От х:

Днес в x:

Пожарникар, албанец и още трима са пострадали при катастрофата на магистралата

Изображение 1 от 6

    Петима души са пострадали при верижната катастрофа на магистрала "Марица" тази сутрин, съобщиха от Районна прокуратура в Харманли.

    Сред ранените е пожарникар, който е пътувал за работа с личния си автомобил от Свиленград към Симеоновград, научи Haskovo.net. Той е със счупена дясна ключица и сътресение на мозъка. Настанен е в Ортопедичното отделение на хасковската болница.

    В същото отделение е настанен и албанец, водач на тир. Той е със счупено дясно бедро и му предстои операция.

    Сред пострадалите е мъж с прободна рана на ръката, а друг е с травма в областта на окото. Всички са без опасност за живота.

    Инцидентът стана малко след 8 часа на аутобана в района на 66 км край Харманли. Сблъскали са се 9 автомобила, пътуващи от границата към вътрешността на страната - 2 товарни автомобила, 1 микробус и 6 леки коли.

    Произшествието е възникнало в условията на гъста мъгла и неспазване на дистанция. По случая тече разследване. Образувано е досъдебно производство за причиняване на средни телесни повреди на повече от едно лице. Разпитват се свидетели ще бъдат назначени и експертизи.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (7)

    • 1
      Го
      Горския
      6 -14
      13:35, 16 апр 2020
      Защо трябва тираджиите да умират заради тъпи парч... Виж коментара
      • Хм
        Хм
        11 -1
        14:28, 16 апр 2020
        Те са толкова нагли... и убийци на пътя!!
      • Та
        така е
        23 -3
        14:30, 16 апр 2020
        Така е щото като влезнат в България чужденците карат без да спазват никакви правила. Ако бяха спазвали дистанцията нямаше да се натресат отзад като мъжки костенурки. И друг път са констатирани нарушения на околовръстното на Димитровград , мамалиги, византиици и рязани читаци, да карат със 120 км в час , ама катаджииските плашипутарници стоят на разклона и снимат само измъчените български данъкоплатци дето им изкарват заплатите. ОТВРАТ И ПОТРЕС, НЯМАМ ДУМИ.
    • 2
      АК
      А какво ще стане
      9 -1
      15:22, 16 апр 2020
      Ако албанеца и той е пожарникар. Примерно- пожарникар и албански пожарникар. Баси. Как ги взимате тия изпити по френски
      • Фи
        филолог
        4 0
        19:39, 16 апр 2020
        Според журналята пожарникар е вид националност.
    • 3
      Ро
      робчо худин
      18 -1
      15:42, 16 апр 2020
      всичко се изражда с времето,ако няма контрол.Нашия контрол е КАТ.Той липсва.По Тошково време една такава катастрофа ставаше на 5г.веднъж и се говореше из цяла Бг. като нещо нечувано.Сега е ежедневие.И ние си траем.Нямаше корумпирани катаджии.Имаше само един,дето беше глобил баща си за нарушение.Жив да е.А когато е на смяна кака Жана никой не си и помисляше да пие и да кара.Аз държах 3 вътрешни изпита с 0 нак.точки и тогава ме пуснаха пред КАТ за кат.С. Сега за доктор не се учи толкова,колкото в 1978г.за книжка.Ха сега помислете къде е проблема.
      • 11
        11111
        2 -1
        21:42, 16 апр 2020
        важното е пожарникарят с джипката да се митка...
    Последни новини