От х:

Днес в x:

Два Пасата катастрофираха до Захарна фабрика заради обратен завой

Изображение 1 от 6

    Два леки автомобила Фолксваген Пасат катастрофираха по булевард "Васил Левски" в Хасково. Инцидентът стана малко преди 10 часа днес.

    Колите се движели в едното платно, идвайки откъм булевард "Илинден". В дясната лента за движение бил зеленият Пасат, чиито водач тръгнал да прави обратен завой на кръстовището до бившата Захарна фабрика. В този момент в колата се ударил водачът на синия Пасат, движещ се в лявата лента.

    Шофьорът, правещ обратен завой заяви, че водачът на комбито е карал бързо. От своя страна той заяви, че е шофирал с 50 км/ч и дори километража му забил на тази скорост. Той поясни, че преди дни си купил колата от Германия и днес решил да я кара за първи път.

    При катастрофата пострадали няма, но по двете коли са нанесени материални щети. На мястото имаше полицаи за изясняване причината за инцидента.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (7)

    • 1
      22
      222
      48 -1
      10:56, 30 май 2019
      Трябва да си много тъп да правиш обратен завой от дясната лента!!!!После другия бил виновен - карал бързо!!!!!Сега много бързо да му вдигнат книжката на трупчета и на проверочен изпит!!!!!!
    • 2
      Па
      Пак Аз
      30 -1
      11:49, 30 май 2019
      Еееееее, този случай е от тези, с купените книжки!!!! Няма ефективни санкции на водачите, които нямат грам култура на шофиране??!! Ако го глобят справедливо и го накарат да посещава неделно училище за незнаещи ЗДП и ППЗДП поне 4 пъти в месеца - всяка неделя за 2 часа - никога вече няма да прави подобен обратен завой!!!!! Ха, дано, ама на дали!!!
    • 3
      С
      С
      32 -1
      12:58, 30 май 2019
      Да ви кажа честно много често с очите си виждам как точно до автогарата таксита обръщат та даже и патрулки са го правили .Така че културата е такава,Защото някой вижда че друг го прави и си казва аз защо пък да не обърна кво ще ходя да обикалям целия град и така.Много често също са ми вземали предимство на прав път излиза от някаква уличка антомобил и безцеремонно ми взема предимството ,но ако карам малко по бързо какво ще стане?Защото има много идиоти които карат с луда скорост в града .
    • 4
      Ди
      Димо
      9 -9
      13:49, 30 май 2019
      Точно там има нужда или от кръгово, или от светофар! Никой нищи не прави, затова там винаги ще има катастрофи!
      • 22
        222
        17 -5
        14:42, 30 май 2019
        Дай да направим кръгово до кръгово и светофар до светофар!!!!!Има нужда такива които не могат да карат и все някой им е виновен да останат без книжки!!!!!!Кой кво прави все се намира някой разбирател като теб да каже ама общината виновна ами светофар трябва ами кръгово трябва - трябва елементарна култура ето това трябва!!!!!!
      • Ot
        OTG
        4 -3
        21:53, 30 май 2019
        За съжаление, Хасковлии не могат да карат и по кръгови, ,,влизат в лява лента излизат в дясна ", ужас.
        Там ако, не се направи нещо, поне да коригират ,, острова"- да е горе долу по оста на движение на двете ленти, или да го изравнят и да разчертаят едно кръгово.Макар , че и маркировките в града са чудо.
    • 5
      На
      Нар
      3 -7
      15:51, 30 май 2019
      Така е, само кръкови оправят хасковския манталитет... Виж коментара
    Последни новини