От х:

Днес в x:

Арестуваха дрогиран тираджия по миризма на марихуана

Дрогиран тираджия е задържан на граничния пункт "Капитан Андреево". 31-годишният турски гражданин М. К. е привлечен като обвиняем по бързо производство от Районна прокуратура – Свиленград, съобщиха от държавното обвинение.

До момента е установено, че на 22.04.2020 г., около 16:40 ч., на ГКПП "Капитан Андреево", на трасе „влизащи“, пристигнал товарен автомобил с влекач, марка „Мерцедес“, с турска регистрация, управляван от М.К. Извършена била проверка на камиона от дежурни полицаи от ГПУ – Свиленград, като на тях им направило впечатление, че в кабината мирише на марихуана. На място пристигнал и екип от служители на Областната дирекция на МВР-Хасково.

Водачът на товарния автомобил бил тестван с техническо средство, което отчело употребата на наркотични вещества – канабис, което се счита за престъпление по Наказателния кодекс.

Обвиняемият е задържан за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор от Районна прокуратура – Свиленград.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ти
    Тираджия
    4 -3
    18:09, 23 апр 2020
    Бето верно в корана нищо не се казва за тревата, ама аркадашлар не е ли рамазн сега бе Вай вай вай...то и вашите тираджии май са толкоз мюсюлмани, колкото нашите са християни...вай вай чок зор сега.
  • 2
    Ka
    kato Hristov da stanete Haskovo NET
    1 0
    21:57, 23 апр 2020
    Вай вай вай

Още новини

Последни новини