От х:

Днес в x:

28 °C

Седем общини от Хасковска област са вече с комисии за местните избори

Пет общини от хасковска област вече имат определен състав но ОИК за провеждането на местните избори през октомври.

Комисиите са утвърдени с решение на ЦИК от вчера.

6-членна ще е ОИК в Минерални бани. За председател там, след консултациите при кмета и с решението на ЦИК, е определена Мария Пейчева Христова. Комисията в община Стамболово е от 13 членове и ще бъде председателствана от Георги Танковски. В Симеоновград за провеждането на местните избори ще отговарят 11 души под ръководството на Теодоринка Иванова. В Свиленград ОИК председателства Веса Ходжева, членовете са 13, Красен Кръстев води състава за провеждането на местния вот в Ивайловград, ще му помагат още десет души.

С тези пет състава, в хасковска област има вече седем общини, които са с определени Общински избирателни комисии. ЦИК одобри назначаването на такива по-рано в Димитровград и Любимец.

Областният център Хасково все още няма определен състав на ОИК. Той ще бъде назначен служебно от Централната избирателна комисия, след като партии не се разбраха по време на консултации за разпределянето на позициите.

Предложението на ГЕРБ за председателското място е за Пламен Лечев, който водеше Общинската избирателна комисия и при предходния местен  вот. 

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (9)

 • 1
  Бо
  Боби
  10 -1
  14:49, 27 авг 2019
  Полицията да гледа внимателно за владо бореца дето няма нито един медал по борба и изнасилва момичета да не копува пак гласове че тоЗи пат щте отида направо при гешев
 • 2
  Di
  Dido
  9 -5
  15:01, 27 авг 2019
  И дон делян наи грозния плешив шопар на земята гнус мрасна
 • 3
  X
  X
  9 0
  16:52, 27 авг 2019
  Изборите в село Рабово вече са продадени и купени! Крави и кравари...и стария кмет!
 • 4
  Хх
  Ххх
  10 -1
  17:22, 27 авг 2019
  До като си малчим и показваме слабост щте е така
  • X
   X
   2 0
   18:39, 27 авг 2019
   Ето, казах, и какво от това?
 • 5
  Di
  Diko
  9 -1
  17:25, 27 авг 2019
  Изнасилвачи борци донове нямали вече кои даим разбие селските мутри на тия смешници
 • 6
  На
  Наблюдател
  12 -1
  17:42, 27 авг 2019
  Този психопат Танковски, кой-го предложи в Стамболово? Как се съгласихте, кмете ? От пазач в училище,до председател на цяла Общинска избирателна комисия. Срамота!!!! Други нямаше ли ,бе кмете?8ge6p
 • 7
  76
  76897097-
  1 -3
  00:30, 28 авг 2019
  Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
 • 8
  Ст
  Стоиян
  0 0
  13:35, 28 авг 2019
  Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!

Хороскоп за 23.09.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Изразете по подходящ начин благодарността си към хората, които ви помагат. И вие, като всеки друг заслужавате най-доброто и последващите развития в живота ви ще го докажат. Ще получите това, към което се стремите. Благоприятно развитие на здравословен проблем, ваш или на близък човек.
23.09.2019

Хороскоп за Телец

Телец
Не се изкушавайте от разпространението на клюки и каквито и да било интриги. Напълно контролирате положението и не е нужно да се забърквате в сплетни. Послушайте съветите на ваш близък и не се доверявайте на прекалено усърден доброжелател. За някои от вас се открива възможност за избор, към който винаги сте се стремили.
23.09.2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Положителна оценка за работата ви с хората, нуждаещи се от вас. Всичко това ще ви носи дивиденти, от които предстои да се възползвате. И занапред ще бъдете лидер на онези, които ви вярват и се вслушват в съветите ви. Амбициите ви са и за много повече. Работете и ще успеете.
23.09.2019

Хороскоп за Рак

Рак
Днес ви предстои важна среща, за която трябва добре да се подготвите. Не оставяйте нещата на случайността, защото това може да ви изиграе лоша шега. В личен план ще останете много доволни от нещо, което партньорът ви е направил специално за вас. Посветете му част от времето си, тъй като със сигурност го заслужава.
23.09.2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Денят ще ви предложи вълнения и силни емоции. Ще останете приятно изненадани от човек, когото малко познават, но с добро отношение към вас. Подкрепата му ще ви мотивира да продължите усърдно в своята посока. Ако сте във ваканция ви очакват безгрижно време и много развлечения.
23.09.2019

Хороскоп за Дева

Дева
Денят е прекрасен за нови запознанства. Не се колебайте да говорите открито. Чарът ви е неустоим и дори да не прецените правилно ситуацията ще ви бъде простено. Не се увличайте в безсмислени спорове и не отдавайте твърде голямо значение на дреболиите.
23.09.2019

Хороскоп за Везни

Везни
Не пренебрегвайте себе си, когато обещавате или се стараете да сте в услуга на някого. Добрите ви взаимоотношения с околните не изключват възможността да се възползвате и вие от тях. Дамите ще се радват на нова придобивка, която ще повиши настроението им и ще подчертае очарованието им.
23.09.2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Толерантността и способността ви да разбирате човешката болка ще ви помогнат да се справите в деликатна ситуация. Ще се развълнувате от изненадата, която ви е приготвил скъп на сърцето ви човек. Любовно обяснение ще ви накара да се почувствате значими за някого и ще изпълни душата ви с нежни трепети.
23.09.2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Убедителни и точни, ще фокусирате вниманието на другите върху наболелите теми и ще предлагате решения. Ако сте искрени и честни, ще ви бъде лесно в реализация на всичко, с което се захващате. За онези, които не са ви познати се доверете на специалистите. Отношенията в семейството постепенно се изясняват, в случай, че са били влошени до сега.
23.09.2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
Ръководейки се от разума и желанията си, ще постигнете повече. Ще изберете това, което преценявате като най-добро за вас и няма да сбъркате. Не пропилявайте времето си да убеждавате някого в правотата на мислите си, погрижете се за себе си, но и не оставяйте у другите усещане за отчужденост.
23.09.2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Всички около вас имат не по-малка нужда от спокойствие, затова не ставайте причина за дрязги и недоразумения. Мислете преди да обещавате, дали сте в състояние да ги изпълните. Бъдете искрени, когато изразявате отношение към заобикалящите ви, фалша не е вашия стил. И без да се оправдавате, поемете отговорността за постъпките си.
23.09.2019

Хороскоп за Риби

Риби
С деликатното си поведение ще си спечелите приятели и ще насочите развитието на натоварваща ситуация в положителна насока. Повече слушайте, по-малко говорете и се отнасяйте с уважение към мнението на хората около себе си. Ще срещате подкрепа от партньора си.
23.09.2019
Последни новини