От х:

Днес в x:

-4 °C

Хасковлия засне умряла хлебарка до колбасите в хипермаркет

Изображение 1 от 2

  Хасковлия засне умряла хлебарка до колбаси в хипермаркет в Хасково. Той забелязал мъртвото насекомо около 19:30 часа вчера, когато посетил магазина заедно с трима приятели. Хлебарката била на щанда до салами и луканки.

  "Това е елитен магазин и според мене не е нормално да има хлебарка до хранителните продукти", коментира хасковлията.

  Haskovo.net

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (12)

  • 1
   Jo
   John
   20 0
   15:11, 5 апр 2019
   умряла е от глад!
  • 2
   Ду
   Дучо Мундров
   12 -6
   16:04, 5 апр 2019
   Нека да сме доволни че все още не са снимали змии и гущери щото и това се очаква с тоя манталитет български
  • 3
   Ки
   Киро
   18 -3
   16:20, 5 апр 2019
   абе брат ми Сашо каза че това е от Лидл щот тоя кашкавал родня стряха само там го ималу
  • 4
   Ху
   Хулиган
   11 -1
   17:14, 5 апр 2019
   100% Лидл. Етикетите за преоценяване са техни, а и вдясно на втората снимка има гръцко пакетче от някоя гръцка седмица!
  • 5
   Еж
   ежко
   10 -1
   17:50, 5 апр 2019
   Смятайте какви храни ни продават щом първо хлебарките умират, а после познайте кой е наред!
  • 6
   12
   1234567
   11 -2
   18:03, 5 апр 2019
   LIDL ли е елитен магазин
  • 7
   Ба
   Бай Пешо
   18 -4
   19:09, 5 апр 2019
   Тоя откъсан магазин няма ли го затворят и без това никой не влиза в него . Да го събарят и си възстановят басейна,нещо красиво и приятно местенце за разлика от това подобие на магазин.
  • 8
   Ja
   Jack Bauer
   4 -3
   22:25, 5 апр 2019
   хасково.нет - толкова ли е трудно да кажете кой е магазина? До кога с тези анонимни новини? "Някъде стана нещо", страшна новина...
  • 9
   Ши
   шишобакшо
   2 0
   01:31, 6 апр 2019
   Днеска умира хлебарка, а утре и ние ще сме 2 метра в земята! А хипермаркета ще продължи да си продава!
   • Jo
    John
    1 0
    12:22, 7 апр 2019
    носете си новите дрехи и си купувайте по-скъпи телефони, щото с тоя не личи дали е хлебарка или черно кученце!
  • 10
   Ке
   Кенанския Маймун
   2 -2
   05:07, 6 апр 2019
   В Америка по качество Лидъл е нещо като Магазин за 1 долар или Уолмарт
   ....
   А Хасковия Пазар по качество е като супер-скъп магазин за Натурални продукти :))
  • 11
   Това го знае всяко хлапе което има някакъв умствен багаж ,а не стадото овце в което се опитват,а и са успели да ни превърнат големите световни търгашки корпорация.

  Хороскоп за 24.01.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Ще работите по идеите си, оставяйки зад себе си всичко, което не стои на дневен ред. Ще се почувствате добре и от вниманието и подкрепата на специални за вас хора. В домашна обстановка ще обсъждате семейните дела и заедно ще планирате бъдещите си планове. Денят е специален за влюбените, изненадайте приятно любимия си човек.
  24 яну 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  С навременните си решения и действия ще ускорите работата си по приключване на семеен или друг важен за вас въпрос. Имате опит с подобни натоварвания, но умората няма да ви подмине. Съветите и подкрепата ви са нужни на много хора, най-вече на близките ви, за това не допускайте здравословните проблеми да ви повалят на легло, вземете мерки.
  24 яну 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Търсенията ви ще ви срещнат с хора, с които предстои да развиете общ бизнес или друга делова активност. Добре ще се справите в ситуация, изискваща адекватни решения, предвид знанията и опита, който имате. Ще бъдете привлечени от нещо красиво до себе си, изпълващо ви с ведрина и спокойствие.
  24 яну 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Самостоятелната ви работа и всичко, свързано с нея е на път да ви донесе очакваните придобивки. Деловите контакти ще ви позволят да напреднете в дейността си, приятелите също ще са налице, в случай, че ви потрябват. Очертава се ползотворен ден за повечето от вас. Подкрепете благотворително подета инициатива.
  24 яну 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Има какво да събужда у вас недоволство, както в служебен план, така и в личните ви дела. Професионалното ви отношение към работата не винаги съвпада с представите на другите за нея и това води до разногласия. Към съпътстващите дреболии, които претендират за важност се отнасяйте по-спокойно, за да не ви създават излишно напрежение.
  24 яну 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Вслушвайте се във вътрешните си усещания и няма да останете подведени. Водени от интересите си ще предприемете стъпки в тяхна защита, което включва и среща с нови партньори. Не бързайте да поставяте условия, внимателно изслушайте аргументите на другата страна и тогава вземете решение за себе си.
  24 яну 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  В подкрепа на намеренията си да загърбите миналото, което ви носи тревоги, ще търсите нови източници на вдъхновение. Със силното присъствие на някой специален за вас човек ще подобрите самочувствието и настроението си. Заедно ще се чувствате добре, а защо не и нещо повече?
  24 яну 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Нужни са компромиси. Към партньора си сте в позиция да изпълнявате желанията му, и то по ваша причина. Денят ще е разнообразен на събития. От вас зависи дали ще го направите интересен и приятен. Деловите проблеми ще ви потърсят за да внесете повече яснота в отношенията си.
  24 яну 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Изясняване на спорни въпроси ще ви поставят в условия да вземете бързи решения. Отхвърляйки деликатната част от работата си, ще помислите за по-приятни занимания, без да пренебрегвате задълженията си. Финансовите ви дела търпят развитие, за повечето в положителна посока.
  24 яну 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Денят ви е зареден с много напрежение, затова се опитайте да релаксирате. Спокойно посрещнете всяко предизвикателство и отвърнете с хладнокръвие и усмивка. Това ще дестабилизира отсрещната страна.
  24 яну 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ако попаднете в ситуация, в която е най-добре да не вземате страна, по-добре си тръгнете. Нямате нужда от допълнителен стрес. За някои пламъчето на любовта ще заискри и ще видите, че света около вас съвсем не е лош. Отдайте се на чувствата си без да анализирате и пресмятате.
  24 яну 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Имате добри намерения, но е нужно да потърсите съдействието на хора, които биха ви помогнали. Давате си сметка, че не всички са на нивото, което сте достигнали и ще срещнете трудности в разбирането на идеите ви. Някои ще посрещат гости и ще са ангажирани със семейни задължения.
  24 яну 2020
  Последни новини