От х:

Днес в x:

16 °C

Станислав Дечев с грамота за принос за издигане авторитета на Българската армия

Изображение 1 от 5

  Кметът на община Хасково Станислав Дечев е удостоен с Благодарствена грамота за активно участие и принос за издигане на авторитета на Българската армия, съобщиха от местната администрация.

  Признанието е от заместник-министър председателя по обществения ред и сигурността и министър на отбраната Красимир Каракачанов. То се присъжда за активното участие и подкрепа на Станислав Дечев, в качеството му на областен управител на Хасково, в Националната информационно-комуникационна кампания „Бъди войник“ през 2019 г.

  Днес началникът на Военно окръжие в Хасково подп. Петър Петков връчи грамотата на кмета Станислав Дечев и предаде личната благодарност на министъра на отбраната на Република България.

  Haskovo.net

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (20)

  • 1
   Бо
   Боже, Боже
   45 0
   11:46, 17 фев 2020
   Министъра на отбраната да награди и "полковник" Величко Минев който гепа горивото на Хасковското поделение, после го продаде и прибра парите. Да питат Ревизоро той ще му обясни схемата.
   • До
    До къде се докарахме
    39 0
    11:54, 17 фев 2020
    Награждавайки Станчо , все едно дават грамотата на Величко Минев , човекът отгледал престъпният свят под крилото си в Хасково. Благодарение на схемата за купуване на гласове тези самоизбрали се и самоназначили се престъпници се настаниха като кметове и общински съветници упражнявайки престъпната си власт над населението.
   • Въ
    Въпрос на офицерска чест
    33 0
    12:45, 17 фев 2020
    Да уточним за драгите читатели и зрители , че под пари от контрабанда с гориво в Хасковското поделение се има предвид 80 милиона лева и бронираните бойни машини и цялата техника останаха като купчина желязо защото не могат да работят без гориво. Така че подп. Петков хубаво да си помисли какво прави и как срами армията с тези награди.
  • 2
   Вт
   втф
   39 0
   11:48, 17 фев 2020
   грамота или срамота
  • 3
   Ко
   Командира
   38 -2
   12:02, 17 фев 2020
   Този нахиленият фатмак ако знае кой стои зад този глуповат тип който награждава , трябва да се срами от офицерските пагони.
   • Ко
    Ко рече
    2 0
    08:54, 18 фев 2020
    Разлика между фатмак и офицер правиш ли бе ?
  • 4
   Об
   ОБЩИНСКА ДАНЪЧНА ДИРЕКЦИЯ
   23 -1
   12:16, 17 фев 2020
   Грамотите супер. Но да не забравите схемата в данъчното - тинчев и началник отдела , проверете ги.
  • 5
   Кю
   КЮМУРОВ
   28 0
   12:17, 17 фев 2020
   Тоя Дечев кога стана калайджия, кога му почерня задника. Моя почерня след 10 г копане.
  • 6
   а Киримова, а да я видим кога ще я огрее.
  • 7
   Пр
   Прозрачната химена
   23 0
   13:23, 17 фев 2020
   Оле майчице мила ! Къде си ме родила ?Малоумната торта с грамота ?! Коя армия ?
  • 8
   Гю
   Гюро
   24 -2
   15:27, 17 фев 2020
   Лично Станислав Дечев като областен управител е влагал непрекъснато своите знания, дръзновение и труд, за да стане лауреат на тази авторитетна грамота. Но да не забравяме и неговия екип, който през това трудно време го подкрепяше безрезервно. Не всяка областна администрация би могла да се похвали с такова върхово постижение.
   Хвала на такава администрация и лично на нейния ръководител.
   И пак със синьото костюмче
   Където и да отиде Станко все си е обратното на острото.
   • Хи
    Хинов
    4 0
    07:27, 18 фев 2020
    Хвала на такива юнаци като него. А извън партийната служба, друго работил ли е?
  • 9
   Ге
   Гено
   17 0
   16:24, 17 фев 2020
   Пародия!
  • 10
   ..
   ....
   4 -23
   16:29, 17 фев 2020
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
   • On
    One Euro Man
    27 0
    16:43, 17 фев 2020
    Какво толкова е свършил, че го и поздравяваш? Правилно казват хората, какъвто кмета, такива са и феновете му, обратното на острото
  • 11
   Об
   обратното на острото
   6 -2
   18:03, 17 фев 2020
   обратното на острото е следствие, а причината да е на това място е избора на "ОСТРИТЕ ХАСКОВСКИ КАУНИ - ПАРДОН ИЗБИРАТЕЛИ". Така че сърдете се на себе си стадо наречено "електорат" 90% дебили.
  • 12
   Ма
   мастикаджия
   7 0
   18:19, 17 фев 2020
   Пак избиха рибата..............
  • 13
   Ал
   Ало кмета
   10 0
   20:00, 17 фев 2020
   Станислав Дечев да утиде до мин бани да види как стават тия кметски неща няма една дупка в цялата област там а в хаскиои е като боино поле от Сирия от както е дошъл една дупка не е направена а отвориха 1000 нови
  • 14
   Al
   Alfa
   7 0
   21:15, 17 фев 2020
   И в какво се състои заслугата? Нека да каже награденият?
  • 15
   Ка
   Калчорката
   7 0
   21:32, 17 фев 2020
   Тъста на сегашното кмете,пенсиониран ОЗ полковник дъли години кадрува в различните ресори на хасковското военно окръжие ,та от там е предложението. Зет като мед!

  Още новини

  Хороскоп за 21.10.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Поставили сте си задачи, за които ще ви е нужна повече енергия. Съсредоточете се върху по-близките си цели, дългосрочните оставете за по-късен етап. Едно запознанство може да прерасне в по-сериозна връзка. Вие сте готови за промяната, която следва и сте наясно, че тя ще ви наложи и ограничения, но няма да съжалявате.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Търсете промяната, предизвикателствата поддържат духа ви силен. Работете за приключване на вече започнати задачи, като не забравяте и за домашните задължения. С приятели ще се разведрите, обменяйки мисли и енергия. В професионален план се очертават полезни срещи. Подробностите от бита също ще привлекат вниманието ви.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Популярността, за която отдавна мечтаете днес ще ви навести. Стараейки се да сте сред първите ще поемете риск, за който не сте мислили преди. Не се притеснявайте, няма да ви навреди, напротив. Обещания за по-тясно обвързване ще получите или ще дадете. Те могат да имат отношение както към деловите ви задачи, така и към конкретен човек.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Ще продължите да се трудите с желание и ентусиазъм, имайки енергия и добро настроение. Имате конкретни планове, но все още не сте проучили възможностите как да ги реализирате. Ще споделите намеренията си с партньора и заедно ще работите за да устроите по-добре личния си живот.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Природата ви е дарила с устремност и плам - комбинация, която ви дарява с изисканост и приспособимост, с късмет и ярка интелигентност. Това не са комплименти а залог за успех. Няма да е излишно, ако все пак не се главозамаете, и не забравите, че съществува едно качество наречено скромност. Положете усилия, ако трябва за да си го отгледате и съхраните, за да го имате за дълго.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Наследствени имоти ще занимават мислите ви и ще ви създават повече грижи, което ще отнеме голяма част от времето ви.С вроденото си великодушие ще отхвърлите с усмивка обзелите ви съмнения към определен човек. Днес някой е приготвил чудесна изненада за вас. Не позволявайте да ви диктуват условия, които не са ви изгодни. Нуждеаете се от повече съсредоточеност и лесно ще се справите с трудностите.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Устремени сте към промяна и това ви вълнува. Неудовлетворението не е добър съветник и не бива да се поддавате на влиянието му. Заемете се с дела, които ще ви накарат да се почувствате по-добре. Включете и приятелите си, като не забравяте и интимния си партньор.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Действията ви карат хората около вас да ви се възхищават. Наистина успявате да подредите делата си така, че да не остане нещо, от което бихте могли да сте недоволни. В личен план се радвате на споделени чувства от страна на човека, с когото сте обвързани емоционално. Ще останете очаровани.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Добронамереността ви към околните ще се възнагради. С желание ще ви помагат и напътстват, стига да не пренебрегвате нечие внимание. Любовта ще ви вдъхнови и подтикне към творчески подход в работата. Започвате нов проект, и ще се изненадата от добрия прием, на който ще се радвате.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Денят е чудесен за вас и показателни в това отношение са радостните събития, които ще ви преследват през целия ден. Не подценявайте късмета си и отделете време за да изгладите недоразуменията с ваш близък. Със сигурност ще успеете.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Очертават се забавни мигове с ваши близки. Настроени сте авантюристично, а и обстоятелствата са подходящи за целта. Имате възможности сред които можете да избирате и вие няма да се поколебаете да влезнете в ролята на онези, които решават вместо другите. Бъдете по-внимателни със здравето си и не го подлагайте на изпитания.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Програмата ви за днес ще е натоварена, но приемете предизвикателствата. Бъдете старателни и с качествата, които притежавате, ще постигнете върхове. Вечерта с удоволствие ще се насладите на присъствието на човек, когото харесвате. Имате толкова неща да споделите, че нощта може и да не стигне.
  21 окт 2020
  Последни новини