От х:

Днес в x:

14 °C

Хасковлия засне умряла хлебарка до колбасите в хипермаркет

Изображение 1 от 2

  Хасковлия засне умряла хлебарка до колбаси в хипермаркет в Хасково. Той забелязал мъртвото насекомо около 19:30 часа вчера, когато посетил магазина заедно с трима приятели. Хлебарката била на щанда до салами и луканки.

  "Това е елитен магазин и според мене не е нормално да има хлебарка до хранителните продукти", коментира хасковлията.

  Haskovo.net

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (12)

  • 1
   Jo
   John
   20 0
   15:11, 5 апр 2019
   умряла е от глад!
  • 2
   Ду
   Дучо Мундров
   12 -6
   16:04, 5 апр 2019
   Нека да сме доволни че все още не са снимали змии и гущери щото и това се очаква с тоя манталитет български
  • 3
   Ки
   Киро
   18 -3
   16:20, 5 апр 2019
   абе брат ми Сашо каза че това е от Лидл щот тоя кашкавал родня стряха само там го ималу
  • 4
   Ху
   Хулиган
   11 -1
   17:14, 5 апр 2019
   100% Лидл. Етикетите за преоценяване са техни, а и вдясно на втората снимка има гръцко пакетче от някоя гръцка седмица!
  • 5
   Еж
   ежко
   10 -1
   17:50, 5 апр 2019
   Смятайте какви храни ни продават щом първо хлебарките умират, а после познайте кой е наред!
  • 6
   12
   1234567
   11 -2
   18:03, 5 апр 2019
   LIDL ли е елитен магазин
  • 7
   Ба
   Бай Пешо
   18 -4
   19:09, 5 апр 2019
   Тоя откъсан магазин няма ли го затворят и без това никой не влиза в него . Да го събарят и си възстановят басейна,нещо красиво и приятно местенце за разлика от това подобие на магазин.
  • 8
   Ja
   Jack Bauer
   4 -3
   22:25, 5 апр 2019
   хасково.нет - толкова ли е трудно да кажете кой е магазина? До кога с тези анонимни новини? "Някъде стана нещо", страшна новина...
  • 9
   Ши
   шишобакшо
   2 0
   01:31, 6 апр 2019
   Днеска умира хлебарка, а утре и ние ще сме 2 метра в земята! А хипермаркета ще продължи да си продава!
   • Jo
    John
    1 0
    12:22, 7 апр 2019
    носете си новите дрехи и си купувайте по-скъпи телефони, щото с тоя не личи дали е хлебарка или черно кученце!
  • 10
   Ке
   Кенанския Маймун
   2 -2
   05:07, 6 апр 2019
   В Америка по качество Лидъл е нещо като Магазин за 1 долар или Уолмарт
   ....
   А Хасковия Пазар по качество е като супер-скъп магазин за Натурални продукти :))
  • 11
   Това го знае всяко хлапе което има някакъв умствен багаж ,а не стадото овце в което се опитват,а и са успели да ни превърнат големите световни търгашки корпорация.

  Хороскоп за 27.02.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Случващото се днес ще ви покаже по свой начин какви трябва да бъдат действията ви за напред, за да успявате. Така, че се вглеждайте и разчитайте знаците. Приятна изненада ви очаква в следобедните часове. Среща с човек, когото харесвате, но никога не ви е стигала смелост да му го признаете.
  27 фев 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Отношенията ви с някого ще се задълбочат и ще търсите общи пътища за изява. Пътуванията ви ще преминат спокойно, ако сте подготвени, но вие по-добре от всеки друг знаете това. Проявете твърдост в исканията си и не отстъпвайте за нещата, които са важни за вас. По-задълбочено ще обмисляте предстоящо начинание, на което възлагате големи надежди.
  27 фев 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Задачите си днес ще решавате без особени затруднения. Осигурете си повече време за себе си. Не пропускайте да сте тактични с близките си, така ще избегнете недоразумения и сблъсъци. Обърнете внимание на нещата, които вълнуват децата ви. Говорете с тях открито и, като с равни.
  27 фев 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Чудесен ден за онези от вас, които се занимават с някакъв вид творческа дейност. Имате особено изострена чувствителност днес и това ви помага да усещате и претворявате по много интересен начин нещата. Ваш приятел се нуждае от съвет. Обърнете внимание и на здравето си. Можете да направите нещо за да предотвратите по-сериозни проблеми.
  27 фев 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Желани промени ще направят някои от вас истински щастливи. За едни те са свързани с ново работно място, други ще открият любовта и с нея ще продължат пътя си напред. Ще видите мечтата си осъществена и това ще ви мотивира да работите и да се раздавате до край. Финансите ви също ще се повишат, предстоят ви хубави дни.
  27 фев 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Този ден ще е успешен, ако съумеете да не насилвате нещата и оставите всяко нещо да дойде с времето си. Работата няма да ви създава проблеми, дори ще се учудите от късмета си. Ваш близък има нужда от емоционална подкрепа, дайте му я.
  27 фев 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Ще проявите професионализъм и ще се включите активно в служебните дела. Личните няма да останат пренебрегнати, ще съумеете да се включите в сроковете. Настроението ви ще е добро и ще ви позволи да забравите за досегашните си притеснения, голяма част от които се оказват съвсем неоснователни.
  27 фев 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Днес са възможни непредвидени развития в делата ви, породени от чужди грешки. Ще се съобразите с даденостите, но няма да пренебрегнете и интересите си. Не бъдете прекалено критични към началниците, за да не последват нежелани събития. Любопитството ви ще надделее в една ситуация и това може да ви изиграе лоша шега.
  27 фев 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Прекалената ви ангажираност ще ви създаде умора и отегчение, но ще се справите. Няма да ви липсва подкрепа и с общи усилия ще придвижите напред започнат проект, на който възлагате големи надежди. При работа с документи не се подписвайте, преди да сте наясно със съдържанието. Консултирайте се при нужда, за да сте сигурни в действията си.
  27 фев 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Твърде възможно е днес да сте повече заети с работа, свързана с други хора, отколкото със собствените си ангажименти. Трудно можете да откажете помощ на близък човек, но нека това не е за сметка на вашата работа. Добре ще е, ако спазите уговорените срокове и се постараете да свършите поетите уговорки. Вечерта ще попаднете на доста интересно мероприятие.
  27 фев 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Предчувствията ви за този ден ще се окажат верни, затова можете спокойно да се доверите на интуицията си. Работата ви се развива дори по-добре отколкото сте очаквали, но вашите усилил в тази насока наистина са впечатляващи. Срещите ви днес ще ви донесат особено удовлетворение, тъй като успявате да постигнете голяма част от целите си.
  27 фев 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ще инициирате разработване на проект, имащ добри перспективи за развитието ви като професионалисти, а също и в материалната сфера. Знаете какво искате и как да го постигнете, което ще бъде благоприятствано и от участието на други специалисти. С гражданската си позиция ще привлечете вниманието на хора, от които зависят много неща в държавата.
  27 фев 2020
  Последни новини