От х:

Днес в x:

5 °C

Станислав Дечев с грамота за принос за издигане авторитета на Българската армия

Изображение 1 от 5

  Кметът на община Хасково Станислав Дечев е удостоен с Благодарствена грамота за активно участие и принос за издигане на авторитета на Българската армия, съобщиха от местната администрация.

  Признанието е от заместник-министър председателя по обществения ред и сигурността и министър на отбраната Красимир Каракачанов. То се присъжда за активното участие и подкрепа на Станислав Дечев, в качеството му на областен управител на Хасково, в Националната информационно-комуникационна кампания „Бъди войник“ през 2019 г.

  Днес началникът на Военно окръжие в Хасково подп. Петър Петков връчи грамотата на кмета Станислав Дечев и предаде личната благодарност на министъра на отбраната на Република България.

  Haskovo.net

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (20)

  • 1
   Бо
   Боже, Боже
   45 0
   11:46, 17 фев 2020
   Министъра на отбраната да награди и "полковник" Величко Минев който гепа горивото на Хасковското поделение, после го продаде и прибра парите. Да питат Ревизоро той ще му обясни схемата.
   • До
    До къде се докарахме
    39 0
    11:54, 17 фев 2020
    Награждавайки Станчо , все едно дават грамотата на Величко Минев , човекът отгледал престъпният свят под крилото си в Хасково. Благодарение на схемата за купуване на гласове тези самоизбрали се и самоназначили се престъпници се настаниха като кметове и общински съветници упражнявайки престъпната си власт над населението.
   • Въ
    Въпрос на офицерска чест
    33 0
    12:45, 17 фев 2020
    Да уточним за драгите читатели и зрители , че под пари от контрабанда с гориво в Хасковското поделение се има предвид 80 милиона лева и бронираните бойни машини и цялата техника останаха като купчина желязо защото не могат да работят без гориво. Така че подп. Петков хубаво да си помисли какво прави и как срами армията с тези награди.
  • 2
   Вт
   втф
   39 0
   11:48, 17 фев 2020
   грамота или срамота
  • 3
   Ко
   Командира
   38 -2
   12:02, 17 фев 2020
   Този нахиленият фатмак ако знае кой стои зад този глуповат тип който награждава , трябва да се срами от офицерските пагони.
   • Ко
    Ко рече
    2 0
    08:54, 18 фев 2020
    Разлика между фатмак и офицер правиш ли бе ?
  • 4
   Об
   ОБЩИНСКА ДАНЪЧНА ДИРЕКЦИЯ
   23 -1
   12:16, 17 фев 2020
   Грамотите супер. Но да не забравите схемата в данъчното - тинчев и началник отдела , проверете ги.
  • 5
   Кю
   КЮМУРОВ
   28 0
   12:17, 17 фев 2020
   Тоя Дечев кога стана калайджия, кога му почерня задника. Моя почерня след 10 г копане.
  • 6
   а Киримова, а да я видим кога ще я огрее.
  • 7
   Пр
   Прозрачната химена
   23 0
   13:23, 17 фев 2020
   Оле майчице мила ! Къде си ме родила ?Малоумната торта с грамота ?! Коя армия ?
  • 8
   Гю
   Гюро
   24 -2
   15:27, 17 фев 2020
   Лично Станислав Дечев като областен управител е влагал непрекъснато своите знания, дръзновение и труд, за да стане лауреат на тази авторитетна грамота. Но да не забравяме и неговия екип, който през това трудно време го подкрепяше безрезервно. Не всяка областна администрация би могла да се похвали с такова върхово постижение.
   Хвала на такава администрация и лично на нейния ръководител.
   И пак със синьото костюмче
   Където и да отиде Станко все си е обратното на острото.
   • Хи
    Хинов
    4 0
    07:27, 18 фев 2020
    Хвала на такива юнаци като него. А извън партийната служба, друго работил ли е?
  • 9
   Ге
   Гено
   17 0
   16:24, 17 фев 2020
   Пародия!
  • 10
   ..
   ....
   4 -23
   16:29, 17 фев 2020
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
   • On
    One Euro Man
    27 0
    16:43, 17 фев 2020
    Какво толкова е свършил, че го и поздравяваш? Правилно казват хората, какъвто кмета, такива са и феновете му, обратното на острото
  • 11
   Об
   обратното на острото
   6 -2
   18:03, 17 фев 2020
   обратното на острото е следствие, а причината да е на това място е избора на "ОСТРИТЕ ХАСКОВСКИ КАУНИ - ПАРДОН ИЗБИРАТЕЛИ". Така че сърдете се на себе си стадо наречено "електорат" 90% дебили.
  • 12
   Ма
   мастикаджия
   7 0
   18:19, 17 фев 2020
   Пак избиха рибата..............
  • 13
   Ал
   Ало кмета
   10 0
   20:00, 17 фев 2020
   Станислав Дечев да утиде до мин бани да види как стават тия кметски неща няма една дупка в цялата област там а в хаскиои е като боино поле от Сирия от както е дошъл една дупка не е направена а отвориха 1000 нови
  • 14
   Al
   Alfa
   7 0
   21:15, 17 фев 2020
   И в какво се състои заслугата? Нека да каже награденият?
  • 15
   Ка
   Калчорката
   7 0
   21:32, 17 фев 2020
   Тъста на сегашното кмете,пенсиониран ОЗ полковник дъли години кадрува в различните ресори на хасковското военно окръжие ,та от там е предложението. Зет като мед!

  Още новини

  Хороскоп за 01.04.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Очаква ви един динамичен ден, изпълнен с много предизвикателства и немалко успехи. Имате шанса да стигнете до задоволително ниво на делата си, особено на най-важните за вас. Направете всичко възможно да спазите обещанията, дадени на близки хора.
  01 апр 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Имате доста работа днес, затова не се разсейвате с неща, които могат да ви отдалечат от работата ви, а предпочитате да се съсредоточите и да изпълните всичко в желания срок. Въпреки това обаче е възможно да ви убягнат важни въпроси днес, на които ще се наложи да обърнете внимание по-късно. Научавате добра новина, свързан с ваш делови проект.
  01 апр 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Дайте най-доброто от себе си и станете по-отзивчиви към хората край вас, това ще ви спечели симпатиите им. Предстои ви важен и добре платен ангажимент, чието успешно осъществяване ще повиши и финансите ви. Не смесвайте разума с чувствата, за да не стигнете до нежелани ситуации.
  01 апр 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Търсите поле за изява, но това което ви се предлага не ви удовлетворява. По този начин само затваряте пътищата си за развитие и едва ли ще останете доволни от резултата. Разширете контактите си, потърсете нови начини за реализация, но в никакъв случай не спирайте на едно място. Скоро ще усетите положителната промяна.
  01 апр 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Днес настроението ви е променливо и това се отразява на държанието ви с околните. Не допускайте обаче емоциите да влошат отношенията ви с хора, на които държите. Усамотете се и се заемете с нещо, което ви е приятно и ви разтоварва. Любовта ще озари живота ви и ще се увеличат възможностите ви за успешно приложение на вашия професионализъм.
  01 апр 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Не бъдете безучастни и ще намерите своето място, ако сте без работа. В бизнеса нещата стоят по-различно, не всичко ще зависи от личното ви желание и усилия. Въпреки трудностите ще имате своите успехи днес. Тревожещ ви здравословен проблем ще отшуми. Активността ви в тази посока е дало добри резултати.
  01 апр 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Получено възнаграждение за работата ви през последните дни ще направи деня ви по-спокоен, ще подобри настроението и семейния ви бюджет. Други ще стартират нов проект, с което отговорности им ще нараснат, но добре сте преценили всичко. Пропорционално на усилията ви ще бъде и заплащането.
  01 апр 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Влагайте въображение във всичко, което правите през деня. Скъсайте с традиционното, ако имате по-добро предложение. Никъде не е казано, че една работа не може да се свърши и по-добре. Ако резултата е същия или по-добър, значи сте се справили чудесно. Никога не е късно да експериментирате. Подходете непретенциозно, за да не съжалявате, ако не сполучите. Не забравяйте да се усмихвате и със сдържано поведение вървете напред.
  01 апр 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Съобразявайте се с обстоятелствата днес повече от обикновено и няма да сгрешите. Ще повишите интереса си към конкретна сделка или сфера, която ви привлича с перспективите си. Готовността ви за действие ще привлече на ваша страна хора, имащи позиции там и това ще ви носи предимства.
  01 апр 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Изпитвате известни колебания относно личен въпрос днес. Трудно ще ви е да вземете от раз решение, затова бихте могли да се посъветвате с хората около себе си. Със сигурност има човек на когото бихте могли да се доверите, затова не се притеснявайте да го сторите. За предпочитане е да си останете у дома вечерта и да си починете добре.
  01 апр 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Жадувате за повече спокойствие и скоро ще го имате. Владеете положението и ще приключите с ангажиментите си в рамките на деня. Атмосферата на дома ще ви помогне да се отпуснете. Доволни ще бъдете и от жеста на някого, ще ви изненада приятно. Почивните дни обещават да са без сътресения.
  01 апр 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ще се справите отлично със задълженията си и ще постигнете споразумения, от които тепърва ще черпите дивиденти. Запазете спокойствие, ако ви се налага да общувате с административните органи. Самотните ще срещнат интересен партньор и ще изпитат вълнуващи емоции. Пожелайте си нещо хубаво.
  01 апр 2020
  Последни новини