заради отстраняване на повредата днес, водата в района беше временно спряна. Улица "Веслец" беше затворена за движение на автомобили от кръстовището с улица "Добруджа".

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (7)

  • 1
   Зр
   Зрителя
   8 -4
   14:33, 27 апр 2020
   Тия нещастници за нищо не ги бива тяхната работа е вода гази -жаден ходи :) . Само отпадъци останаха в това водно дружество чакат с месеци за тия аварии.
  • 2
   Бр
   Бря
   3 -1
   21:48, 27 апр 2020
   Течеше наистина от много време и то хубаво течеше?Кой ли ще плати изтеклата вода?
   • Бр
    Бря
    0 -2
    10:48, 28 апр 2020
    От твоята сметка ще се платят 😁
  • 3
   Бр
   Бря
   2 0
   12:25, 28 апр 2020
   Аз пък си помислих, че от заплата на шефа на ВиК.
  • 4
   Зр
   Зрителя
   2 0
   15:44, 28 апр 2020
   Не стига че за нищо не ги бива ами и много знаят тия "специалисти". Тъпи, тъпи так чак вдлъбнати :)
   не знаят приказката вола рие на гърба му пада. Те ще я платят тая вода с ниски заплати и мизерия но той мързела не мори а много мъчи.
  • 5
   ..
   ...
   1 0
   21:06, 28 апр 2020
   За тия 3 седмици теч сигурно изтекоха десетки кубици вода..
  • 6
   Зр
   Зрителя
   1 0
   22:11, 28 апр 2020
   Те се правят че не им пука защото уж го плащат потребителите но...на тях се пише и на недосетливите им кратуни прости.

  Хороскоп за 03.08.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Ако ви се налага да правите обективна оценка на конкретна ситуация, работа или друго важно събитие се абстрахирайте от умората и личните си предпочитания. Не е изключено да получите вести, които биха повлияли на избора ви. Вярвайте, всичко ще се подреди по начин, който ще одобрите и за това не бива да се притеснявате.
  03 авг 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Очаквани развития ще подобрят самочувствието и финансите ви. Подготвени сте за това и без изненади ще приемете нечие решение. На други късметът ще се усмихне с предложение за пътуване или изясняване на заплетен въпрос. С вежливото си поведение ще се нареди сред претендентите за нещо повече, което заслужавате.
  03 авг 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Постарайте се да довършите нещо, което сте започнали по-рано и като цяло да не оставяте нищо недовършено. Когато работите, правете го съсредоточено и не мислете за странични неща. Имате всички шансове да се справяте блестящо с работата си, стига да вложите всичката си енергия в една насока. Не подценявайте помощта на близките си, те могат да ви съдействат.
  03 авг 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Демонстрирате самочувствие и това ще бъде забелязано от хората около вас. Не се поддавате на чужди влияния и предпочитате да следвате собствените си планове. Не се изолирайте от хората, които държат на вас. Случайно научавате факт, и това ще повиши настроението ви за дни напред.
  03 авг 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Много скоро ще разберете, че в конкретно начинание се нуждаете от подкрепа. Ако продължите да упорствате ще си създадете повече главоболия. До вас има хора, които с готовност биха ви подкрепили, стига да ги потърсите. Кратко пътуване за среща с близък човек или по служба.
  03 авг 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Суматохата край вас може да ви създаде умора и напрежение. Грижите ви са не по-малко натоварващи, но предвид отговорното ви отношение, ще се справите. Във възможностите ви е и да бъдете по-внимателни и добри с околните. Намерете време и за себе си, починете си, като не отхвърляте нещата, които ви правят щастливи.
  03 авг 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Ще решавате въпроси, създаващи ви притеснения и най-вече на близките ви. Повечето от тях са икономически и битови, но не пренебрегвайте и здравето си. Ако сте спокойни ще ви бъде по-лесно да намерите правилните решения, припряността и гнева са лоши съветници. Последователни в действията си, ще създадете добри очаквания в онези, които разчитат на вас.
  03 авг 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  На делова среща ще обсъждате полезни за бизнеса ви идеи. Ще последват добри развития, които ще дойдат като отговор на усилената ви работа от последните дни. В семейството също ще имате повод за празнуване, нечии успех или оздравяване ще подобри настроението ви и отвори сетивата ви за забавления.
  03 авг 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Заемате се с твърде много неща наведнъж и твърде възможно е да не успеете да се справите с нищо. Иска ви се всичко да върви като по вода, но за целта са нужди последователни, а не едновременни усилия. Починете си от отговорностите и се постарайте да не си създавате нови. Бъдете по-практични в покупките си, особено ако сумите с които разполагате са ограничени.
  03 авг 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  С повече или по-малко усилия, но ще свършите по-голямата част от заплануваното днес. Срещите ви ще са ползотворни с идеите, върху които ще работите през следващите дни. Знаете как да подходите, за да ви потръгнат нещата. В края на деня ще научите приятни вести и ще можете се отпуснете.
  03 авг 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ще получите гаранциите, които очаквате да ви направят по-стабилни във финансов и личен план. Заложили сте на правилната карта, но не отхвърляйте възможността да разширите бизнеса си с полезното сътрудничество на хората с власт. Ще останете изкушени от възможността за светска изява.
  03 авг 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Като духовни хора, ще оцените присъствието на обкръжението си и ще благодарите на съдбата, за щедростта й към вас. Доверието помежду ви ще направи възможно всичко, за което заедно мечтаете. Денят е важен за социално-ангажираните, не пропускайте да направите своя избор в полза на по-доброто си бъдеще.
  03 авг 2020

  Случаен виц

  Последни новини