От х:

Днес в x:

2 °C

Курабии и козунаци за шофьорите на тир-паркинга край Узунджово

Областният управител на Хасково д-р Стефка Здравкова с жест към  шофьорите, изчакващи на временния тир-паркинг на бившето летище „Узунджово“, за Великден.

Губернаторът изпрати на шофьорите традиционните за Великден - козунак и курабии, информираха от държавната администрация. Водачите изчакват навръх Възкресение Христово на територията на буферния паркинг, за да преминат през ГКПП Капитан Андреево в Турция.

Жестът на областния управител е достигнал до тях благодарение на служителите, охраняващи паркинга.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (9)

 • 1
  Тр
  Трапоколовачев
  11 -18
  19:33, 19 апр 2020
  Докога с тия простотии,докога.Освобождавайте народ... Виж коментара
 • 2
  Ха
  Ханко
  18 -17
  20:21, 19 апр 2020
  Тази измислена ветеринарка е със същия интелектуален потенциал като на Станко обратното на острото. И го доказва всеки божи ден, без да пропуска празниците.
 • 3
  Qs
  Qsen
  15 -9
  22:03, 19 апр 2020
  Браво на обл. Уптавител!!! Тези хора са на път денем и нощем. Без тях няма стоките да стигнат до крайния потребите в тези трудни времена. Те не очаквт кой знае какво. Малко човешко внимание и отношение не е зле към всички които са пренебрегнали семействата си за да служат на обществото.
  • Майка на 6 деца , когато беше Военен Министър на Бундестима на 1 сеанс тръшкаше 1 взвод СС арийци до смърт
 • 4
  Понеже Областната била заета с Шеф с Бръсната глава
  ...
  По турско с бръснати тикви са били само гаджалите :))
 • 5
  Ди
  Дидо
  9 -6
  22:15, 19 апр 2020
  Понякога в малките жестове има толкова човещина.
 • 6
  А ако има нещо общо между споменатите в тая молитва раби божии и животни, то българският зоолог и доктор (ъ-хъ! доктор ами?) Начо Планински, който беше написал едно време "Зоология за българите", нека се потруди да реши тази велика задача, този всемирен вопрос, та на Куковден, когато се напечати тази книга, да види ученият свят какво ще рече: "Зоология за българите". Дотогава ний ще се препираме, че нито Генович, нито Найденов имат нещо общо с животните и с човека. И наистина какво общо напр. между занятията на магарето и работата на ефендето и черибашият? Философът с дългите уши носи на гърба си: дърва, вода, брашно, хора, и с това принася голяма полза, а ефендето издава органа на шпионите "Турция", а черибашият - органа на идиотите "Правото" и с това приносят вреда; философът върши само онова, що може, а черибашият сичко, що не може; магарето никога не лъже, а ефендето го е срам да каже някога право; магарето пости и затова ще отиде в християнския рай, Генович яде пилаф и ще отиде в кочината на Мохамеда - а черибашият, който в турско село държи рамазан, а в българско яде сланина, той на оня свят ще яде от коритото на Гилдебранда.

  А-ха, има едно нещо, за кое, ако се улови българският зоолог, ще може да обори мнението ни. То не е тъй важно, та можехме да го премълчим, но "понеже обаче сърцето ми плаче за моя народ", както казва г-н Великсин в едно стихотворение, ще го кажем: юларят! Юларят и самарят! "Звънчатий Глумчо", вместо да говори глупости, добре би сторил да прикачи юларя на ефендето, а самаря на черибашият, па хайде като сюрюджия на изложбата във Виена, та да видят и европейците какви стоки има българският народ, когото едни наричат "немци на юг", други - "английци на восток", а той не е друго освен вол в хомот, роб на бръснатата глава и на калимавката, роб и сам на себе си.
 • 7
  Бе
  Безплатен обяд
  10 -3
  06:08, 20 апр 2020
  Този жест колко пари ни струва на нас данъкоплатците? Интересно дали прави жест и с пътуването си от арманли?
 • 8
  Бе
  Безпристрастен
  6 -1
  12:37, 20 апр 2020
  Не съм запознат с плащането и затова имам две коренно различни мнения./каквото ида се говори винаги става дума за пари/
  1.Ако ги е платила с пари от заплатата си - моите поздравления за чисто човешкия жест. Да покаже доказателство, че са чисто лични нейни пари и ще и сторя дълбок поклон.
  2.Ако е харчила пари от бюджета,/така наречения фонд за гости/, които са всъщност моите пари и тези на останалите данъкоплатци, без да ме е питала т.е. дето вика народа "С чужда пита помен прави", тогава да одите да им извърти по една "свирка" на всички тираджии и да си подложи дупето /със или без вазелин/, като допълнение към козунака и курабиите дето им е изпратила.
  Кое от двете коренно противоположни мнения ще избере , само тя си знае.

Хороскоп за 03.12.2020

Хороскоп за Овен

Овен
С отговорно отношение към делата си ще пристъпите към изпълнението им. Добрата ви организация е гаранция за свършена в срок работа и още нещо. Благодарение на изградения си авторитет ще защитите позициите си по наболели въпроси, както на работното място, така и в държавното управление.
03 дек 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Този ден се характеризира с личен напредък и възможности за удовлетворяване на определени изисквания на работното място. Ще преодолеете нещо, което ви е пречило да се развивате пълноценно. Не подценявайте помощта, която могат да ви окажат близките ви и особено сърдечния партньор. Притеснявате се излишно относно проблемите на ваш роднина, всичко ще е наред.
03 дек 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Приключване на започнат проект ще ви натовари със срокове и допълнителни изисквания. Запазете спокойствие и не си го изкарвайте на сътрудниците или роднините. Занимаващите се с бизнес ще получат предимство. Съвместните действия с конкуренти, ако не ви донесат пари, то поне ще се запознаете с нивото на работата им.
03 дек 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Днес ще постигнете значителни успехи в деловата сфера. Използвате максимално откритите шансове, което ви дава значителни финансови постъпления. Изненадайте вашия любим човек с приятен жест вечерта.
03 дек 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
От позицията на по-силния ще следите поведението на приближените си, давайки съвети и препоръки. Запазете добрия тон и не пропускайте да насърчите активността им, това ще се оцени. Затруднения от технически характер ще възпрепятстват започната задача, но с нечия добронамерена помощ ще се справите.
03 дек 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Професионалистите не позволяват на емоциите да диктуват поведението им. Ако считате себе си за такива трябва да се освободите от всичко, което пречи на трезвата ви преценка за нещата. Помислете добре върху възможностите си и в случай, че не ги преценявате, като добри, променете тактиката. Вярвайте в себе си, работата ви скоро ще даде резултат.
03 дек 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Освободете се от напрежението и мислете за по-приятни неща. Домашните ангажименти ще ви подтикнат към преосмисляне на приоритетите ви, върху какво да съсредоточите вниманието си през следващите дни. Има неща, които не търпят отлагане, зимата чука на вратата. Отвърнете на доброто с добро.
03 дек 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Работата ви днес ще е напрегната и ще е свързана с много хора и ангажименти. Въпреки всичко запазете спокойствие и бъдете сигурни, че ще успеете да осъществите голяма част от плановете си за деня. Възможно е да ви се наложи да изоставите нещо ненадеждно. Част от вас имат шанса да започнат нова сърдечна връзка и това обяснява прекалената ви емоционалност.
03 дек 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
С подходящи аргументи ще убедите някого да се включи в изпълнение на ваша задача. Организацията и ефективността на работното място налагат промени, които могат да ви противопоставят с колегите. Не прибързвайте с оценките, има по-елегантни начини за справяне със ситуацията, бъдете дипломатични.
03 дек 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Бързо се ориентирате в нова и сложна ситуация, в която сте изпаднали. Мнозина на ваше място биха се отчаяли, но вие веднага намирате няколко варианта за изход. Благоприятна в случая е и позицията, в която се намирате.
03 дек 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще ви спори в общи задачи и работа в екип. Бъдете отворени за нововъведения и партньорски компромиси, каквото и да ви струва това. Нуждаете се от почивка, да се успокоите и забавлявате. Обграждайте се с хора, които ви зареждат с творчески идеи и ви обогатяват душевно.
03 дек 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Работата ви днес ще върви по обичайния начин. Имате възможност да осъществите намеренията си, но ще ви е необходимо търпение. Контактите ви с влиятелни личности могат да ви отворят много врати, но от вас зависи как ще използвате предоставените ви шансове. В интимен план ще се чувствате обградени с любов и сигурност, което ви зарежда с нови сили.
03 дек 2020
Последни новини