От х:

Днес в x:

Клубът по фотография от математическата показа красиво Хасково от птичи поглед

    Понякога е нужно само да смениш гледната точка, понякога само малко да се извисиш, за да видиш нещата, така, както дори не си подозирал, че съществуват. А истината е само една. Точно това показват в първата си изложба младите фотографи от Природо-математическата гимназия "Акад. Боян Петканчин" в Хасково. Клубът по фотография там води Славян Костов.

    70 -те фотоса, направени от дрон, които са подредени във фоайето на Младежкия център, са избрани сред стотици кадри, заснети при различни ситуации и събития в Хасково и околностите в рамките на половин година. Изложбата им е първата по рода си в България.

    В създаването на аеро фотографиите са участвали повече от 20 ученици от клуба. "Този начин на правене на фотография е много актуален в момента и на учениците им харесва. Всеки от тях е натиснал стопът, за да направи своята фотография точно в момента, който е искал да улови", казва ръководителят им.

    А как изглежда Хасково отвисоко? „Красиво“, смята Мария Иванова. "За някои от красотите не подозирах, дори за някои от сградите се зачудих точно кои са. Освен, че показва красота, този начин на снимане и провокира“, смята 11-класничката.

    Красимира Славова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      76
      769807
      0 -2
      10:46, 31 май 2019
      По наше време в ПМГ-то нямаше Интернет (не бяха го измислили още) ,
      Иначе сигурно щяхме да направим Ученически Порно-Сайт с девойки от Немската (които учеха в нашата гимназия) и да си делим парите между актрисите, актьорите , продуцентите и уебмастърите :))
    Последни новини