От х:

Днес в x:

"Шок, болка и възмущение"! Кобрата целунал репортерка (видео)

Изображение 1 от 2

    Кубрат Пулев пое сериозна доза критики в социалните мрежи, след като целуна репортерка по време на интервю след трудната и сладка победа срещу Богдан Дину в неделя рано сутринта.

    Българинът нокаутира Богдан Дину в 7-ия рунд, а едно от първите интервюта, които той даде след мача в легендарната зала "Хангара" в Коста Меса, (Калифорния), бе пред репортерката на "Вегас Спортс Дейли" Джени Суши

    "Какво по дяволите е това интервю", "Той има същата приятелка от вече 10 години, явно нещо не е наред, щом се опитва да целува други жени", "Надявам се, че това видео ще послужи за доказателство в съда за сексуален тормоз", пише в част от коментарите в Туитър.

    Джени Суши във всичките си профили в социалните мрежи се представя като готвач на суши с псевдонима "Кралицата на голото суши".

    В ексклузивно интервю за NOVA тази сутрин Кубрат Пулев определи целувката като приятелска. „Това беше супер импулсивно. Познаваме се с нея, тя ми е като приятел”, каза още Пулев. Джени била на партито после и по думите на Кобрата тя била изненадана от целувката и му благодарила.

    "До всички мои фенове, които може би са видели как целувам репортерка след победата ми в събота. С репортерката Джени всъщност сме приятели и аз бях толкова щастлив след победата, че я целунах. По-късно същата вечер тя се присъедини към мен и приятелите ми за нашето празненство след успеха. На видеото се вижда как след целувката и двамата се смеем и си благодарим. Няма нищо повече в тази случка", написа Пулев на профила си в Instagram.

    Обачеж шефът на Джени - Майк Диксън, не смята така. Той вече смята Джени за жертва, а целувката е насилствена и нежелана,  Тече разследване, според неговото изявление.

    "Добро утро, на 23 март 2019 година след мача между Кубрат Пулев и Богдан Дину, един от нашите сътрудници в лицето на Джени Суши бе жертва на нежелана, неочаквана и насилствена целувка от страна на Кубрат Пулев в момент, в който тя се опитваше да проведе интервю с него след срещата.

    Работим неспирно с Джени Суши и екипа на Кубрат Пулев за разследване на въпроса и да предприемем правилните стъпки и действия след това злополучно събитие. Искаме да бъде ясно, че Vegas Sport Daily цени безопасността и благосъстоянието на нашите сътрудници повече от всякакви рейтинги, кликове и печалби. Също така сме горди от факта, че предоставяме платформа на нашите журналисти, които споделят същата любов към спорта и качественото съдържание.

    Това, което се случи на г-жа Суши бе напълно неоправдано и ние споделяме нейния шок, болка и възмущение. На второ място, Vegas Sports Daily се гордее с това, че е платформа, която защитава и оценява жените и техния принос към компанията и самата спортна индустрия. Искаме да бъдем ясни, че жените трябва да се чувстват сигурни и спокойни, за да изпълняват техните задължения, без злоупотреби и тормоз на работното място.

    Г-жа Суши е ценен член на нашия екип и не одобряваме нарушаването на личното пространство на нашите служители по каквато и да е причина. Заставаме твърдо зад г-жа Суши, докато се опитваме да разрешим този въпрос. Ще оповестим допълнителни детайли, когато ги разкрием", написа шефът на "Vegas Sports Daily" (превод OffNews).

    Засега няма нищо особено във връзка с целувката от страна на потенциалната жертва. В Туитър тя пише в отговор на коментари за видеото, че е било "малко смущаващо" и "странно".

    Разстоянието между нея и Кобрата е изцяло под нейн контрол и тя почти го докосва с гърди по време на предишното ѝ интервю. "Не изглеждам ли силен?" пита Кобрата. "Изглеждаш много силен", отговаря Джени. Двамата се смеят, той я прегръща. Това е постнато на 22 март, когато Кубрат Пулев се надъхва за победа и казва, че е достатъчно силен да стане световен шампион. Видеото е най-долу. В началото се вижда как двамата се нагласят за кадър и Джени боцка леко Кобрата с разкошните си атрибути или поне не спазва уместна дистанция. После операторът вдига камерата, така че гърдите ѝ остават извън кадър, но дистанцията е същата. Толкова за личното пространство. Джени е щастливо усмихната, Кубрат се смее, да видим сега колко ще му струва нейният "шок, болка и възмущение". И не може да не се запитаме, ако толкова преживява случилото се, защо самата тя го тиражира. От една страна изглежда сякаш се хвали, но после излиза, че е жертва в тази палава ситуация

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Уе
      уе
      1 0
      12:15, 27 мар 2019
      Краварчето джендър е възмутено защо и на него не е обърнал внимание
    Последни новини