От х:

Днес в x:

23 °C

Независимият Петър Дялков е третият официален претендент за кмет на Хасково

Независимият кандидат Петър Дялков, издигнат от Инициативен комитет, е третият претендент за кмет на Хасково след Станислав Дечев от ГЕРБ и Коста Стоев от БСП, чието име излиза официално.

Комитетът, който го издига, вече е направил регистрация в Общинската избирателна комисия в Хасково, става ясно от решенията снощи. Издигат го: Любомир Лозков, Петя Делчева, Нина Манафъкова, Дорка Александрова и  Камелия Христова. Регистрация е направена и за участие в битката за места и в Общинския съвет на 27 октомври.

Петър Дялков е бивш председател на местната структура на Съюза на диабетоболните. По неофициална информация в момента е безработен.

Регистрация за участие в местните избори има вече и  партията на Зелените, която е подала заявка за  общински съветници и кметове. ГЕРБ са с пълна листа за съветници и кметове. Регистрацията  на партия „Възраждане“ е за общински съветници. СДС ще участва с претенденти за кметове в селата Брягово и Узунджово и с листа за общински съветници в Хасково.

Партия „Българе“ се включва  в изборите за общински съветници и кметове на 27 октомври – за кмет на кметствата в: с. Брягово, с. Долно Големанци, с. Корен, с. Стамболийски, с. Войводово, с. Елена, с. Криво поле, с. Текето, с. Въгларово, с. Зорница, с. Малево, с. Тракиец, с. Гарваново, с. Клокотница, с. Мандра, с. Узунджово, с. Големанци, с. Книжовник, с. Маслиново, с. Широка поляна, с. Гълъбец, с. Козлец, с. Нова надежда, с. Динево, с. Конуш, с. Орлово. Ще имат участие и за места в Общинския съвет на Хасково.

Източник: Haskovo.NET

Коментари в сайта (23)

 • 1
  Ва
  Васко
  16 -7
  09:10, 13 сеп 2019
  Нещо черничък ми се вижда, не е за кмет.
  • Ив
   Иван
   11 -7
   11:12, 13 сеп 2019
   Умствения багаж не се определя по цвета на кожата :)
 • 2
  Аз
  Аз
  28 -7
  09:21, 13 сеп 2019
  Той бил безработен , дайте да му намерим работа сега ...
  • До
   До Аз
   6 -3
   11:41, 13 сеп 2019
   Информацията ви не е вярна.
 • 3
  Би
  Бивш
  14 -4
  09:26, 13 сеп 2019
  кандидат за общински съветник от ГЕРБ
  • До
   До бивш
   7 -2
   11:42, 13 сеп 2019
   Човек може да повярва в някаква кауза и да се разочарова,важното е да предпочете почтеността!
  • До
   До Бивш
   2 -2
   16:06, 13 сеп 2019
   От ДПС,не от ГЕРБ. И не в Хасково,а в Минерални бани.
 • 4
  89
  8956987
  7 -11
  10:23, 13 сеп 2019
  И болни ще издигаме за кметове защото здравите свъ... Виж коментара
  • До
   До човекът с номе вместо име
   12 -2
   11:43, 13 сеп 2019
   Половината от населението страда от някаква форма на диабет,това не пречи на професионалните и личностни качества на човек! Вие застрахован ли сте от всички заболявания,просташко изказване!
  • Ко
   Колев
   5 -2
   15:22, 13 сеп 2019
   Този, с цифрите вместо име, преди беше с маймунско име. Тъп е като галош и все едно си знае - някакви бейове, заптиета, маймуни, тикви. Особено, за неговите неволи, са му криви тиквите. Май вкарва в лудницата скришно таблет. Ама те-санитарните не са го набарали, да видиш секс.
 • 5
  Аз
  Аз
  11 -8
  11:09, 13 сеп 2019
  Браво доволен съм :) Само независим кандидат е за кмет :) Късмет му желая да спечели :)
  • ИА
   И аз
   7 -6
   11:44, 13 сеп 2019
   И аз ще подкрепя единствено и само независим кандидат!
 • 6
  Гр
  гражданин
  14 -9
  11:40, 13 сеп 2019
  Хайде герберските тролове да спрат,стига злоба,омраза и отричане! Радвам се,че най-после Хасково има независим кандидат за кмет,необременен,без платени гласове и партийна субсидия,честен играч, без някой да му дърпа конците и без да изпълнява партийни заръки. Познавам г-н Дялков от 20 години и със сигурност твърдя,че горепосочените твърдения не отговарят на истината и не се отнасят за него. Човекът е с висше икономическо образование,дългогодишен председател на диабетеците на областно ниво,както и управител на почивна станция,човек с професионална кариера и качества,има един син,изключително добронамерен,честен и почтен човек. Бих го подкрепил безрезервно!
  • Ха
   Хасковлийка
   6 -3
   16:24, 13 сеп 2019
   А вие от кои тролове сте, обяснете моля, каква точно е професионалната кариера на този господин?!? Ако не знаете, висше икономическо и председател на нещо си, не прави каквато и да е кариера, висшУ всеки може да си купи.
 • 7
  12
  1233
  5 -1
  12:30, 13 сеп 2019
  Вижте кой го издига.
  • Бу
   Буквара!
   5 -4
   14:05, 13 сеп 2019
   Кой го Ездига? Хора с добро име.
  • Гр
   Гражданин
   5 -2
   15:22, 13 сеп 2019
   Все хубави хора :)
 • 8
  Bl
  Blessings
  9 -5
  13:36, 13 сеп 2019
  Абе независим, независим....колко да е независим?! Може би от него нищо не зависи. Явно все още има хора, дето си мислят, че народа като обича маруля, пасе и трева.
 • 9
  Ne
  nelicha - нелича
  6 -1
  17:16, 13 сеп 2019
  Бутафорна фигура за разсейване на гласове . Пък ако удари джак пота , нищо лошо.
 • 10
  Ст
  Станислав Колев
  1 -1
  12:18, 14 сеп 2019
  Познавам го , има изявени лидерски умения може да се грижи добре за града ни , всеоътдаен , деен ...заслужава си !
  Браво на ИК правилен избор за него съм :)
  Успех му желая !
 • 11
  Добър,земен,народен,човек!Личност,която ще съумее да съживи нашият красив град.А ние имаме нужда от независим кандидат,който няма да е кукла на конци!
 • 12
  Освен,че има две висше икономически образования е и добър,стриктен работодател със собствен бизнес,знае как да управлява,съответно ще е и достоен стопанин на община Хасково!
  • Ик
   Икономайзера
   0 0
   22:42, 17 сеп 2019
   Не знам дали осъзнавате, но в момента икономическо образование е символ на всичко друго, но не и на ценз или знания, или умения, или на каквото и да било стойностно. Икономическо образование може да получи кое да е останало живо магаре от близките села. И седем икономически да има все клонят към нула. Опитай да го рекламираш с нещо друго!

Хороскоп за 25.05.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Предстои ви спокоен ден, без много напрежение. Повечето от вас обаче са изпълнени с енергия за работа и може би ще се почувстват неудовлетворени. Вечерта ще имате възможност да си наваксате, но в съвсем различна насока. Очертава се събиране с приятели, което най-вероятно ще прерасне в незабравимо изживяване за вас.
25 май 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Посветете този ден на почивката и се опитайте да се разтоварите. Не мислете за работа или за други ангажиращи неща, а се заемете с приятни или пък полезни дейности. Не е изключено през деня да получите покана за вечеря, приемете я. Това би бил чудесен завършек на този ден.
25 май 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще се радвате на постигната цел, което ще ви обнадежди за бъдещето. Можете да имате нещата, към които се стремите, стига да сте упорити и последователни в действията си. Професионалното ви развитие, житейските и емоционални обвързвания правят деня ви неспокоен и това ви създава известен стрес.
25 май 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Мотивирани сте да продължите напред и следвайки намеренията си, ще печелите. Подгответе се за предстоящата си среща и помислете за възможните изходи от нея. Разчитайте предимно на себе си, близките ви също ще проявят съпричастност към делата ви. Вие на свой ред ги зарадвайте.
25 май 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Този ден е изпълнен с добро настроение и добри резултати в личен и професионален план. Ще останете удовлетворени от резултатите, които постигате, но ще е добре ако съчетаете усилията си с тези на човека до вас - така можете да сте сигурни, че успехът ви е сигурен. Отдавате прекалено голямо значение на нещо, което всъщност е незначително.
25 май 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Станете открити за идеите, които ви застигат. Пътуванията ще бъдат предпочитани за мнозина. Споделете времето си с приятели и не се застоявайте дълго пред телевизора. Движението ще ви откъсне от проблемите и ще ви зареди с енергия. Открива ви се добра възможност да напреднете.
25 май 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Денят ви ще бъде изпълнен със събития, ще се налага да действате бързо и адекватно. Гости от далече ще изненадат някои, но няма да сте раздразнителни, напротив. С удоволствие ще се погрижите да не им липсва нищо. В интимната сфера са възможни недоразумения. Храните надежди, които най-вероятно няма да се осъществят.
25 май 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще подобрите душевното си равновесие, ако заложите на позитивни мисли, срещи с приятели, повече движение и слънце. Своевременно и ефективно ще намирате решение на проблемите си, ако включите в изпълнението им хора, имащи отношение към темата. Повишената ви чувствителност налага да сте премерени в думите и делата си, за да не задълбочите отношенията си в неблагоприятна посока.
25 май 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Има събития, които ще възприемате по свой начин и това може да ви донесе разочарования. Дайте си ясна сметка дали амбициите ви биха могли да се осъществят в мащабите, които планирате. Поставяйте си реални цели и проявете постоянство при изпълнението им. Съвсем скоро ще стигнете до резултатите, но до тогава е нужна работа.
25 май 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Ще бъде забързан, но ползотворен ден. Имате шанса да постигнете онова, което от доста време поглъща мислите и времето ви. Бъдете готови да реагирате адекватно във всеки един момент. Не пренебрегвайте семейството си. Опитайте се да се реванширате там, където сте длъжници.
25 май 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Паричните проблеми не бива да ви разстройват. Финансовата криза, която е възможна бързо ще бъде преодоляна. Контактите с любимия човек могат да завършат с конфликт, за това бъдете внимателни с думите си.
25 май 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Днешният ден ви поставя на кръстопът, от който вие трябва да поемете по верния за вас път. Всяка една от възможностите, които ви се предлагат има своите положителни и отрицателни страни, затова изборът ви няма да е лесен. Вслушвайте се във вътрешния си глас и в това, което най-много искате да вършите. Не подценявайте и мнението на близките си.
25 май 2020
Последни новини