От х:

Днес в x:

АГО в Харманли получи нови конвектори и стойки за венозно вливане

Изображение 1 от 5

  Акушеро-гинекологичното отделение в Харманли получи нови придобивки в Деня на родилната помощ. Депутатът д-р Георги Станков подари на отделението два конвектора. Те ще отопляват приемното отделение за родилки и помещението за изписване на бебета, уточниха от АГО-то. Освен това медиците и акушерите от харманлийската болница получиха от кмета на общината Мария Киркова стойки за венозно вливане, изключително необходими за работата в отделението. В Харманлийското АГО работят четирима лекари, 8 акушерки и 5 санитарки. Днес те изпълниха ритуала, характерен за Бабинден, с помощта на Христина Христова, която преди дни е родила момченце. Това е второ дете за майката, първото й също е родено в отделението в Харманли.

  В Свиленградското АГО също посрещнаха гости от ГЕРБ. Подаръци и пожелания за професионални успехи и все повече здрави бебета местните лекари и акушери получиха от д-р Мариян Кръстев, председател на партията в Свиленград и общинския съветник Анелия Георгиева. Народният представител д-р Георги Станков поздрави, работещите в АГО Свиленград за професионалната работа и изтъкна изключително качествената здравна услуга, която предлагат работещите в свиленградската болница.

  Haskovo.net

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (2)

  • 1
   Ба
   Баба
   23 -6
   16:34, 21 яну 2019
   Що не видях някъде да пише ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ?А подаръка "стойка за венозно вливане"е трепач.Това ли успяхте да измислите от ГЕРБ?Бащицата ви каза да сте по премерени,а не възможно най-кухи.Не ви ли беше срам да се появите в тая разпадаща се болница с двете си печки?Депутата харесва ли как се лекува "раята"?
  • 2
   Ба
   Бащата тиква
   18 -6
   17:30, 21 яну 2019
   Идат избори и лазнаха герберите! Страно не се ли чувствате да подарявате на парче там където доведохте до колапс болниците! И този див каун любимешки на какво се прави,че ме разбирам.

  Хороскоп за 13.08.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Потопени в работа и неотложни задачи, ще забравите за личните си нужди. Честни в отношенията, ще намирате подходящият тон и ще се възползвате от възможностите, които ви се дадат. Дистанцирайте се от нечие недобро намерено поведение и покажете силата на характера си. Вечерта ви ще е спокойна, сред близки хора.
  13 авг 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  С каквото и да се заемете днес, бъдете сигурни че усилията ви няма да са напразни. Знаете какво искате и постепенно вървите към осъществяването му. Предвидете обаче различни възможности за действие, тъй като не е изключено да ви изненадат. Ако напоследък пренебрегвате чувствата на човека до вас, опитайте се да поправите тази грешка.
  13 авг 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Засилва се тенденцията към финансова стабилизация, особено при онези от вас, които са изцяло ангажирани в професионалната сфера. Възможно е натоварването ви да бъде повече от обичайното, но резултатите ще са добри. Почтеността и коректността ви ще увеличат авторитета ви. Не бъдете нетърпеливи.
  13 авг 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Работата ви днес е приятна и интересна. Запознанствата, които отбелязвате, може да са ви особено полезни за бъдещите ви проекти. За някои от вас този ден е свързан с нова работа или промяна на дейността. Привлечени сте от нови перспективи и търсите начини да ги осъществите. Засега обаче ще трябва да почакате, докато откриете най-доброто за вас.
  13 авг 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Днес ще ви се наложи да се заемете с различни въпроси, голяма част от които съвсем не сте планирали. Въпреки това се постарайте да не оставяте нищо, което можете да свършите днес за следващите дни. Това би означавало да изостанете с работата си, което не е желателно. Обърнете повече внимание на семейството си.
  13 авг 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Подходящ ден за делови контакти. Не пропускайте нито един детайл и търсете възможности във всяко нещо. По този начин имате шанса да откриете доста перспективи за развитие. Отделете достатъчно внимание на вашия сърдечен партньор.
  13 авг 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Днес сте общителни и това е единствено във ваша полза. Ако работата ви е свързана с много контакти, бъдете сигурни, че този ден ще бъде успешен за вас. Успявате да се справите с какви ли не заплетени ситуации, главно благодарение на умението си да убеждавате. Но не бъдете крайни в оценките си защото не сте застраховани от и от грешки.
  13 авг 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Днес околните прекалено много ви занимават с личните си проблеми, към които вие не можете да бъдете безучастни. Не пренебрегвайте предложението на колега, което може да открие за вас бленувани перспективи. Обмислете добре действията си в личен план. Пазете се от прибързани постъпки, носещи трайни негативи.
  13 авг 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Запретнете ръкави и работете, проектите ви в голяма степен ще зависят от постигнатото днес. Работата ви с администрацията може да ви изтощи, но ще го преживеете. Разумът и интуицията ви са силни, вслушвайте се по-често в тях и ще оставате доволни. Децата ще ви зарадват с успешното си справяне с житейски проблем.
  13 авг 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Искрата надежда, която до скоро съществуваше по отношение на бъдещ проект, сега започва силно да се разгаря. С други думи ще получите необходимите ви средства за да го започнете. Запазете ентусиазма си и дайте път на желанието си да покажете умения, рутина и професионализъм.
  13 авг 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Отлични резултати за тези от вас, които се трудят в деловата област. Прогнозите ви се потвърждават, а това неминуемо повишава авторитета ви. Интимният ви партньор ви удовлетворява напълно и провокира творческите ви способности. При вас те са в изобилие и това ви задължава да намерите подходяща сцена за изява.
  13 авг 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Срещите ви ще са ползотворни не само с доброто впечатление, което оставяте за себе си, но и с информацията, която ще узнаете. Заради нея са възможни промени в плановете ви, но всичко е подчинено на интересите и бизнеса ви. Съдействие от хора, за които все по - малко мислите и това ще ви впечатли.
  13 авг 2020
  Последни новини