От х:

Днес в x:

Курабии и козунаци за шофьорите на тир-паркинга край Узунджово

Областният управител на Хасково д-р Стефка Здравкова с жест към  шофьорите, изчакващи на временния тир-паркинг на бившето летище „Узунджово“, за Великден.

Губернаторът изпрати на шофьорите традиционните за Великден - козунак и курабии, информираха от държавната администрация. Водачите изчакват навръх Възкресение Христово на територията на буферния паркинг, за да преминат през ГКПП Капитан Андреево в Турция.

Жестът на областния управител е достигнал до тях благодарение на служителите, охраняващи паркинга.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (9)

  • 1
    Тр
    Трапоколовачев
    11 -18
    19:33, 19 апр 2020
    Докога с тия простотии,докога.Освобождавайте народ... Виж коментара
  • 2
    Ха
    Ханко
    18 -17
    20:21, 19 апр 2020
    Тази измислена ветеринарка е със същия интелектуален потенциал като на Станко обратното на острото. И го доказва всеки божи ден, без да пропуска празниците.
  • 3
    Qs
    Qsen
    15 -9
    22:03, 19 апр 2020
    Браво на обл. Уптавител!!! Тези хора са на път денем и нощем. Без тях няма стоките да стигнат до крайния потребите в тези трудни времена. Те не очаквт кой знае какво. Малко човешко внимание и отношение не е зле към всички които са пренебрегнали семействата си за да служат на обществото.
    • Майка на 6 деца , когато беше Военен Министър на Бундестима на 1 сеанс тръшкаше 1 взвод СС арийци до смърт
  • 4
    Понеже Областната била заета с Шеф с Бръсната глава
    ...
    По турско с бръснати тикви са били само гаджалите :))
  • 5
    Ди
    Дидо
    9 -6
    22:15, 19 апр 2020
    Понякога в малките жестове има толкова човещина.
  • 6
    А ако има нещо общо между споменатите в тая молитва раби божии и животни, то българският зоолог и доктор (ъ-хъ! доктор ами?) Начо Планински, който беше написал едно време "Зоология за българите", нека се потруди да реши тази велика задача, този всемирен вопрос, та на Куковден, когато се напечати тази книга, да види ученият свят какво ще рече: "Зоология за българите". Дотогава ний ще се препираме, че нито Генович, нито Найденов имат нещо общо с животните и с човека. И наистина какво общо напр. между занятията на магарето и работата на ефендето и черибашият? Философът с дългите уши носи на гърба си: дърва, вода, брашно, хора, и с това принася голяма полза, а ефендето издава органа на шпионите "Турция", а черибашият - органа на идиотите "Правото" и с това приносят вреда; философът върши само онова, що може, а черибашият сичко, що не може; магарето никога не лъже, а ефендето го е срам да каже някога право; магарето пости и затова ще отиде в християнския рай, Генович яде пилаф и ще отиде в кочината на Мохамеда - а черибашият, който в турско село държи рамазан, а в българско яде сланина, той на оня свят ще яде от коритото на Гилдебранда.

    А-ха, има едно нещо, за кое, ако се улови българският зоолог, ще може да обори мнението ни. То не е тъй важно, та можехме да го премълчим, но "понеже обаче сърцето ми плаче за моя народ", както казва г-н Великсин в едно стихотворение, ще го кажем: юларят! Юларят и самарят! "Звънчатий Глумчо", вместо да говори глупости, добре би сторил да прикачи юларя на ефендето, а самаря на черибашият, па хайде като сюрюджия на изложбата във Виена, та да видят и европейците какви стоки има българският народ, когото едни наричат "немци на юг", други - "английци на восток", а той не е друго освен вол в хомот, роб на бръснатата глава и на калимавката, роб и сам на себе си.
  • 7
    Бе
    Безплатен обяд
    10 -3
    06:08, 20 апр 2020
    Този жест колко пари ни струва на нас данъкоплатците? Интересно дали прави жест и с пътуването си от арманли?
  • 8
    Бе
    Безпристрастен
    6 -1
    12:37, 20 апр 2020
    Не съм запознат с плащането и затова имам две коренно различни мнения./каквото ида се говори винаги става дума за пари/
    1.Ако ги е платила с пари от заплатата си - моите поздравления за чисто човешкия жест. Да покаже доказателство, че са чисто лични нейни пари и ще и сторя дълбок поклон.
    2.Ако е харчила пари от бюджета,/така наречения фонд за гости/, които са всъщност моите пари и тези на останалите данъкоплатци, без да ме е питала т.е. дето вика народа "С чужда пита помен прави", тогава да одите да им извърти по една "свирка" на всички тираджии и да си подложи дупето /със или без вазелин/, като допълнение към козунака и курабиите дето им е изпратила.
    Кое от двете коренно противоположни мнения ще избере , само тя си знае.

Още новини

Последни новини