От х:

Днес в x:

Търсят войници и матроси в Хасково през март

Хасково е сред градовете, в които Министерството на отбраната ще представи кампанията си „Бъди войник“. Основната цел е да бъдат привлечени кандидати за военна служба.

Кампанията стартира през октомври 2018 г. в София, а за тази година подновяването й беше днес в Стара Загора.

Част от кампанията са информационните борси за набиране на войници и матроси. Такава ще бъде разположена и в Хасково на 21-ви март. В нея ще участват представители на Сухопътните, Военноморските и Военновъздушните сили. На място всеки, който проявява интерес ще може да се запознае с условията за кандидатстване, социалния статут на военнослужещия, както и с възможностите за личностно и професионално развитие във Въоръжените сили на България.

Освен информационни борси във всеки от градовете, които домакинстват кампанията, ще бъде организиран показ на оръжие. В Хасково ще бъдат показани бойни единици на въоръжение на Хасковското поделение. Кампанията ще завърши в зала „Недялка Симеонова“ в Големия бизнес център с концерт.

 haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ни
    Николай
    4 -3
    13:02, 6 фев 2019
    Какво постоянно я показвате тази Радка? Тя ли е най-красивата при военните. Иначе ходи да работи и на още едно място като гримьорка и допълнителни процедури за освобождаване на напрежението.
    • Гр
      градски
      2 0
      16:58, 6 фев 2019
      добра ли е освобождаването на напрежение?
  • 2
    77
    777
    2 0
    14:52, 6 фев 2019
    Аз шърся извънземен ама няма
  • 3
    Аг
    агент 007
    0 0
    19:35, 6 фев 2019
    И летци се търсят за новите авиони. Единственото изискване е да не се кандидатират през следващите години за президент !
Последни новини