От х:

Днес в x:

Какво правят звездите по време на изолация (видео)

Вече няколко дни сме в социална изолация и почти нямаме досег с външния свят. Строгите мерки се налагат заради пандемията от коронавирус, която се разпространява със застрашителни темпове. Препоръчително е да си стоим вкъщи, за да предпазим себе си и останалите от заразата.

Трудно е да си представим, че няма да виждаме приятелите си за няколко седмици и че няма да имаме възможност свободно да се разхождаме навън. Добрата новина обаче е, че в момента имаме социални мрежи, които свързват света повече от всякога.

Известни личности започнаха да обединяват сили, за да помогнат на своите фенове да преборят изолацията. Някои от звездите започнаха да четат книги, други да преподават медитация, а трети изнасяха концерти.

Ейми Адамс и Дженифър Гарнър
Двете актриси се съюзиха, за да помогнат на най-малките да се справят със сегашната ситуация. Адамс и Гарнър си партнират с организациите „Save the Children“ и „No Kid Hungry“, за да съберат средства за децата вкъщи, които имат нужда от храна, книги и още неща.

Срещу различни дарения двете дами ще четат истории в Инстаграм и Фейсбук, за да осигурят „малко забавление, малко образование и малко развлечение“ за деца и възрастни. Първото нещо, което Адамс прочете беше „The Dinosaur Princess“ – история, написана от дъщеря ѝ и изрисувана от съпруга ѝ. 

Дженифър Гарнър пък се спря на „The Three Little Fish and the Big Bad Shark“. 

Лизо
Изпълнителката изнесе 30-минутен урок по медитация в Инстаграм. Феновете ѝ имаха възможност да слушат успокоителните ѝ думи и как свири на флейта, за да забравят за проблемите. 

„Времето е много страшно. Исках да вдъхна кураж на всеки и да ви кажа, че ние имаме сила. Вие имате сила. Имате сила, която ще победи страха“, каза Лизо на почитателите си. 

Звездата допълни, че понякога се чувства безсилна срещу случващото се, но е сигурна, че по-добри времена ще настъпят съвсем скоро. 

Майли Сайръс
Звездата създаде шоуто „Bright Minded: Live with Miley“, за да помогне на феновете си да мислят по-позитивно в тези мрачни времена. Тя покани терапевта си д-р Амен и изпълнителката Деми Ловато, за да поговорят за няколко важни теми. 

Двете известни дами обсъждаха какво е да пораснеш под светлината на прожекторите, както и за силата на думите и влиянието на медиите върху психическото и физическото ти здраве. 
„Когато бях малка, в Холивуд нямаше човек с нормално телосложение. Аз нямах пример за подражание и затова реших да бъда такъв за моите фенове“, каза Ловато, която неведнъж е била критикувана заради визията си. 

Шоуто на Майли Сайръс се излъчва всеки петък. 

Гал Гадот
„Жената-чудо“ също в момента си е вкъщи и реши да събере известните си приятели в един клип, който да помогне на хората в изолация. Актрисата и компания изпяха песента на Джон Ленън „Imagine“, за да могат феновете да си помечтаят за един по-добър свят.

„Здравейте. Ден шести от карантината. Трябва да си призная, че последните дни ме накараха да помисля малко по-философски. Този вирус засегна целия свят. Всички. Независимо къде сте, кои сте. Ние сме заедно в тази битка“, каза тя. 

Гадот сподели, че е получила вдъхновението от човек от Италия, който е бил заснет да свири „Imagine“ на тромпет на балкона си за своите съседи. „Имаше нещо толкова силно и чисто в това видео. И то е това“, допълва звездата и започва да пее.

След това към нея се „присъединяват“ Кристен Уиг, Предо Паскал, Линда Картър, Сиа, Джими Фалън, Джейми Дорнан, Ейми Адамс, Марк Ръфало, Ашли Бенсън, Кая Гербер, Кара Делевин и други. 

Джими Фалън
Известният водещ прави миниепизоди на шоуто си „The Tonight Show“ от вкъщи с помощта на семейството си. Всяка серия показва различни организации, на които феновете могат да дарят средства. Зрителите могат да видят и дъщерите на Фалън често да се включват в предаването и да го прекъсват. 

Източник: Tialoto

Коментари в сайта

Последни новини