От х:

Днес в x:

2 °C

Курабии и козунаци за шофьорите на тир-паркинга край Узунджово

Областният управител на Хасково д-р Стефка Здравкова с жест към  шофьорите, изчакващи на временния тир-паркинг на бившето летище „Узунджово“, за Великден.

Губернаторът изпрати на шофьорите традиционните за Великден - козунак и курабии, информираха от държавната администрация. Водачите изчакват навръх Възкресение Христово на територията на буферния паркинг, за да преминат през ГКПП Капитан Андреево в Турция.

Жестът на областния управител е достигнал до тях благодарение на служителите, охраняващи паркинга.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (9)

 • 1
  Тр
  Трапоколовачев
  11 -18
  19:33, 19 апр 2020
  Докога с тия простотии,докога.Освобождавайте народ... Виж коментара
 • 2
  Ха
  Ханко
  18 -17
  20:21, 19 апр 2020
  Тази измислена ветеринарка е със същия интелектуален потенциал като на Станко обратното на острото. И го доказва всеки божи ден, без да пропуска празниците.
 • 3
  Qs
  Qsen
  15 -9
  22:03, 19 апр 2020
  Браво на обл. Уптавител!!! Тези хора са на път денем и нощем. Без тях няма стоките да стигнат до крайния потребите в тези трудни времена. Те не очаквт кой знае какво. Малко човешко внимание и отношение не е зле към всички които са пренебрегнали семействата си за да служат на обществото.
  • Майка на 6 деца , когато беше Военен Министър на Бундестима на 1 сеанс тръшкаше 1 взвод СС арийци до смърт
 • 4
  Понеже Областната била заета с Шеф с Бръсната глава
  ...
  По турско с бръснати тикви са били само гаджалите :))
 • 5
  Ди
  Дидо
  9 -6
  22:15, 19 апр 2020
  Понякога в малките жестове има толкова човещина.
 • 6
  А ако има нещо общо между споменатите в тая молитва раби божии и животни, то българският зоолог и доктор (ъ-хъ! доктор ами?) Начо Планински, който беше написал едно време "Зоология за българите", нека се потруди да реши тази велика задача, този всемирен вопрос, та на Куковден, когато се напечати тази книга, да види ученият свят какво ще рече: "Зоология за българите". Дотогава ний ще се препираме, че нито Генович, нито Найденов имат нещо общо с животните и с човека. И наистина какво общо напр. между занятията на магарето и работата на ефендето и черибашият? Философът с дългите уши носи на гърба си: дърва, вода, брашно, хора, и с това принася голяма полза, а ефендето издава органа на шпионите "Турция", а черибашият - органа на идиотите "Правото" и с това приносят вреда; философът върши само онова, що може, а черибашият сичко, що не може; магарето никога не лъже, а ефендето го е срам да каже някога право; магарето пости и затова ще отиде в християнския рай, Генович яде пилаф и ще отиде в кочината на Мохамеда - а черибашият, който в турско село държи рамазан, а в българско яде сланина, той на оня свят ще яде от коритото на Гилдебранда.

  А-ха, има едно нещо, за кое, ако се улови българският зоолог, ще може да обори мнението ни. То не е тъй важно, та можехме да го премълчим, но "понеже обаче сърцето ми плаче за моя народ", както казва г-н Великсин в едно стихотворение, ще го кажем: юларят! Юларят и самарят! "Звънчатий Глумчо", вместо да говори глупости, добре би сторил да прикачи юларя на ефендето, а самаря на черибашият, па хайде като сюрюджия на изложбата във Виена, та да видят и европейците какви стоки има българският народ, когото едни наричат "немци на юг", други - "английци на восток", а той не е друго освен вол в хомот, роб на бръснатата глава и на калимавката, роб и сам на себе си.
 • 7
  Бе
  Безплатен обяд
  10 -3
  06:08, 20 апр 2020
  Този жест колко пари ни струва на нас данъкоплатците? Интересно дали прави жест и с пътуването си от арманли?
 • 8
  Бе
  Безпристрастен
  6 -1
  12:37, 20 апр 2020
  Не съм запознат с плащането и затова имам две коренно различни мнения./каквото ида се говори винаги става дума за пари/
  1.Ако ги е платила с пари от заплатата си - моите поздравления за чисто човешкия жест. Да покаже доказателство, че са чисто лични нейни пари и ще и сторя дълбок поклон.
  2.Ако е харчила пари от бюджета,/така наречения фонд за гости/, които са всъщност моите пари и тези на останалите данъкоплатци, без да ме е питала т.е. дето вика народа "С чужда пита помен прави", тогава да одите да им извърти по една "свирка" на всички тираджии и да си подложи дупето /със или без вазелин/, като допълнение към козунака и курабиите дето им е изпратила.
  Кое от двете коренно противоположни мнения ще избере , само тя си знае.

Хороскоп за 03.03.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Денят е силен за начинания, в които влагате творчество и желание за напредък. Ще се толерират градивни действия, насочени към семейството, другите и бъдещето. Обществената ви ангажираност също ще дава резултати, така че бъдете активни. Грижите за здравето ще имат видим ефект.
03 мар 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Очаква ви ползотворен ден, имате всички шансове да изпълните онова, което сте планирали. Имате известни колебания, но с подреждането на делата ви те ще отпаднат. Опитайте се да не пренебрегвате чувствата и желания на вашия партньор.
03 мар 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Енергични и с желание, ще пристъпите към задачите си и ще ги приключите в срок. Интелигентното ви присъствие ще благоприятства атмосферата на работното място, нещо, за което ще получите похвала от шефа. До себе си имате някой, който заслужава повече внимание и това го разбирате много добре. Не проигравайте шансовете си там.
03 мар 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Рак:Новости в личния ви живот и ярка делова изява.Щастието е на ваша страна .и макар,че не сте хазартен тип-може да рискувате.Заложете на 5.Успех.
03 мар 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Всичко, продиктувано от разума днес ще ви носи удовлетворение. Близките ще споделят част от грижите ви и това ще увеличи шансовете ви. Имате предостатъчно време за да анализирате създалата се обстановка и да направите правилния избор. Изберете най-перспективната възможност.
03 мар 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Наясно сте с нещата, с които ви предстои да се занимавате. Бързо ще се освободите от съмненията си и ще напреднете, отхвърляйки голям обем работа. Настроението ви ще се повиши от добра новина, свързана с бизнес, семейство, пътуване. Познати ще ви направят изгодно предложение за съвместно начинание.
03 мар 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Сред близките си ще можете да се отпуснете и разтоварите. Доброто ви финансово състояние за момента ви прави по-спокойни и уверени за близкото бъдеще. В дългосрочен план ще имате възможности за изяви, с които ще постигнете повече стабилност. Не се притеснявайте. Избягвайте да давате пари на заем.
03 мар 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Най-добре ще е днес да бъдете у дома, в противен случай ви очакват изненади. За някои от вас денят ще бъде свързан и с доста работа. Не я отлагайте. Отхвърлете колкото се може повече от нея. Интелектуалните занимания ще се окажат ползотворни за вас днес.
03 мар 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Започващите промени ще ви се отразят позитивно, въпреки, че в началото може да изживеете притеснения. Ще утвърдите постигнатото и ще продължите да се развивате в много посоки. Постоянството ви е гаранция за успех и носи желаните резултати. Има от какво да сте доволни.
03 мар 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Похвално е желанието ви да сте полезни на хората, с които работите и на такова внимание ще се радвате и вие. Ще бъдете очаровани от някой, с когото ще станете по-близки и ще търсите общи пътища за изява. Успешни ще бъдат пътуванията ви, ако вземете под внимание всички подробност.
03 мар 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Проявете уважението си към отсрещната страна и вежливо изслушайте доводите им за едно или друго тяхно решение. Това ще привлече към вас благоразположението им, от което ще се възползвате на по-късен етап. Присъствието на човека, за когото мислите често ще ви донесе приятни вълнения.
03 мар 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Определете приоритетите си и работете върху тях, не се разсейвайте. Впечатлявате с бързата си мисъл и аналитичните си способности. Ще имате успех с всичко, което днес бъде обект на вниманието ви. В личен план ще имате среща и тя ще сложи началото на ново сътрудничество. Не пренебрегвайте личните си предпочитания.
03 мар 2021
Последни новини