От х:

Днес в x:

25 °C

100 шлема за полицаите в Хасково от народен представител

Изображение 1 от 2

  100 защитни шлема ще бъдат разпределени сред полицаите в Хасково, които дежурят на на контролно-пропускателните пунктове на областния град. Те са дарение на  Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Хасково  от народният представител от Хасково  Евгения Ангелова.

  Шлемовете за лице предпазват устата, носа и очите.

  Те са за многократна употреба и подлежат на дезинфекция.

  Волята си на дарител предпазните средства да са за служителите по КПП-та Евгения Ангелова обяснява: Там всеки полицай ежедневно има контакт с хиляди хора и трябва да бъде качествено защитен.

  „Изключително съм благодарна за професионалната работа по осигуряване на реда и спазването на правилата, наложени от правителството. Благодарение на тези мерки към момента Бългаpия е страната с най-ниcка заболеваемост от коронавирус от всички държави в Европейския съюз, по показател брой болни на 100 000 души, според Европейския център за превенция и контрол на заболяванията (ЕЦПКЗ)“, заявява хасковският народен представител.

  Това не е първото дарение, което Ангелова прави по повод пандемията от коронавирус. След началото на здравната криза тя осигури 120 предпазни шлема за оборудване на лекари и други здравни работници в хасковската болница. МБАЛ -Хасково към момента единствена приема всички пациенти с коронавирус от цялата област.

  Веднага след обявяване на извънредното положение на 13 март депутатът от ГЕРБ дари и 1000 лева по специалната сметка на Министерство на здравеопазването. 

  „Предстоят светли християнски празници и топло примамливо време. Призовавам всички моите съграждани стриктно да спазват указанията на Оперативния щаб за борба с коронавируса и да бъдат смирени и разумни. В тази трудна ситуация е важно всички да бъдем дисциплинирани и да мислим не само за себе си, а и за околните. Нека не забравяме, че дори и да се чувстваме здрави, пак е възможно да сме носители и да заразяваме по-уязвимите, с които се срещнем. За това: аз оставам вкъщи, останете у дома и Вие!“, призовава Евгения Ангелова.

  Източник: Haskovo.NET

  Видеа по темата

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (10)

  • 1
   Ке
   Кенанския лъв
   16 -8
   14:22, 16 апр 2020
   Браво, браво, сега остава и друг народен представител да подари алпийски палатки за полицаите охранители на кенана. Така в палатките ще бъдат скрити от атмосферните условия и погледи докато играят карти, табла или шах. И отпочинали и бодри ще могат правилно и четливо да пишат актове и глоби.
   • Ам
    АмериканскиХойКосмат
    8 -8
    14:26, 16 апр 2020
    Държавата при нас даде
    на полицаите в град с вашите размери 5000 маски :)))
    ....
    Да ви ххх Държавата при вас:))
  • 2
   Пъ
   Първо Краде, Сетне ви ебем
   12 -7
   14:27, 16 апр 2020
   И накрая ви даряваме
   .....
   • Ар
    АРСЕН ЛЮПЕН
    1 -1
    00:59, 17 апр 2020
    Като прочетох заглавието на статията и си казах,м а м к а м у доживяхме народен представител да дари анонимно, както правят всички безкористни хора,тоест повечето от нас.Изпращаме смс-и за Българската коледа,пускаме кой колкото може в кутиите за нуждаещите се от спешно и скъпо струващо лечение,събираме пари за загиналите служители на МВР и т.н. и никой от обикновенните хора не търси слава и изгода.Продължих да чета статията и веднага ме връхлетя реалността,тя била от еди коя си партия,ама тя не дарявала за първи път.Отврат.Получих "истингяс"(ц и г а н с к а дума която означава да имаш разстройство и да ти се гади едновременно).Какво да кажеш на такива хора? Ами единственото подходящо нещо според мен е "Д а г о д у х а т е с к а п а н я ц и."
  • 3
   Ур
   Уран
   20 -3
   15:51, 16 апр 2020
   А вода раздаде ли? От оная, дето ни обещават от 3 години ДелянДобревци и сие?
  • 4
   Pa
   Padre
   19 -3
   17:36, 16 апр 2020
   А случайно някой сетили се да им сложи по една тоалетна(гледам има и девойки).Иначе за онези тираджии им изринахте плаца за 2 дни и ги нагостите с кетъринг,сложихте им кенефи,а онези"куки скапани" да се......
  • 5
   Фъ
   ФъКю
   14 -2
   18:58, 16 апр 2020
   Когато започнем да уважаваме, лекарите си, учителите, полицаите си, военните тогава ще сме готови да започнем да живеем по добър живот, а до тогава жална ни майка.. Прости сме затова ще патим.
  • 6
   Ху
   Хулиган
   7 -4
   19:32, 16 апр 2020
   Голямо дарение! По-евтини нямаше ли? Или сами са ги правили за по малки разходи?
  • 7
   Фл
   флайинг дъчман
   1 0
   22:21, 18 апр 2020
   хахахахаха стига сте ги маскирали вече ве
  • 8
   Ми
   Мима
   0 0
   00:22, 19 апр 2020
   Браво!Най после някой да се сети и за полицаите!Трябва и безплатна храна да им се носи.

  Хороскоп за 07.07.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Ще се занимавате с подготовката на мероприятие от служебен, семеен или обществен характер. На работното място направете всичко, за да предотвратите назряващ конфликт. Успехите ви ще са налице, но няма да задоволят и ще продължите да преследвате целите си. Любовта ви даде сили, не я загърбвайте.
  07 юли 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Възможно е да се получи застой в работните ви планове. Това е по причини, не зависещи от вас лично. Изчакването на по-благоприятен момент за действие само ще увеличи шансовете ви. Няма да ви липсва добро настроение. Заслугата за една придобивка ще бъде на човек, с чиято помощ ще я осъществите.
  07 юли 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  С каквото и да се захванете днес бъдете сигурни, че ще се справите успешно. От лъха увереност и ентусиазъм за всяко нещо, с което се захващате. Ще ви се наложи да обясните бъдещите си намерения на ваш познат, който ви е разбрал погрешно. Бъдете спокойни, че нищо няма да попречи на конкретно ваше намерение днес, свързано с любимия човек. поощрение
  07 юли 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Задълбоченото ви отношение към детайлите в работата ще подобри печалбите, но не при всички ще са високи. Поне е сигурно, че ще елиминирате възможността да сгрешите и ще се доближите до желаните резултати. Успешно ще се противопоставите на стреса с музика, спорт или друго, което душата ви иска.
  07 юли 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Добрата атмосфера на работното място и в семейството ще направи денят ви успешен. С творчески подход ще подобрите работните си проекти, намирайки по-доброто решение за всеки от тях. Естествено, има още какво да научите и тази перспектива ви кара да не спирате в развитието си.
  07 юли 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  С правилните си решения ще успеете да подредите делата си по начина, който желаете и това ще внесе спокойствие в душата ви. Професионалната ви подготовка е факт, с който ще се съобразяват и който ще ви доближи до успеха. В тази връзка предстои да получите оферта, която ще ви привлече с перспективите си.
  07 юли 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Работата ви днес ще е много ползотворна. Настойчиви сте, когато искате да постигнете нещо и това ще се окаже определящо за резултатите, които постигате. Предстои ви период на утвърждаване на позициите, по време на който не трябва да пестите усилия, за да вършите както досега работата си. Очаква ви финансово стабилизиране.
  07 юли 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Не се оставяйте на течението. Вземете нещата в свои ръце и ще получите повече. Развитието на служебен въпрос ще ви направи по-нетърпеливи, но вие умеете да се въздържате. Рискът от загуби също е реален, мислете преди да подписвате важни документи. Добра развръзка на семейно събитие.
  07 юли 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Възможно е днес да ви се наложи да заемете страна от два възможни избора, а на вас да ви се иска да комбинирате повече варианти. С повече дипломатичност и убедителни доводи имате шанс за успех, но не бива да се предавате при първия малък неуспех. Изберете онова, което е най-добро да вас и работата ви, дори да ви се наложи да правите неща, които не са ви приятни.
  07 юли 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Не са изключени трудности днес да представителите на Козирог, но възможностите ви също не са за пренебрегване. Имате избора за решите как точно да постъпите в дадена ситуация и само можете са се радвате, че не сте поставени пред свършен факт. Заедно с близък човек ще успеете да намерите най-доброто решение на възникнал въпрос. Любимия човек очаква нещо от вас.
  07 юли 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Днес сте обсебени от сърдечни въпроси и не ви се мисли за работа. Имате добри шансове с представител на зодия Близнаци, но внимавайте с тяхната двойственост. Любовта ви изпълва с енергия и жизненост и нови творчески проекти.
  07 юли 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Погълнати сте от предстоящо начинание, в което ще участвате наравно с други. Обмислете условията и се обърнете към подходящите хора или институции. Ако решите да действате самостоятелно, рискувате да се изправите пред пречки, които са трудно преодолими за сам човек. Не се лишавайте от опита на колегите си.
  07 юли 2020
  Последни новини