От х:

Днес в x:

Деца скачаха като лъвчета за 146 г. от гибелта на Апостола

    Деца и учители от "Весели очички" отбелязаха 146 години от гибелта на Васил Левски. Малчуганите изгледаха презентация за живота и делото на Апостола на свободата, онагледена със снимки. Всички деца от подготвителните групи в забавачката активно отговаряха на въпроси, свързани с българския национален герой. Беше изнесен рецитал от песни и стихове.

    При предварителен подбор бяха отличени най-добрите скачачи. Днес те отново показаха завидни атлетични умения в скок от място. За постиженията си почетни значки с лика на Левски и българския флаг получиха Митко, Ивайло, Михаил Петков, Емо Бозуков, Теодор Караколев и Никола Димитров.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Ке
      кенанския лъв
      4 -8
      14:45, 19 фев 2019
      Учителките да се благодарят че няма навехнати и сч... Виж коментара
    • 2
      Гр
      Гражданка
      3 -1
      09:36, 20 фев 2019
      Е,хайде 16-та градина,"дишайте праха" на Ели Костова! Тя ще поведе един прекрасен колектив,а Вие ще съсипете една доказала се градина....Браво на "Весели очички"-това е една чудесна и неклиширана идея !Бъдете здрави и дерзайте!
    • 3
      Ни
      Николова
      2 0
      09:36, 21 фев 2019
      Костова е доказал се във времето ръководител!Убедена съм,че във "Весели очички" ще продължи да се доказва.А 16 градина могат само да съжаляват,че допуснаха да стигнат до тук-явно проблемът не е директорката,а колектива...Не завиждам на този,който ще оглави такъв колектив...
    Последни новини