От х:

Днес в x:

Предстои ремонт на камбанарията на „Ямача” заради падаща мазилка

    За падаща мазилка от камбанарията на „Ямача” сигнализира читателка на Haskovo.net. В случая се касае за отлюспване на шпакловката от тавана по етажите.

    Потърсена за коментар по случая шефката на Туристическия информационен център в Хасково Митра Тодорова обясни, че е запозната с проблема. Тя увери, че падналата мазилка не е опасна за посетителите в камбанарията, защото това е тънък слой шпакловка. Освен това превантивно премахвали подпухналия слой мазилка. Тя допълни, че скоро предстои козметичен ремонт по етажите на камбанарията. Предвидливо изчаквали трайно подобрение на времето, а и освен това настоявали да подберат подходящи материали, устойчиви на климатичните условия. Не е ясно дали при започване на ремонтните дейности ще има необходимост от затваряне на камбанарията за посетители.

    Междувременно започна ремонт на тротоари в Хасково. Вчера работници от общинското предприятие „Екопрогрес” подменяха плочки по тротоара между входа за стадион „Хасково” и паркинга. Ремонти започнаха и по тротоара на улица „Цар Симеон Велики”.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Гр
      Гражданин
      6 -2
      11:21, 1 май 2019
      Ало,Еском, днес е 1 май !!!.........
    • 2
      48
      48598
      11 -8
      11:51, 1 май 2019
      Камъните падат , пада от небето
      Георги Иванов чеше си шкембето
      ....
      Ей опалла
      • Ян
        Янко Митев
        0 0
        10:08, 2 май 2019
        Ха ха ха няма и година от както ремонтираха точно тези мазилки...не качествени материали чедо..
    • 3
      Ha
      has
      2 -1
      08:52, 2 май 2019
      Тепърва ще разбираме за резултатите от работата на бившя Кмет и строителен инженер. Идете на ул. Сан.Стефано след дъжд и минете по локвите. И най-големия лаик ще разбере, че отвеждащия канал трябва да бъде по дължината на улицата и с наклони към него, а не в по средата напречно, където наклони с тази дължина се изпълняват много трудно и резултата е виден.
    Последни новини