От х:

Днес в x:

8 °C

Микробус пламна на хасковска бензиностанция

  Фирмен микробус Мерцедес Спринтер се възпламени на бензиностанция край булевард "Васил Левски" в Хасково. Инцидентът е станал около 9 часа днес.

  Фирменият автомобил е бил шофиран от 31-годишния Илко Костов. Той спрял на бензиностанцията да зареди газ и когато завъртял стартерния ключ, микробусът пламнал. "Запали се откъм двигателя", заяви водачът, който беше силно притеснен. Той обаче се успокояваше, че не е пострадал предвид факта, че можеше да се стигне до по-сериозен инцидент заради наличието на газ и други горива на бензиностанцията. Шофьорът заяви, че от 5-6 години работи във фирмата за захарни изделия и каза, че преди инцидента микробусът му е бил в изправност, нямал проблеми. Той предположи, че пламъците са тръгнал в резултат на късо съединение.

  При възпламеняването на микробуса реагирали работниците от близката автомивка. "Видяхме пламъците и започнахме да гасим с водоструйката", заяви Евгени Александров. Работници от бензиностанцията започнали да гасят с пожарогасители.

  На мястото на инцидента бяха пристигнали два екипа пожарникари, които обливаха буса с вода. Близо половин част след възпламеняването, микробусът продължаваше да пуши и огнеборците останаха да дежурят до окончателното им потушаване.

  Предстои от полицията да изяснят причината за инцидента.

  Анета Кутелова

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (16)

  • 1
   Не
   Недялка
   31 -2
   10:36, 10 дек 2019
   Когото пишете нещо се уверете е точно така,добре че бяха двете момчета на бензиностанцията да реагират,и след това помогнаха момчетата от мивката
  • 2
   Оч
   Очевидец
   26 -3
   10:58, 10 дек 2019
   Точно така беше момчетата от бензиностанцията реагираха , а от мивката по късно съдействаха с водоструйката.
  • 3
   Ня
   Няма пари за ново
   12 -2
   12:21, 10 дек 2019
   Старост не радост.
   • Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 4
   Ху
   Хулиган
   20 -4
   14:38, 10 дек 2019
   Така се случва с екологично чистите автомобили. Газова бутилка под седалката. Пълна самодейност на инженер Ганев! Бомба на колела!
  • 5
   55
   55555
   20 -6
   14:44, 10 дек 2019
   малоумните институции спат.как минава преглед този бус
  • 6
   Дя
   Дялко
   7 -5
   15:32, 10 дек 2019
   Другия път ще има заря.
  • 7
   За
   Запознат
   4 -8
   16:37, 10 дек 2019
   Буса е дизелов с газова уредба,предполагам че зато... Виж коментара
   • 12
    12345
    4 -1
    17:53, 10 дек 2019
    Има и бензинови
  • 8
   Ер
   ерол
   8 -1
   17:42, 10 дек 2019
   да заповяда в авто моргата
  • 9
   В
   В
   10 -5
   17:46, 10 дек 2019
   Точно на тази бензиностанция съм виждала как докато получават газ с камиона се зареждат автомобили,но не е редно .При зареждане на газ се спират продажбите тъй като има опасност да пламне искра и може да стане голяма беля.
   Тази бензиностанция също така не издава касови бележки .
   Там има много нередности ,но явно някой си плаща за спокойствие .
   Големите вериги има много изисквания за да се спазват стандартите и изискванията ,но тази бензиностанцийка си правят точно каквото си поискат .
   Два или три пъти сменят името на фирмата ,а са една същи собственици от София .
   Да продават с много ниски цени и хората точно заради това се лъжат да зареждат там ,лично аз като съм зареждала се е наложило да ми правят ремонт на автомобила от качеството на горивото ...
   И вече не зареждам там.
   Незнам ,но там наистина си правят каквото поискат .
   Друго което ми е правило впечатление е че като зареждат лек автомобил на газ лично с очите си видях как автомобила не беше засадил двигателя си , а това е задължително при зареждане на газ за да не пламне искра .
   Забранено е също да се говори по телефона .
   Повече табели ...
   Повече указания...
   Повече инструктаж на персонала ...
   • Jd
    Jdj
    10 -8
    19:23, 10 дек 2019
    Вие искали ли сте си касовия бон ? На мен ми е трябвал касов бон и винаги са ми го давали. Това е една от най проверяваните бензиностанции и за мен лично е всичко на ред щом след всички проверки не са затворени и продължават да работят. Аз от години зареждам там и нямам проблем с горивото не знам как на единични случай се случва това и може проблема да е от колата , а не от горивото.
   • Ив
    Иво
    5 -8
    19:30, 10 дек 2019
    Най-добре се говори наизуст. Не си поискала касов бон, не ти е даден,тъй като все още не излизат по колонките. Нещо сме ти направили, що ли, че навсякъде ръсиш лъжи и глупости?
   • М.
    М.М.
    4 -3
    23:32, 10 дек 2019
    Зареждам от тази бензиностанция от дълги години - обичайно по един резервоар на седмица. Зареждам и на други бензиностанции от веригите. Тук е най-доброто гориво! Автомобила ми работи много добре, разхода е винаги един и същ! Това не мога да го кажа за другите бензиностанции. Хората , работещи там са отлични работници. Ако някой казва негативни неща за тях и горивата, които се продават тук, убеден съм не казва истината. Аз само клиент на бензиностанцията и ако някой ми поска тел. номер ще му го дам да се запознаем! :)
  • 10
   Sченге
   11 -1
   21:46, 10 дек 2019
   Касовият бон се издава без поискване задължително.
   • Ив
    Иво
    7 -3
    22:51, 10 дек 2019
    Всеки който иска касов бон влиза и си го получава. Абсурдно е да очаквате да се търчи след всяка кола до вътре и обратно.

  Хороскоп за 28.01.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Уверени в правотата на мислите си, ще поставите условие пред онези, с които работите за конкретни изпълнения и обвързаности, които ще променят резултатите ви, но в положителна посока. По този начин ще продължите спокойно напред, със защитени интереси и добре свършена работа.
  28 яну 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Днешните ви ангажименти ще ви срещнат с нови и интересни хора. Ако дейността, с която се занимавате е в сферата на услугите, изгледите за успех нарастват значително. Трудно ви е да откажете помощ на ваш близък, колкото и да сте затрупани с работа. Успявате да постигнете желаното при преговори, които отдавна водите.
  28 яну 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Трудностите ви не са непреодолими, но ще ги решите по-леко, ако потърсите съдействие. Вървите в правилната насока, нужно е още време и търпение. Станете по-дружелюбни към онези, които ви помагат и ви се възхищават. Не си давате сметка, че без тяхната енергия не бихте стигнали до там, където сте.
  28 яну 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Имате енергия, но не пренебрегвайте прекалената си натовареност. Работата ще ви погълне и това няма да се хареса особено на интимният ви партньор. Изяснете чувствата си, споделяйте повече време заедно. Финансова договореност ще повиши доходите ви.
  28 яну 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Сблъсквайки се с професионални и финансови проблеми, ще търсите начини за решаването им. Затрудненията ще ви мотивират да се мобилизирате и в тази връзка ще покажете не проявени до сега достойнствата на характера си. Избягвайте конфликтите, за да не разпилеете енергията си напразно.
  28 яну 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Неразрешени служебни въпроси ще ви подтикнат да изразите по-ясно позицията си и да приключите с тях. Аргументирано ще защитите идеята си за промяна в организацията на работното място или общият ви бизнес. Не пренебрегвайте мнението на колегите си и не се дистанцирайте, за да вървят по-гладко нещата ви.
  28 яну 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Работата ще ви спори и ще ви носи удоволствие. С пораснали финансови възможности ще се погрижите и за развлеченията на близките си. Имате добър тонус, но нещо дълбоко в душата ви кара да тъгувате. Бъдете искрени пред себе си и дайте предимство на скритите си желания. Удовлетворявайки ги ще се почувствате щастливи.
  28 яну 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Емоционални пристрастия ще ви тласнат към човек, който меко казано не ви заслужава. Не позволявайте на чувствата да замъглят разума ви и бъдете прагматични. Имайки адекватно поведение към случващото се наоколо, ще получите предимство в предстоящи събития. Ако от вас се очаква отговор – на бързайте, помислете.
  28 яну 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Делата, които сте планирали да се осъществят бързо, ще се забавят не по ваша вина. Оставете настрана вълненията на колега, който се опитва да ви натоварва с проблемите си. Едва ли можете да му помогнете, а и по-скоро той ще ви попречи да свършите част от своите намерения.
  28 яну 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Текущи проблеми ще ви поставят в условия да избирате една или друга възможност за решаването им. Пряката ви заетост също ще ви ангажира и по-малко време ще ви остава за личен живот. Доверете се на хората край себе си и не търсете причини да разваляте вече договорени условия.
  28 яну 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Проявената инициатива днес ще даде резултати, очакват ви ползотворни срещи и постигане на договорености. Доказване на професионални качества и други придобивки. Развитията в личния ви живот ще продължат и занапред, въпреки, че някои от вас не мислят така. Не са изключени здравословни неразположения, вземете мерки.
  28 яну 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Дългоочаквано събитие ще ви донесе много настроение и радостни вълнения. Възползвайте се от благоприятната обстановка, притесненията ви ще отпаднат и ще покажете най-доброто. В личен план ще си задавате много въпроси, за цената на успеха, за любовта и други не по-малко важни неща за вас.
  28 яну 2020
  Последни новини