От х:

Днес в x:

Хиляди аплодираха Васил Найденов в Деня на Хасково /видео/

    Хиляди хасковлии аплодираха българския поп певец Васил Найденов на площадка „Спартак” тази вечер. Концертът бе част от програмата на община Хасково за Деня на града – 8 септември.

    Любимецът на няколко поколения изпълни хитовете си „Сбогом, моя любов“, „Всичко ми е наред“, „Междучасие“, „Огън от любов“, с които вдигна на крака феновете, изпълнили спортния комплекс. Малко преди края на концерта, Кеца слезе от сцената и отиде при публиката, а почитателите не проуснаха да се снимат с него.

    Поздравления за празника от сцената отправи кметът на община Хасково Добри Беливанов. 

    Преди това на сцената се изявиха изпълнители от фолклорните танцови ансамбли „Китна Тракия“, „Южняци“, „Хасково“ и „Златна Тракия“. Участва гайдарска школа към „Младежки център“ – Хасково. Имаше и концерт на квартет „Интро“.

    Краят на празника беше белязан с пищна заря.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Кг
      Кгб
      13 -13
      08:45, 9 сеп 2019
      Браво Добри ти си номер едно ,ГЕРПА да не се чудят и ваят повече кой ще е следващия кмет .
      • Ха
        хахахахахахахаха
        9 -4
        10:53, 9 сеп 2019
        ХАХАХхахахахахахахХАХАХАхаххааххахахахахахахахахахахаха, недей бе, много смях, хахахахахахахахахахахахахахахХАХАХАХахахахахх
    • 2
      Ар
      Архимед
      7 0
      13:11, 9 сеп 2019
      Бай добри смело да хваща в ръце два рязани депесарски *** и да влиза в лютата борба със стъньо умното и делЯн високото. Чичо добри АЛЕ, ала града УМРЕЕЕ !!!
    • 3
      Хо
      Хойохо
      2 -1
      16:11, 9 сеп 2019
      Млади българи има ли?!? Или гелмета от дпс Кърджали назначавани. И тук мръсните ви комунистически на дпс и гербове, но кво да се прави. Човешки съдби. Живи и здрави да сте, а кво дойде, както казват някои си свестни турци, а не депесари милеещи за сорос и Ромео. Истината ви боли. То и навън чакат нещо да се случи и подмазвайте се на дпс ни казват, защото всичко зависи от дпс, значи Бойко е подчинен на пеевски, а пеевски на най-главния Доктор Амет Доган. Умен е, но да не дели хората, че ще му вземем щерката.. Много българи си оставиха бг мъже и се омъжих за турци. Давай дъщерята амет, иначе живот няма, къде на шега, къде на истина, но това е истината... Директорката заменила бг с турчина, това съм ас

    Видеа по темата

    Последни новини