От х:

Днес в x:

23 °C

ГЕРБ Хасково дари 300 пакета с храни на социално слаби в селата

Изображение 1 от 5

  Общинските съветници от ГЕРБ Хасково и членове на управляващата партия дариха вчера 300 пакета на социално слаби жители на община Хасково.

  В навечерието на Великден нуждаещите се бяха изненадани от пакети с храни от първа необходимост. По справка на кметовете на населените места в инициативата бяха обхванати хората, които имат затруднения и в сегашната тежка ситуация се нуждаят от помощ и внимание. Местните парламентаристи от ГЕРБ, заместник-областният управител Митко Петров и заместник-кметът Динко Тенев разнесоха пакетите по селата и чрез кметовете им ги предоставиха на социално слабите семейства и самотни хора.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (24)

  • 1
   Ма
   Мария
   43 -5
   10:22, 16 апр 2020
   Какво ще стане, ако един път не се снимате.. Направете добро и си трайте.. Кво само ще ви гледаме гербавите мутри, аман!
   • Ху
    Хулиган
    31 -5
    10:57, 16 апр 2020
    Добре позират! Там им е силата. Като вожда си!
   • А за останалите 149 700 социално слаби в Хасковска област
    ....
    сме приготвили с колегата Др.Менгеле душове с Циклон Б
   • Бай М а н г а У ще ви отговори.https://www.facebook.com/watch/?v=302095300756668
   • и накрая ви даваме помощи
   • Бр
    Браво Мария !
    13 -3
    14:22, 16 апр 2020
    На простака му дай власт и го гледай отстрани.Тогава можеш да го прецениш колко струва , като човек.Простака гледа да изпъкне с позиране , защото с друго не може.По - страшен от спина , корона вируса и рака е само ПРОСТАКА.Ако са малко по-умни , ще се сетят за простотията си и тя какво им носи в това чумаво време.
   • Св
    СВИДЕТЕЛ
    5 -1
    15:40, 16 апр 2020
    А за тениските с лика на вожда , защо не казвате ????
  • 2
   Пе
   Пешев
   32 -3
   10:58, 16 апр 2020
   пиАр по време на чума. Спрете се. Стига с тези снимки, рязане на ленти, магистрали, тунели, заводи. Тая партия вече 11 г управлява и с 1% не е вдигнала стандарта на живот. Хванали са всички медии , всички социолози, политолози, блогери, млогери и тем подобни подлоги, нагушкали са ги до козирката и единственото с което се занимават е как да си правят реклама и да заблуждават хората. Добре де, с тоя козунак в торбичката човека ще изкара 1 ден, а какво ще прави през следващите 364 дни с пенсия от 170 лв? Задават ли си тоя въпрос. В България вече има развито мутренско общество.
   И един съвет към тоя Митко Петров. А бе момче, още от първия ден се вживяваш като някакъв месия. Спри се малко, не се надценявай толкоз. Намали малко пиара. Като правиш нещо, прави го без камери, че много бързо стана противен. Общината не ти е частна фирма, за да се размотаваш както си искаш. Отнасяй се с уважение към хората. Не ги поставяй в положение и не ги снимай с протегната ръка за един козунак. Не ти ли е неудобно да виждаш това. Изглеждаш като първеню стъпил върху нещастието на хората.
  • 3
   Ди
   Димо
   17 -2
   11:04, 16 апр 2020
   Направете палатки на полицаите по КПП-тата, поне и ченгетата да ви запомнят с хубаво.
   • Ха
    хаха
    3 -1
    14:04, 16 апр 2020
    На полицаите направят ли им палатки и се едно на почивка на къмпинг са и ще спрат да се прибират в къщите си.
   • 11
    1111111
    4 -1
    14:09, 16 апр 2020
    Диван и по една да ги обслужва, няма да върнат
   • Пе
    Пешо
    0 -1
    23:31, 16 апр 2020
    Само гърч за фат маците.
  • 4
   Ди
   Димов
   22 -4
   11:06, 16 апр 2020
   Тоя до отворения багажник е пълен нещастник. Прилича ми на ловец, който се снима до убитото животно. И този пич решил да си прави реклама по време на чума. Всички са прихванали от тартора си Борисов. Копират 1:1.
   • Ма
    мастикаджия
    17 -3
    11:22, 16 апр 2020
    Прав си Димов.Това нещо,дето не знам какво е/човек или майуна;мъж или жена/,май се води зам.областен управител.Опазил ни господ.
  • 5
   Ха
   Хари Потър
   19 -3
   11:35, 16 апр 2020
   Хари потър винаги трябва да е на първа линия . Добре че е той иначе града загива. Как не се обърка някоя биричка да им занесе :)
   • Ни
    Нищонеможещият
    8 -1
    14:28, 16 апр 2020
    За нищо не става , но много слуша и пълни гуша -Радой Ралин
  • 6
   Ли
   Лиско
   8 -4
   11:41, 16 апр 2020
   Това, ако не знаете, е по западен образец. За всяко свършено нещо трябва да документираш събитието. Анонимността е за частните дарители. Общественото трябва да се документира! Затова обществени и частни организации, сдружения,клубовеи неправителствени организации трябва да доказват, че са свършили нещо. Например: Ако делян Пеевски дари нещо от някакво сдружение, трябва да се снима, то ако го дари лично от себе си не трябва да го афишира! тОЙ ПРАВИ ТОЧНО ОБРАТНОТО.
   • Ме
    Мецко
    9 -6
    11:52, 16 апр 2020
    Лисицко, Пеевски не раздава козунаци, а дарява за милиони медицинска апаратура и консумативи. А тези мишоци тука искат с чужда пита помен да правят. Нека да се съобщава, но без натрапчиви снимки, които унижават.
  • 7
   Кю
   Кюмуров
   12 -2
   11:46, 16 апр 2020
   Момчето много хубаво позира с торбичките и ще прогресира. Може и депутатин да стане и министър да стане. Браво.
   • Де
    Депутатин
    8 -3
    14:31, 16 апр 2020
    Когато за нищо не ставаш , те правят депутат
  • 8
   Ня
   Някой
   8 -1
   12:17, 16 апр 2020
   Много правилен коментар на Димо малко по-нагоре. Да вземат малко наистина да помислят за полицаите по КПП-тата. Например : Вода, храна и за сянка естествено - палатки!
  • 9
   Ми
   Милан Качаров
   18 -3
   12:19, 16 апр 2020
   ГЕРБ толкова си могат. Те не знаят ,че има правила и закони при дарения . Хранителни продукти може да раздава по време на пандемия само Българския Червен Кръст.Затвориха заразоносителните обекти , а тези ГЕРБАДЖИИ тръгнаха да раздават храна да се правят на дарители ,а ако са виросоносите ли?Прокурорите спят , министър -председателя спи да не избНроявам всички държавни органи.
   • Из
    Изпъчени
    8 -3
    14:34, 16 апр 2020
    Простака освен пъчене ,друго не може.
  • 10
   Сп
   Спас
   0 0
   13:50, 17 апр 2020
   Заслужават полицаите да им се направят палатки за сянка. Цял ден са на слънце дъжд или каквото там е времето.А тези дето им се подиграват, да се поставят за малко на тяхното място и тогава пак да лаят!!!

  Хороскоп за 07.07.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Ще се занимавате с подготовката на мероприятие от служебен, семеен или обществен характер. На работното място направете всичко, за да предотвратите назряващ конфликт. Успехите ви ще са налице, но няма да задоволят и ще продължите да преследвате целите си. Любовта ви даде сили, не я загърбвайте.
  07 юли 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Възможно е да се получи застой в работните ви планове. Това е по причини, не зависещи от вас лично. Изчакването на по-благоприятен момент за действие само ще увеличи шансовете ви. Няма да ви липсва добро настроение. Заслугата за една придобивка ще бъде на човек, с чиято помощ ще я осъществите.
  07 юли 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  С каквото и да се захванете днес бъдете сигурни, че ще се справите успешно. От лъха увереност и ентусиазъм за всяко нещо, с което се захващате. Ще ви се наложи да обясните бъдещите си намерения на ваш познат, който ви е разбрал погрешно. Бъдете спокойни, че нищо няма да попречи на конкретно ваше намерение днес, свързано с любимия човек. поощрение
  07 юли 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Задълбоченото ви отношение към детайлите в работата ще подобри печалбите, но не при всички ще са високи. Поне е сигурно, че ще елиминирате възможността да сгрешите и ще се доближите до желаните резултати. Успешно ще се противопоставите на стреса с музика, спорт или друго, което душата ви иска.
  07 юли 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Добрата атмосфера на работното място и в семейството ще направи денят ви успешен. С творчески подход ще подобрите работните си проекти, намирайки по-доброто решение за всеки от тях. Естествено, има още какво да научите и тази перспектива ви кара да не спирате в развитието си.
  07 юли 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  С правилните си решения ще успеете да подредите делата си по начина, който желаете и това ще внесе спокойствие в душата ви. Професионалната ви подготовка е факт, с който ще се съобразяват и който ще ви доближи до успеха. В тази връзка предстои да получите оферта, която ще ви привлече с перспективите си.
  07 юли 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Работата ви днес ще е много ползотворна. Настойчиви сте, когато искате да постигнете нещо и това ще се окаже определящо за резултатите, които постигате. Предстои ви период на утвърждаване на позициите, по време на който не трябва да пестите усилия, за да вършите както досега работата си. Очаква ви финансово стабилизиране.
  07 юли 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Не се оставяйте на течението. Вземете нещата в свои ръце и ще получите повече. Развитието на служебен въпрос ще ви направи по-нетърпеливи, но вие умеете да се въздържате. Рискът от загуби също е реален, мислете преди да подписвате важни документи. Добра развръзка на семейно събитие.
  07 юли 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Възможно е днес да ви се наложи да заемете страна от два възможни избора, а на вас да ви се иска да комбинирате повече варианти. С повече дипломатичност и убедителни доводи имате шанс за успех, но не бива да се предавате при първия малък неуспех. Изберете онова, което е най-добро да вас и работата ви, дори да ви се наложи да правите неща, които не са ви приятни.
  07 юли 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Не са изключени трудности днес да представителите на Козирог, но възможностите ви също не са за пренебрегване. Имате избора за решите как точно да постъпите в дадена ситуация и само можете са се радвате, че не сте поставени пред свършен факт. Заедно с близък човек ще успеете да намерите най-доброто решение на възникнал въпрос. Любимия човек очаква нещо от вас.
  07 юли 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Днес сте обсебени от сърдечни въпроси и не ви се мисли за работа. Имате добри шансове с представител на зодия Близнаци, но внимавайте с тяхната двойственост. Любовта ви изпълва с енергия и жизненост и нови творчески проекти.
  07 юли 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Погълнати сте от предстоящо начинание, в което ще участвате наравно с други. Обмислете условията и се обърнете към подходящите хора или институции. Ако решите да действате самостоятелно, рискувате да се изправите пред пречки, които са трудно преодолими за сам човек. Не се лишавайте от опита на колегите си.
  07 юли 2020
  Последни новини