От х:

Днес в x:

С куп медали се завърнаха димитровградските борци от международни турнири

Изображение 1 от 3
    В серия от международни турнири в страната и чужбина, участваха борци на Димитровград през последните дни, информират от СКБ Димитровград.
     
    На изключително силния международен турнир в  Каменка, Украйна, провел се от 4-ти до 6-ти април, с участието на борци от Украйна, Беларус, Молдова, Румъния и др., Денис Наим /кат.44 кг.-момчета/ и Никола Нейчев /кат.71 кг.-кадети/ постигнаха забележителен успех, завоювайки шампионските титли в своите категории в много голяма конкуренция и тежки схватки.
     
    И на международния турнир в Солун, Гърция (05-07.04.2019 г.), Димитровград има своя шампион. В категория 110 кг. при кадетите златен медал завоюва Георги Иванов.
     
    Божидар Динев спечели златен медал в категория 65 кг. при кадетите на международния турнир „Динко Петров“, който се проведе в Стара Загора на 29-30.03.2019 г.
     
    2 медала спечелиха за Димитровград борците ни и на международния турнир „Кръстев-Дерменджиев“ в Ямбол на 06.04.2019 г. Божидар Динев е със сребърен медал в кат. 65 кг. при кадетите, а Николай Скендеров  /кат.74 кг. / е с бронз при юношите.
    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини