От х:

Днес в x:

8 °C

Пазарджиите използват времето без работа за стягане на сергиите

Изображение 1 от 4

  Времето по празниците, в които пазарът е затворен, наемателите на меси на Зеленчуковото тържище в Хасково, използват за ремонти.

  Със заповед на здравния министър Кирил Ананиев пазарите и борсите за цветя в цялата страна са затворени в дните 17, 18 и 19-ти април. След това ще възобновят работа. Строгите мерки са заради покачването на случаите със заразени с Ковид-19 през последните дни и опасенията за струпване на много хора на пазарите в дните по Великден, които са почивни.

  Хасковските пазарджии са стриктни и стока не извадиха днес, но пък решиха да използват времето на застой на търговията, в полезно време, за да ремонтират масите, на които след дни отново ще извадят стоката си.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (7)

  • 1
   Па
   Пазарджия
   18 -4
   12:53, 17 апр 2020
   Да използват времето да стягат жените си !
  • 2
   Го
   Горския
   7 -14
   13:20, 17 апр 2020
   Молете се да не ми свършат червените домати , на... Виж коментара
   • Ob
    Observer
    3 0
    18:55, 17 апр 2020
    Ти да не си коментатора АмериканскиХойКосмат, имаш неговия стил 1:1 ?
  • 3
   Сега в града пак няма банани
   Пак има 2 супермаркета
   и не се коди на Църква
   ...
   А книжарниците за книги ги ликвидирахте , понеже Шефа не обича да чете :))
  • 4
   Хи
   Хигиена
   19 -4
   14:21, 17 апр 2020
   Направете на хората читави щандове та да може и да се дезинфекцират!? Тях някой следи ли ги колко пъти в деня се извършва дезинфекция на пазара, къде са им дезинфектантите или е по добре в кабинета на Стола А?
  • 5
   Тю
   Тюфчиев
   14 -5
   15:36, 17 апр 2020
   Тоя пазар е пълна цигания.
  • 6
   Чу
   ЧУМАКА
   2 0
   01:41, 18 апр 2020
   Мръсна герберска измет спрете се вече уморихте народа какво още искате доведохте ни до просешка тояга. Смърт за вас мамка ви КОРОНЯСАНА

  Хороскоп за 20.10.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Работата ви днес ще бъда свързана с много отговорности и е възможно доста да ви натовари. Хубавото обаче е че хората около вас са източник на много приятни емоции, които ще неутрализират напрегнатостта ви. Очаквате нещо важно, но най-вероятно няма да го получите в рамките на този ден. Имайте повече търпение в личен план, където от вас се очаква да предприемете нещо.
  20 окт 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Работата ви се очертава като успешна днес. Ще срещнете колебания в човек, на когото досега сте разчитали, и това може да ви притесни. Имате идеи, които заслужават вниманието на околните и те ще ги оценят по достойнство. Бъдете по-търпеливи, когато се опитвате да разрешите личен въпрос.
  20 окт 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  С лекота ще преодолявате всякакви мисловни предизвикателства. Обучаващите се и хората на науката ще имат особен импулс днес. С лекота ще отхвърляте камари от запланувани задачи. Ще защитите смело творческите си идеи. Не приемайте насериозно, ако чуете остри думи по свой адрес. Концентрирайте се . Предстои да се покажете в най-бляскавата си светлина в професионалното поприще.
  20 окт 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Днес най-вероятно ще ви се наложи да се занимавате с доста задачи, които не сте планирали. Това едва ли ще е в състояние да ви притесни. Вие сте от хората, които умеят да се справят с всяка ситуация. Предстоят ви изненади, свързани с личните ви очаквания относно определено събитие. Въздържайте се от прибързани коментари.
  20 окт 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Високото ви самочувствие ще бъде забелязано от всички наоколо. Уверени сте в себе си и не се поддавате на чужди влияния, а предпочитате да следвате собствените си планове. Добре е все пак да не се дистанцирате от хората, които държат на вас. Семейството ви очаква вашето внимание.
  20 окт 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Планирате много задачи, но и по-малко да свършите, пак ще останете доволни. Помислете за спокойствието и здравето си, всяко натоварване може да доведе до изтощение. Имате желание да се намесите в повече сектори и направления, но преценете добре възможностите си. Обърнете внимание на детайлите в пряката си работа, те са важни.
  20 окт 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Действате уверено и точно и това ви приближава към успешния завършек на важно за вас начинание. Стилът ви е неподражаем и максимално ефективен. С напълно основателно самочувствие можете да напишете учебник за предприемачи.
  20 окт 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Основните ви занимания днес ще са свързани предимно с приключване на започнат проект, както и със стартирането на друг, мащабен и печеливш. Бъдете внимателни, възможни са недоразумения от технически характер. Нечия съпротива ще ви се отрази неблагоприятно на настроението.
  20 окт 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Вдъхновени от добри сили ще работите по нови и важни неща, доказвайки качествата и уменията си. С полезните си контакти ще задълбочите познанията си в интересуващите ви сфери, доближавайки се по този начин най-близко до желаната цел. За едни тя е свързана с професионалното им израстване, други са привлечени от нова личност или материална привилегия.
  20 окт 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Дайте предимство на това, което е важно сега за вас и не започвайте много задачи на веднъж. Значимостта на очаквано от вас събитие ще повиши притесненията ви, но ще се справите. Предвид отговорността ви отсега е ясно, че ще се справите, приобщавайки към работата си и други хора.
  20 окт 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Заниманията ви днес, професионални или лични, ще ви носят добро самочувствие. Отлично представяне на изпити или интервю за нова работа. Романтични срещи и контакти. Положителни резултати, ако проявите смелост и отстоявате докрай тезата си. Бизнеса ще претърпи преустройства.
  20 окт 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Не преживявайте толкова сътресенията в личния си живот. Вярно е, че се чувствате неразбрани и отхвърлени. Помислете за коренна промяна в поведението си, ориентирана към по-голяма заинтересованост към чувствата и вълненията на околните. Всяко страдание е връщане назад, за да потърсим грешките си и да се поучим от тях.
  20 окт 2020
  Последни новини