От х:

Днес в x:

Дядо Коледа раздаде подаръци на децата и младежите от Центъра за настаняване от семеен тип в Хасково

Изображение 1 от 5

    Дядо Коледа раздаде подаръци на децата и младежите от Центъра за настаняване от семеен тим в Хасково.Той бе помолен да посети тези послушни деца от членовете на ГЕРБ Хасково, съобщиха от партията. По тяхна идея Дядо Коледа изненада възпитаниците на социалното заведение.

    Освен с коледни песни и много усмивки, посещението на добрия старец ще се запомни с много прегръдки и вкусни лакомства. От ГЕРБ Хасково поздравиха работещите в социалното заведение за всеотдайната работа и топлота, с която обграждат децата. Директорът Невена Желязкова благодари за това, че членовете на партията винаги с енергия и позитивизъм зареждат и екипа на Центъра и децата, настанени тук. „Децата от този социален дом са наши приятели и ние често идваме тук, дори и без повод. Само преди месец-два разбрахме, че те много харесват градинската люлка, която им подарихме, но тя се оказа недостатъчна, затова им подарихме втора“, припомни Мария Русева от МГЕРБ Хасково.

    Със сигурност и през Новата година ще идваме често тук, защото знаем, че тези деца имат нужда от нашето приятелство, а ние от техните усмивки, споделиха членовете на ГЕРБ Хасково.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини