От х:

Днес в x:

Районният съд в Хасково с грамота за призово класиране по индикатор „Съдебни заседатели“

Районен съд–Хасково беше удостоен с грамота за призово класиране и добра практика по индикатор „Съдебни заседатели“ в „Карта на прозрачността на съдилищата в България“, съобщиха от Темида. Отличието идва след извършено от Асоциация „Прозрачност без граници“ проучване за прилагането на стандарти и добри практики за публичност и прозрачност в работата на съдилищата в Република България.

Изследването включваше оценка на сайтовете на българските съдилища за тяхното съответствие с водещи международни стандарти и добри практики в осигуряването на публичност и прозрачност относно тяхната функционалност и полезност за потребителите чрез интернет. Документът „Карта на прозрачността на съдилищата в България“ представя синтезирана информация с резултатите от изследването и представя, както количествени данни от сравнително изследване на структурата, визията и функционалностите на интернет страниците на съдилищата, така и качествени параметри относно публикуваната информация.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Хо
    Хохохооо
    9 -1
    20:53, 7 юни 2019
    Требва да ви дадат грамота за напреднала олигофрения и умствена изостаналост.
  • 2
    Кр
    Краси
    5 0
    22:00, 7 юни 2019
    Питали един изпечен престъпник какво искаш да ти се падне от баницата с късмети в Новогодишната нощ, а той отвърнал,, Да ме съди Хасковсия районен съд".
Последни новини