От х:

Днес в x:

26 °C

100 шлема за полицаите в Хасково от народен представител

Изображение 1 от 2

  100 защитни шлема ще бъдат разпределени сред полицаите в Хасково, които дежурят на на контролно-пропускателните пунктове на областния град. Те са дарение на  Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Хасково  от народният представител от Хасково  Евгения Ангелова.

  Шлемовете за лице предпазват устата, носа и очите.

  Те са за многократна употреба и подлежат на дезинфекция.

  Волята си на дарител предпазните средства да са за служителите по КПП-та Евгения Ангелова обяснява: Там всеки полицай ежедневно има контакт с хиляди хора и трябва да бъде качествено защитен.

  „Изключително съм благодарна за професионалната работа по осигуряване на реда и спазването на правилата, наложени от правителството. Благодарение на тези мерки към момента Бългаpия е страната с най-ниcка заболеваемост от коронавирус от всички държави в Европейския съюз, по показател брой болни на 100 000 души, според Европейския център за превенция и контрол на заболяванията (ЕЦПКЗ)“, заявява хасковският народен представител.

  Това не е първото дарение, което Ангелова прави по повод пандемията от коронавирус. След началото на здравната криза тя осигури 120 предпазни шлема за оборудване на лекари и други здравни работници в хасковската болница. МБАЛ -Хасково към момента единствена приема всички пациенти с коронавирус от цялата област.

  Веднага след обявяване на извънредното положение на 13 март депутатът от ГЕРБ дари и 1000 лева по специалната сметка на Министерство на здравеопазването. 

  „Предстоят светли християнски празници и топло примамливо време. Призовавам всички моите съграждани стриктно да спазват указанията на Оперативния щаб за борба с коронавируса и да бъдат смирени и разумни. В тази трудна ситуация е важно всички да бъдем дисциплинирани и да мислим не само за себе си, а и за околните. Нека не забравяме, че дори и да се чувстваме здрави, пак е възможно да сме носители и да заразяваме по-уязвимите, с които се срещнем. За това: аз оставам вкъщи, останете у дома и Вие!“, призовава Евгения Ангелова.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (10)

  • 1
   Ке
   Кенанския лъв
   16 -8
   14:22, 16 апр 2020
   Браво, браво, сега остава и друг народен представител да подари алпийски палатки за полицаите охранители на кенана. Така в палатките ще бъдат скрити от атмосферните условия и погледи докато играят карти, табла или шах. И отпочинали и бодри ще могат правилно и четливо да пишат актове и глоби.
   • Ам
    АмериканскиХойКосмат
    8 -8
    14:26, 16 апр 2020
    Държавата при нас даде
    на полицаите в град с вашите размери 5000 маски :)))
    ....
    Да ви ххх Държавата при вас:))
  • 2
   Пъ
   Първо Краде, Сетне ви ебем
   12 -7
   14:27, 16 апр 2020
   И накрая ви даряваме
   .....
   • Ар
    АРСЕН ЛЮПЕН
    1 -1
    00:59, 17 апр 2020
    Като прочетох заглавието на статията и си казах,м а м к а м у доживяхме народен представител да дари анонимно, както правят всички безкористни хора,тоест повечето от нас.Изпращаме смс-и за Българската коледа,пускаме кой колкото може в кутиите за нуждаещите се от спешно и скъпо струващо лечение,събираме пари за загиналите служители на МВР и т.н. и никой от обикновенните хора не търси слава и изгода.Продължих да чета статията и веднага ме връхлетя реалността,тя била от еди коя си партия,ама тя не дарявала за първи път.Отврат.Получих "истингяс"(ц и г а н с к а дума която означава да имаш разстройство и да ти се гади едновременно).Какво да кажеш на такива хора? Ами единственото подходящо нещо според мен е "Д а г о д у х а т е с к а п а н я ц и."
  • 3
   Ур
   Уран
   20 -3
   15:51, 16 апр 2020
   А вода раздаде ли? От оная, дето ни обещават от 3 години ДелянДобревци и сие?
  • 4
   Pa
   Padre
   19 -3
   17:36, 16 апр 2020
   А случайно някой сетили се да им сложи по една тоалетна(гледам има и девойки).Иначе за онези тираджии им изринахте плаца за 2 дни и ги нагостите с кетъринг,сложихте им кенефи,а онези"куки скапани" да се......
  • 5
   Фъ
   ФъКю
   14 -2
   18:58, 16 апр 2020
   Когато започнем да уважаваме, лекарите си, учителите, полицаите си, военните тогава ще сме готови да започнем да живеем по добър живот, а до тогава жална ни майка.. Прости сме затова ще патим.
  • 6
   Ху
   Хулиган
   7 -4
   19:32, 16 апр 2020
   Голямо дарение! По-евтини нямаше ли? Или сами са ги правили за по малки разходи?
  • 7
   Фл
   флайинг дъчман
   1 0
   22:21, 18 апр 2020
   хахахахаха стига сте ги маскирали вече ве
  • 8
   Ми
   Мима
   0 0
   00:22, 19 апр 2020
   Браво!Най после някой да се сети и за полицаите!Трябва и безплатна храна да им се носи.

  Хороскоп за 21.09.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  От близките си ще получите стимул и мотивация за творчески и професионални изяви. Все по-убедително ще налагате присъствието си в сфери, носещи ви пари и популярност. Съдбата ви дава благоприятни възможности, възползвайте се, за да получите това, което искате за себе си.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Не се скъпете да харчите парите си днес, покупките ви ще са удачни и ще ви направят доволни. Имате желания, реализацията за които изисква повече яснота и подготовка. Те не са пречка, нужно ви е да вземете решение за стартирането им и да действате. В семейството ще имате повод за празнуване.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Очаква ви ден, пълен с емоции и добро настроение. Пропускате проблемите покрай себе си, без да им позволявате да влияят на настроението ви. Заобиколени сте от хора, с които се работи леко и които са готови да ви съдействат по всяко време. Прекалено самонадеяни сте в личен план, по-скоро в отношението си с човек, който владее сърцето ви.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Запазвайки доброто си настроение, ще отхвърляте задачите си една след друга. Започващите нов бизнес се нуждаят от допълнителна информация по интересуващите ги теми, за това ще потърсят мнението на специалисти или чрез интернет ще обогатят знанията си. Ще успеете да се включите в сроковете.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Ще усещате в себе си сили и енергия за развиване на нови умения. С лекота ще вземате решения и ще привличате съмишленици. В спорове ще постигате лесно споразумения и ще ви се отдава да организирате другите. Няма да ви липсва подкрепа, защото привличате на своя страна силните и пробудените.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Ще се възползвате от добрите си позиции в професионалните, обществени и бизнес-среди и с лекота ще преодолеете възникващите затруднения. Здравето ви изисква достатъчно сън, витамини и повече спокойствие. Въздържайте се от спорове, дори да считате, че те могат да са полезни или заради влечението си към тях.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Имате разнообразни планове за този ден, но най-вероятно е да успеете да осъществите само част от замислите си. Непредвидени обстоятелства ще ви попречат да го сторите, но това не бива да ви разочарова. Напротив ще ви позволи да се насочите към нещо ново и градивно. Вечерта ще станете част от интересно мероприятие, което ще ви даде възможност да се разтоварите.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Този ден е изпълнен с нови предизвикателства, които стимулират творческото във вас. Идеите ви са ценни и оригинални и ако се заемете сериозно с реализацията им, ще срещнете одобрението на всичко около вас. Подкрепата на приятел в това отношение ще ви бъде от особена полза, защото той ще ви мотивира да се захванете с нещо перспективно.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Днешният ден ще е сравнително натоварен, свързан е с много ангажименти, срещи и контакти. Имате достатъчно енергия и търпение да се справите с повечето си дела. В определен момент обаче ще трябва да отложите конкретни действия за по-късен етап. Вечерта ще имате нужда от тишина и спокойствие за пълноценна почивка
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Добре е да планирате внимателно ангажиментите си днес. Полезно ще ви е да имате повече време да реагирате адекватно на непредвидена ситуация. Възможно е в последния момент да ви се наложи да промените част от плановете си, но нека това не ви притеснява. Сърдечният партньор ви вдъхва надежда за нещо, което отдавна желаете.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Имате различни ангажименти през този ден, които изискват повишеното ви внимание. Близки хора ви търсят за съвет и вие подхождате отговорно към молбите им. Може би ситуацията не е новост за вас, но все пак внимавайте. Не се обвързвайте прибързано, дайте си повече време да се запознаете с детайлите.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Спокоен и приятен ден очаква онези, които не планират далечно пътуване. Занимания с вашето хоби ще ви донесат най-пълно удовлетворение. Душевното ви равновесие е стабилно и нищо не е в състояние да ви обезпокои. Ще прекарате приятна вечер вкъщи, ако поканите близки приятели на гости.
  21 сеп 2020
  Последни новини