От х:

Днес в x:

На ледената пързалката като за последно десетки се забавляваха на 31 декември

    Много хора предпочетоха днес да излязат навън в слънчевия последен ден на годината и да се забавляват на ледената пързалка. Спортното съоръжение на „Спартак“ ще е отворено до 15 часа днес. В 14 часа започва  последната сесия за годината.

    Сезонът на забавление за кънкьорите обаче продължава отново в първия работен ден от Новата година. Пързалката ще е отворена в типичното си работното време на 2-ри януари 2020 година. Първата сесия е от 10 часа, последната започва в 20 часа. Краят на работното време на ледената пързалка и догодина ще е 21 часа. Цените за вход и наем на кънки остават непроменени-2 лв. за час е входът за деца и младежи до 18 години, 3 лв. е за възрастни, наемът на кънки е 2 лева.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Во
      Волния Уили
      1 0
      20:37, 31 дек 2019
      Първо ,
      При нас пързалката е безплатна - вече 50 години Ротарианците я плащат и подържат
      ...
      Второ ,
      Ако бяха пуснали да раздават безплатна минерална вода от изворите на ДПС-Девин , щяха да имат и по-голям успех - даже и опашки :))
    • 2
      Д-
      д-р Радева
      1 0
      22:23, 31 дек 2019
      Да ли сте ротарианци иби не - Пригответе гипс за подкрепа срещу падания и натъртвания и ще сте повече от полезни! В бързата помощ гипса свърши благодарение сакътлъците от пързалката!
    Последни новини