От х:

Днес в x:

21 °C

Микробус пламна на хасковска бензиностанция

  Фирмен микробус Мерцедес Спринтер се възпламени на бензиностанция край булевард "Васил Левски" в Хасково. Инцидентът е станал около 9 часа днес.

  Фирменият автомобил е бил шофиран от 31-годишния Илко Костов. Той спрял на бензиностанцията да зареди газ и когато завъртял стартерния ключ, микробусът пламнал. "Запали се откъм двигателя", заяви водачът, който беше силно притеснен. Той обаче се успокояваше, че не е пострадал предвид факта, че можеше да се стигне до по-сериозен инцидент заради наличието на газ и други горива на бензиностанцията. Шофьорът заяви, че от 5-6 години работи във фирмата за захарни изделия и каза, че преди инцидента микробусът му е бил в изправност, нямал проблеми. Той предположи, че пламъците са тръгнал в резултат на късо съединение.

  При възпламеняването на микробуса реагирали работниците от близката автомивка. "Видяхме пламъците и започнахме да гасим с водоструйката", заяви Евгени Александров. Работници от бензиностанцията започнали да гасят с пожарогасители.

  На мястото на инцидента бяха пристигнали два екипа пожарникари, които обливаха буса с вода. Близо половин част след възпламеняването, микробусът продължаваше да пуши и огнеборците останаха да дежурят до окончателното им потушаване.

  Предстои от полицията да изяснят причината за инцидента.

  Анета Кутелова

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (16)

  • 1
   Не
   Недялка
   31 -2
   10:36, 10 дек 2019
   Когото пишете нещо се уверете е точно така,добре че бяха двете момчета на бензиностанцията да реагират,и след това помогнаха момчетата от мивката
  • 2
   Оч
   Очевидец
   26 -3
   10:58, 10 дек 2019
   Точно така беше момчетата от бензиностанцията реагираха , а от мивката по късно съдействаха с водоструйката.
  • 3
   Ня
   Няма пари за ново
   12 -2
   12:21, 10 дек 2019
   Старост не радост.
   • Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 4
   Ху
   Хулиган
   20 -4
   14:38, 10 дек 2019
   Така се случва с екологично чистите автомобили. Газова бутилка под седалката. Пълна самодейност на инженер Ганев! Бомба на колела!
  • 5
   55
   55555
   20 -6
   14:44, 10 дек 2019
   малоумните институции спат.как минава преглед този бус
  • 6
   Дя
   Дялко
   7 -5
   15:32, 10 дек 2019
   Другия път ще има заря.
  • 7
   За
   Запознат
   4 -8
   16:37, 10 дек 2019
   Буса е дизелов с газова уредба,предполагам че зато... Виж коментара
   • 12
    12345
    4 -1
    17:53, 10 дек 2019
    Има и бензинови
  • 8
   Ер
   ерол
   8 -1
   17:42, 10 дек 2019
   да заповяда в авто моргата
  • 9
   В
   В
   10 -5
   17:46, 10 дек 2019
   Точно на тази бензиностанция съм виждала как докато получават газ с камиона се зареждат автомобили,но не е редно .При зареждане на газ се спират продажбите тъй като има опасност да пламне искра и може да стане голяма беля.
   Тази бензиностанция също така не издава касови бележки .
   Там има много нередности ,но явно някой си плаща за спокойствие .
   Големите вериги има много изисквания за да се спазват стандартите и изискванията ,но тази бензиностанцийка си правят точно каквото си поискат .
   Два или три пъти сменят името на фирмата ,а са една същи собственици от София .
   Да продават с много ниски цени и хората точно заради това се лъжат да зареждат там ,лично аз като съм зареждала се е наложило да ми правят ремонт на автомобила от качеството на горивото ...
   И вече не зареждам там.
   Незнам ,но там наистина си правят каквото поискат .
   Друго което ми е правило впечатление е че като зареждат лек автомобил на газ лично с очите си видях как автомобила не беше засадил двигателя си , а това е задължително при зареждане на газ за да не пламне искра .
   Забранено е също да се говори по телефона .
   Повече табели ...
   Повече указания...
   Повече инструктаж на персонала ...
   • Jd
    Jdj
    10 -8
    19:23, 10 дек 2019
    Вие искали ли сте си касовия бон ? На мен ми е трябвал касов бон и винаги са ми го давали. Това е една от най проверяваните бензиностанции и за мен лично е всичко на ред щом след всички проверки не са затворени и продължават да работят. Аз от години зареждам там и нямам проблем с горивото не знам как на единични случай се случва това и може проблема да е от колата , а не от горивото.
   • Ив
    Иво
    5 -8
    19:30, 10 дек 2019
    Най-добре се говори наизуст. Не си поискала касов бон, не ти е даден,тъй като все още не излизат по колонките. Нещо сме ти направили, що ли, че навсякъде ръсиш лъжи и глупости?
   • М.
    М.М.
    4 -3
    23:32, 10 дек 2019
    Зареждам от тази бензиностанция от дълги години - обичайно по един резервоар на седмица. Зареждам и на други бензиностанции от веригите. Тук е най-доброто гориво! Автомобила ми работи много добре, разхода е винаги един и същ! Това не мога да го кажа за другите бензиностанции. Хората , работещи там са отлични работници. Ако някой казва негативни неща за тях и горивата, които се продават тук, убеден съм не казва истината. Аз само клиент на бензиностанцията и ако някой ми поска тел. номер ще му го дам да се запознаем! :)
  • 10
   Sченге
   11 -1
   21:46, 10 дек 2019
   Касовият бон се издава без поискване задължително.
   • Ив
    Иво
    7 -3
    22:51, 10 дек 2019
    Всеки който иска касов бон влиза и си го получава. Абсурдно е да очаквате да се търчи след всяка кола до вътре и обратно.

  Хороскоп за 28.09.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Днес ще се наложи да проявявате съобразителност и достатъчно комбинативност, за да постигнете целите си. Вие сте чаровни и привлекателни, и в определени моменти можете да разчитате и на това. Може би трябва да промените част от стратегията си по отношение на дадена личност, за да привлечете интереса й.
  28 сеп 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Не си пилейте силите и енергията в неясни и мъгляви възможности. Насочете вниманието си към важните моменти от дейността си. Работата ви с документи изисква повишено внимание, но ще ви осигури добри резултати във финансовата сфера. Ще ви занимават проблемите на близките ви и с подкрепата си ще им бъдете полезни.
  28 сеп 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Не се притеснявайте за времето си днес, ще ви стигне за всичко, което планирате. За сметка на заетостта си ще повишите финансите, бъдете доволни и не проявявайте излишно капризите си. Прибързаните решения не са препоръчителни, с тях рискувате да сгрешите. Бъдете толерантни към онези, които понасят обратите в настроенията ви.
  28 сеп 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Ако изпитате затруднения в работата си не се притеснявайте да потърсите подкрепа. Новини и предложения за нова работа ще зарадват други от вас. Достатъчно време сте посветили на конкретна задача, за да се отказвате от нея вече накрая й. Ще обновите връзката си с интимния ви партньор, преоткривайки в него нови качества.
  28 сеп 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Ще срещнете добър прием днес сред колеги и клиенти. На предложенията ви ще се погледне благосклонно, предвид доказани качества и успехи. Самочувствието ви ще се подхранва и от споделените с партньора ви чувства. Връзката ви е силна и стимул за развитието ви. Ако търсите работа ще получите интересно предложение.
  28 сеп 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Денят ще ви донесе много поводи за радост в личен и делови план. Прибързаните решения днес едва ли ще са най-удачното средство за действие. Нужна ви е по-дълготрайна стратегия, съгласувана с екипа ви.
  28 сеп 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Поставяте си високи цели и в определени моменти ще трябва да забавяте темпото, което налагате, за да успявате. Една приятна изненада от любимия ви човек. Споделете вечерта си с него и бъдете на място, което ще ви помогне да се отпуснете. Вашата духовна и емоционална същност има нужда от усамотяване.
  28 сеп 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Ще ви се наложи да направите важен избор. Имате възможност да решите важен за вас въпрос, затова не отлагайте. Колкото по-бързо това стане факт, толкова по-добре ще бъде за вас. Печелите доверието на човек от обкръжението си. Не прибързвайте с изводите относно дадено събитие.
  28 сеп 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Работейки с желание и хъс за победа, ще имате отлични резултати. В тази връзка ще се постараете да приобщите към идеите си и други, като ги насърчите да се включат и покажат уменията си. Някои от вас ще поставят началото на нова дейност. Дайте си и почивка, имате нужда от нея.
  28 сеп 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Недоразуменията на работното място все повече ви отегчават и след последните събития ще започнете да мислите за промяна. Неудовлетвореността ви ще е подсилена и от странични фактори, подканящи ви недвусмислено към действия. Преди да вземете окончателно решение се посъветвайте с най-близките си хора.
  28 сеп 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  За да успеете при заплетена ситуация се въоръжете с търпение и вложете повече усилия. Ще се справите, но за в бъдеще бъдете толерантни към колегите и партньорите, а също и към по-младите. Ще се изнервите от разногласията в интимните отношения, но може би така узрявате и двамата. Или пък ще стигнете до извода, че противоречията са преодолими.
  28 сеп 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Изключително толерантни сте с хората около вас. От това само можете да спечелите. Здравословното ви състояние е добро и не бива да се тревожите за дреболии. Помислете как можете да повишите тонуса си. Очаква ви интересна среща с човек, към когото отдавна се стремите. Имате късмет.
  28 сеп 2020
  Последни новини