От х:

Днес в x:

Издирват водач беглец, карал в насрещното Пежо с чужди табели

Автомобил Пежо 309, движещ се в платното за насрещно движение по бул. “Илинден“ избягал от проверка от патрулка кръстовището на бул. “Илинден“ и бул. “Освобождение“.

Униформените подали светлинен и звуков сигнал, но Пежото не спряло и продължило по булеварда. В близост до ресторант автомобилът спрял, а от него побягнали трима в посока ул. “Балатон“.

При направената справка е установено, че регистрационните табели са издадени за друго МПС, а именно за лек автомобил Ауди 80.

Установена е самоличността на трите лица - на 19 г. от село Оризово, на 22 г. от град Гълъбово и водача на 28 г. от село Градина. При обход на района са задържани двамата избягали пътници в колата. Работата по издирване на водача на автомобила продължава.

Образувано е досъдебно производство. 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Бу
    буквоядец
    14 -1
    13:29, 19 авг 2019
    Как стават тия феномени - "лицата побегнали от колата в посока Балатон а после са задържани двама пътници в колата? Явно като са обиколили са се върнали да си преберат френското возило !
  • 2
    Ха
    Хасковлия
    23 0
    14:50, 19 авг 2019
    Ааа, не може да са ци-га-ни - тц , абсурд!
    Чернокожите не бягат от полицията- те ги бият!
  • 3
    Bo
    Borgir
    11 0
    15:00, 19 авг 2019
    Третият ******оиден ******опитек сигурно се е скрил в първия вмирисан контейнер за боклук. Сега да ревнат ******озащитниците и разните му там НПО-та и боклуци на хранилка!
  • 4
    Пи
    Пижо
    3 -1
    08:34, 20 авг 2019
    ......само разбрах че някой карал в насрещното Пежо.Наистина в насрещно Пежо не е хубаво да се кара,но пък и помощното в Динево май са закрили....
Последни новини