От х:

Днес в x:

24 °C

Независимият Петър Дялков е третият официален претендент за кмет на Хасково

Независимият кандидат Петър Дялков, издигнат от Инициативен комитет, е третият претендент за кмет на Хасково след Станислав Дечев от ГЕРБ и Коста Стоев от БСП, чието име излиза официално.

Комитетът, който го издига, вече е направил регистрация в Общинската избирателна комисия в Хасково, става ясно от решенията снощи. Издигат го: Любомир Лозков, Петя Делчева, Нина Манафъкова, Дорка Александрова и  Камелия Христова. Регистрация е направена и за участие в битката за места и в Общинския съвет на 27 октомври.

Петър Дялков е бивш председател на местната структура на Съюза на диабетоболните. По неофициална информация в момента е безработен.

Регистрация за участие в местните избори има вече и  партията на Зелените, която е подала заявка за  общински съветници и кметове. ГЕРБ са с пълна листа за съветници и кметове. Регистрацията  на партия „Възраждане“ е за общински съветници. СДС ще участва с претенденти за кметове в селата Брягово и Узунджово и с листа за общински съветници в Хасково.

Партия „Българе“ се включва  в изборите за общински съветници и кметове на 27 октомври – за кмет на кметствата в: с. Брягово, с. Долно Големанци, с. Корен, с. Стамболийски, с. Войводово, с. Елена, с. Криво поле, с. Текето, с. Въгларово, с. Зорница, с. Малево, с. Тракиец, с. Гарваново, с. Клокотница, с. Мандра, с. Узунджово, с. Големанци, с. Книжовник, с. Маслиново, с. Широка поляна, с. Гълъбец, с. Козлец, с. Нова надежда, с. Динево, с. Конуш, с. Орлово. Ще имат участие и за места в Общинския съвет на Хасково.

Коментари в сайта (23)

 • 1
  Ва
  Васко
  16 -7
  09:10, 13 сеп 2019
  Нещо черничък ми се вижда, не е за кмет.
  • Ив
   Иван
   11 -7
   11:12, 13 сеп 2019
   Умствения багаж не се определя по цвета на кожата :)
 • 2
  Аз
  Аз
  28 -7
  09:21, 13 сеп 2019
  Той бил безработен , дайте да му намерим работа сега ...
  • До
   До Аз
   6 -3
   11:41, 13 сеп 2019
   Информацията ви не е вярна.
 • 3
  Би
  Бивш
  14 -4
  09:26, 13 сеп 2019
  кандидат за общински съветник от ГЕРБ
  • До
   До бивш
   7 -2
   11:42, 13 сеп 2019
   Човек може да повярва в някаква кауза и да се разочарова,важното е да предпочете почтеността!
  • До
   До Бивш
   2 -2
   16:06, 13 сеп 2019
   От ДПС,не от ГЕРБ. И не в Хасково,а в Минерални бани.
 • 4
  89
  8956987
  7 -11
  10:23, 13 сеп 2019
  И болни ще издигаме за кметове защото здравите свъ... Виж коментара
  • До
   До човекът с номе вместо име
   12 -2
   11:43, 13 сеп 2019
   Половината от населението страда от някаква форма на диабет,това не пречи на професионалните и личностни качества на човек! Вие застрахован ли сте от всички заболявания,просташко изказване!
  • Ко
   Колев
   5 -2
   15:22, 13 сеп 2019
   Този, с цифрите вместо име, преди беше с маймунско име. Тъп е като галош и все едно си знае - някакви бейове, заптиета, маймуни, тикви. Особено, за неговите неволи, са му криви тиквите. Май вкарва в лудницата скришно таблет. Ама те-санитарните не са го набарали, да видиш секс.
 • 5
  Аз
  Аз
  11 -8
  11:09, 13 сеп 2019
  Браво доволен съм :) Само независим кандидат е за кмет :) Късмет му желая да спечели :)
  • ИА
   И аз
   7 -6
   11:44, 13 сеп 2019
   И аз ще подкрепя единствено и само независим кандидат!
 • 6
  Гр
  гражданин
  14 -9
  11:40, 13 сеп 2019
  Хайде герберските тролове да спрат,стига злоба,омраза и отричане! Радвам се,че най-после Хасково има независим кандидат за кмет,необременен,без платени гласове и партийна субсидия,честен играч, без някой да му дърпа конците и без да изпълнява партийни заръки. Познавам г-н Дялков от 20 години и със сигурност твърдя,че горепосочените твърдения не отговарят на истината и не се отнасят за него. Човекът е с висше икономическо образование,дългогодишен председател на диабетеците на областно ниво,както и управител на почивна станция,човек с професионална кариера и качества,има един син,изключително добронамерен,честен и почтен човек. Бих го подкрепил безрезервно!
  • Ха
   Хасковлийка
   6 -3
   16:24, 13 сеп 2019
   А вие от кои тролове сте, обяснете моля, каква точно е професионалната кариера на този господин?!? Ако не знаете, висше икономическо и председател на нещо си, не прави каквато и да е кариера, висшУ всеки може да си купи.
 • 7
  12
  1233
  5 -1
  12:30, 13 сеп 2019
  Вижте кой го издига.
  • Бу
   Буквара!
   5 -4
   14:05, 13 сеп 2019
   Кой го Ездига? Хора с добро име.
  • Гр
   Гражданин
   5 -2
   15:22, 13 сеп 2019
   Все хубави хора :)
 • 8
  Bl
  Blessings
  9 -5
  13:36, 13 сеп 2019
  Абе независим, независим....колко да е независим?! Може би от него нищо не зависи. Явно все още има хора, дето си мислят, че народа като обича маруля, пасе и трева.
 • 9
  Ne
  nelicha - нелича
  5 -1
  17:16, 13 сеп 2019
  Бутафорна фигура за разсейване на гласове . Пък ако удари джак пота , нищо лошо.
 • 10
  Ст
  Станислав Колев
  1 -1
  12:18, 14 сеп 2019
  Познавам го , има изявени лидерски умения може да се грижи добре за града ни , всеоътдаен , деен ...заслужава си !
  Браво на ИК правилен избор за него съм :)
  Успех му желая !
 • 11
  Добър,земен,народен,човек!Личност,която ще съумее да съживи нашият красив град.А ние имаме нужда от независим кандидат,който няма да е кукла на конци!
 • 12
  Освен,че има две висше икономически образования е и добър,стриктен работодател със собствен бизнес,знае как да управлява,съответно ще е и достоен стопанин на община Хасково!
  • Ик
   Икономайзера
   0 0
   22:42, 17 сеп 2019
   Не знам дали осъзнавате, но в момента икономическо образование е символ на всичко друго, но не и на ценз или знания, или умения, или на каквото и да било стойностно. Икономическо образование може да получи кое да е останало живо магаре от близките села. И седем икономически да има все клонят към нула. Опитай да го рекламираш с нещо друго!

Хороскоп за 20.10.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Следвайте намеренията си, независимо, че ще се намерят хора около вас, които да ви пречат. Отнесете се с уважение към нуждата на близък човек и му помогнете. Наред с всичко друго не пренебрегвайте и собствените си нужди. Отделяйки време и за духовни занимания ще привлечете на своя страна щастието, богатството и успеха.
20 окт 2019

Хороскоп за Телец

Телец
Независимият ви дух ще отхвърли всяка намеса в личните ви дела. Приятна новина ще ви мотивира да работите още по-усърдно. Въздържайте се от семейни спорове, дори и да мислите, че сте прави. Нуждата от оздравителни процедури ще ви изправи пред дилема, но предимството трябва да е в полза на здравето ви.
20 окт 2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Част от вас ще прекарат този ден на път. Имате доста неща за вършене и предпочитате да не губите ценно време. Разбирате се добре с човек, с когото се познавате отскоро. Възможно е да промените поведението си относно въпрос, които досега сте считали да сигурен. Радвате се на нова покупка, която отдавна обмисляте да направите.
20 окт 2019

Хороскоп за Рак

Рак
Този ден със сигурност ще е наситен с много нови впечатления за вас и с доста неща, които ще ви накарат да се замислите. Учете се от всичко и споделяйте възторга си с хора, на които държите. Очакват ви хармонични отношения с вашия сърдечен партньор. Имате възможност да прекарате желаното време заедно.
20 окт 2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще насочите предпочитанията си към занимания на открито, очаквайки те да ви разведрят и откъснат от напрегнатите ви мисли. Приятели ще ви поканят на среща, което идва точно навреме. Решаването на личен проблем не търпи отлагане, колкото по-скоро го направите, толкова по-добре за всички около вас.
20 окт 2019

Хороскоп за Дева

Дева
Запазете ведрото си настроение. Не допускайте недоразуменията в семейството да помрачат деня ви. Ще откриете интересни предизвикателства, заради които си струва да сте в кондиция. Бъдете предпазливи при даването на съвети. Несъзнателно може да подведете, за което да съжалявате в последствие.
20 окт 2019

Хороскоп за Везни

Везни
Близките ще ви натоварват с проблемите си и ще настояват за повече от вниманието и средствата ви. Забравете за притесненията си свързани с проект, по който работите. Деловият ви нюх ще ви помогне да избегнете усложненията. Финансовият резултат ще надмине очакванията ви и ще имате повод да празнувате. Всичко ще бъде наред.
20 окт 2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Самите вие днес ще се учудвате на невероятния късмет, които ви преследва. Ще се осъществи ваше отдавнашно желание, което косвено е свързано с работата ви. Финансовото ви състояние се стабилизира, не без помощта на близък човек. Удовлетворение ще ви донесе и факта, че съвет който сте дали на колега се оказва безпогрешно точен. Атмосферата у дома е приятна и благоприятства всякакви начинания от ваша страна.
20 окт 2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Увеличение на разходите ви очаква днес. Предстои ви взимането на важно решение, което е най-добре да обсъдите с партньора си. Обмислете много добре всяко свое действие. От това зависи позицията ви за в бъдеще. Склонността ви да правите компромиси е решаваща за отношенията ви със сърдечния партньор.
20 окт 2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
Повечето от вас ще отделят време за дома и близките си, осъзнавайки, че заетостта им ги лишава от общуване с тях. Настроението ви ще се повиши и от добра новина, свързана с децата или друг близък ви човек. Ако имате претенции за по-високо заплащане се подгответе за среща с шефа, информираността ви ще е от полза.
20 окт 2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Като любители на разнообразието и екстремизма не ви съветвам днес да си останете вкъщи. Много по-добре бихте се почувствали практикувайки любимия си спорт или ако изберете каквато и да е форма на движение. Ще ви се наложи да сте инициатори.
20 окт 2019

Хороскоп за Риби

Риби
Възползвайте се от благоприятните възможности за действие, които ще ви доближат до целите ви. Не бъдете прекалено непостоянни в личните си взаимоотношения, това може да отблъсне партньора ви. Бъдете внимателни, особено, ако държите на връзката си. Пазете тайните си. Снабдяването ви с повече средства ще ви позволи да отделите повече на духовността си.
20 окт 2019
Последни новини