От х:

Днес в x:

21 °C

Курабии и козунаци за шофьорите на тир-паркинга край Узунджово

Областният управител на Хасково д-р Стефка Здравкова с жест към  шофьорите, изчакващи на временния тир-паркинг на бившето летище „Узунджово“, за Великден.

Губернаторът изпрати на шофьорите традиционните за Великден - козунак и курабии, информираха от държавната администрация. Водачите изчакват навръх Възкресение Христово на територията на буферния паркинг, за да преминат през ГКПП Капитан Андреево в Турция.

Жестът на областния управител е достигнал до тях благодарение на служителите, охраняващи паркинга.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (9)

 • 1
  Тр
  Трапоколовачев
  11 -18
  19:33, 19 апр 2020
  Докога с тия простотии,докога.Освобождавайте народ... Виж коментара
 • 2
  Ха
  Ханко
  18 -17
  20:21, 19 апр 2020
  Тази измислена ветеринарка е със същия интелектуален потенциал като на Станко обратното на острото. И го доказва всеки божи ден, без да пропуска празниците.
 • 3
  Qs
  Qsen
  15 -9
  22:03, 19 апр 2020
  Браво на обл. Уптавител!!! Тези хора са на път денем и нощем. Без тях няма стоките да стигнат до крайния потребите в тези трудни времена. Те не очаквт кой знае какво. Малко човешко внимание и отношение не е зле към всички които са пренебрегнали семействата си за да служат на обществото.
  • Майка на 6 деца , когато беше Военен Министър на Бундестима на 1 сеанс тръшкаше 1 взвод СС арийци до смърт
 • 4
  Понеже Областната била заета с Шеф с Бръсната глава
  ...
  По турско с бръснати тикви са били само гаджалите :))
 • 5
  Ди
  Дидо
  9 -6
  22:15, 19 апр 2020
  Понякога в малките жестове има толкова човещина.
 • 6
  А ако има нещо общо между споменатите в тая молитва раби божии и животни, то българският зоолог и доктор (ъ-хъ! доктор ами?) Начо Планински, който беше написал едно време "Зоология за българите", нека се потруди да реши тази велика задача, този всемирен вопрос, та на Куковден, когато се напечати тази книга, да види ученият свят какво ще рече: "Зоология за българите". Дотогава ний ще се препираме, че нито Генович, нито Найденов имат нещо общо с животните и с човека. И наистина какво общо напр. между занятията на магарето и работата на ефендето и черибашият? Философът с дългите уши носи на гърба си: дърва, вода, брашно, хора, и с това принася голяма полза, а ефендето издава органа на шпионите "Турция", а черибашият - органа на идиотите "Правото" и с това приносят вреда; философът върши само онова, що може, а черибашият сичко, що не може; магарето никога не лъже, а ефендето го е срам да каже някога право; магарето пости и затова ще отиде в християнския рай, Генович яде пилаф и ще отиде в кочината на Мохамеда - а черибашият, който в турско село държи рамазан, а в българско яде сланина, той на оня свят ще яде от коритото на Гилдебранда.

  А-ха, има едно нещо, за кое, ако се улови българският зоолог, ще може да обори мнението ни. То не е тъй важно, та можехме да го премълчим, но "понеже обаче сърцето ми плаче за моя народ", както казва г-н Великсин в едно стихотворение, ще го кажем: юларят! Юларят и самарят! "Звънчатий Глумчо", вместо да говори глупости, добре би сторил да прикачи юларя на ефендето, а самаря на черибашият, па хайде като сюрюджия на изложбата във Виена, та да видят и европейците какви стоки има българският народ, когото едни наричат "немци на юг", други - "английци на восток", а той не е друго освен вол в хомот, роб на бръснатата глава и на калимавката, роб и сам на себе си.
 • 7
  Бе
  Безплатен обяд
  10 -3
  06:08, 20 апр 2020
  Този жест колко пари ни струва на нас данъкоплатците? Интересно дали прави жест и с пътуването си от арманли?
 • 8
  Бе
  Безпристрастен
  6 -1
  12:37, 20 апр 2020
  Не съм запознат с плащането и затова имам две коренно различни мнения./каквото ида се говори винаги става дума за пари/
  1.Ако ги е платила с пари от заплатата си - моите поздравления за чисто човешкия жест. Да покаже доказателство, че са чисто лични нейни пари и ще и сторя дълбок поклон.
  2.Ако е харчила пари от бюджета,/така наречения фонд за гости/, които са всъщност моите пари и тези на останалите данъкоплатци, без да ме е питала т.е. дето вика народа "С чужда пита помен прави", тогава да одите да им извърти по една "свирка" на всички тираджии и да си подложи дупето /със или без вазелин/, като допълнение към козунака и курабиите дето им е изпратила.
  Кое от двете коренно противоположни мнения ще избере , само тя си знае.

Хороскоп за 07.07.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Ще се занимавате с подготовката на мероприятие от служебен, семеен или обществен характер. На работното място направете всичко, за да предотвратите назряващ конфликт. Успехите ви ще са налице, но няма да задоволят и ще продължите да преследвате целите си. Любовта ви даде сили, не я загърбвайте.
07 юли 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Възможно е да се получи застой в работните ви планове. Това е по причини, не зависещи от вас лично. Изчакването на по-благоприятен момент за действие само ще увеличи шансовете ви. Няма да ви липсва добро настроение. Заслугата за една придобивка ще бъде на човек, с чиято помощ ще я осъществите.
07 юли 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
С каквото и да се захванете днес бъдете сигурни, че ще се справите успешно. От лъха увереност и ентусиазъм за всяко нещо, с което се захващате. Ще ви се наложи да обясните бъдещите си намерения на ваш познат, който ви е разбрал погрешно. Бъдете спокойни, че нищо няма да попречи на конкретно ваше намерение днес, свързано с любимия човек. поощрение
07 юли 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Задълбоченото ви отношение към детайлите в работата ще подобри печалбите, но не при всички ще са високи. Поне е сигурно, че ще елиминирате възможността да сгрешите и ще се доближите до желаните резултати. Успешно ще се противопоставите на стреса с музика, спорт или друго, което душата ви иска.
07 юли 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Добрата атмосфера на работното място и в семейството ще направи денят ви успешен. С творчески подход ще подобрите работните си проекти, намирайки по-доброто решение за всеки от тях. Естествено, има още какво да научите и тази перспектива ви кара да не спирате в развитието си.
07 юли 2020

Хороскоп за Дева

Дева
С правилните си решения ще успеете да подредите делата си по начина, който желаете и това ще внесе спокойствие в душата ви. Професионалната ви подготовка е факт, с който ще се съобразяват и който ще ви доближи до успеха. В тази връзка предстои да получите оферта, която ще ви привлече с перспективите си.
07 юли 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Работата ви днес ще е много ползотворна. Настойчиви сте, когато искате да постигнете нещо и това ще се окаже определящо за резултатите, които постигате. Предстои ви период на утвърждаване на позициите, по време на който не трябва да пестите усилия, за да вършите както досега работата си. Очаква ви финансово стабилизиране.
07 юли 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Не се оставяйте на течението. Вземете нещата в свои ръце и ще получите повече. Развитието на служебен въпрос ще ви направи по-нетърпеливи, но вие умеете да се въздържате. Рискът от загуби също е реален, мислете преди да подписвате важни документи. Добра развръзка на семейно събитие.
07 юли 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Възможно е днес да ви се наложи да заемете страна от два възможни избора, а на вас да ви се иска да комбинирате повече варианти. С повече дипломатичност и убедителни доводи имате шанс за успех, но не бива да се предавате при първия малък неуспех. Изберете онова, което е най-добро да вас и работата ви, дори да ви се наложи да правите неща, които не са ви приятни.
07 юли 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Не са изключени трудности днес да представителите на Козирог, но възможностите ви също не са за пренебрегване. Имате избора за решите как точно да постъпите в дадена ситуация и само можете са се радвате, че не сте поставени пред свършен факт. Заедно с близък човек ще успеете да намерите най-доброто решение на възникнал въпрос. Любимия човек очаква нещо от вас.
07 юли 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Днес сте обсебени от сърдечни въпроси и не ви се мисли за работа. Имате добри шансове с представител на зодия Близнаци, но внимавайте с тяхната двойственост. Любовта ви изпълва с енергия и жизненост и нови творчески проекти.
07 юли 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Погълнати сте от предстоящо начинание, в което ще участвате наравно с други. Обмислете условията и се обърнете към подходящите хора или институции. Ако решите да действате самостоятелно, рискувате да се изправите пред пречки, които са трудно преодолими за сам човек. Не се лишавайте от опита на колегите си.
07 юли 2020
Последни новини