От х:

Днес в x:

Беливанов „подаде оставка след вчерашната стачка“, Кърджалиев новият кмет днес

  Община Хасково се включи за пореден път в инициативата „Мениджър за един ден“, организирана от JA Bulgaria – Джуниър ачийвмънт България.
  Днес в 9 часа започна работния ден за осем хасковски ученици. Те кандидатстваха за позициите кмет, зам.-кмет, секретар на общината, директори дирекции и „Протокол и връзки с обществеността“. От одобрените ученици седем са от Езиковата гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“ и един от Професионалната гимназия по туризъм „Александър Паскалев“.
  За позицията кмет кандидатстваха шестима, одобреният кандидат е Ивайлов Кърджалиев от 11 клас в Езиковата гимназия. Днес той седна в стола на титуляра Добри Беливанов. „Старият кмет си подаде оставката след вчерашната стачка“, шеговито заяви градоначалникът и отстъпи мястото си на младежа. Той пък от своя страна заяви, че кандидатствал за поста, тъй като проявявал интерес към работата на кмета. Сядайки в стола на градоначалника Кърджалиев заяви, че има виждания за промяна в Хасково – „Хигиената не е на ниво, може да се подобрят пътищата“, каза той. От своя страна кметът Беливанов го увери, че предстои ремонт на пътища в града и в тази връзка е избрана фирма-изпълнител.

  За длъжността заместник-кмет бяха подадени седем кандидатури одобрена е Мария Аврамова. Единайсетокласничката също имаше възгледи за подобряване начина на живот в града. Тя предложи да се ограничи използване на въглища и твърди горива, и да се увеличи данъкът на автомобилите, замърсяващи въздуха.

  Секретар ще бъде Едже Неджиб, директор дирекция „ Икономика и стопански дейности,управление на общинска собственост „ИСДУОС“ ще е Емил Георгиев, директор на дирекциу Хуманитерни дейности и обслужване на населението ще е Деница Мешова, тя бе избрана сред трима кандидати. Двама бяха кандидатите за шеф на дирекция „Архитектура градоустройство строителство и инвестиции“, но предпочетеният кандидат е Антоанета Марчева. Одобрената кандидатура за шеф на дирекция „Общинска данъчна дирекция“ е на Ана-Мария Делииванова. Функцията на „Протокол и връзки с обществеността“ ще изпълнява днес Кристияна Иванова.
  В началото на работния ден всички мениджъри получиха договор за обучение, а в края ще получат сертификати за участие в инициативата. Те ще вземат участие в работни срещи, ще могат да изразят мнение.

  Haskovo.net

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (8)

  • 1
   Jo
   John
   42 -6
   11:57, 30 окт 2018
   Кмете, я питай Искендер и Себахтин за коя кадъна са се карали, че последния прави стачки и трови живота на раята!
  • 2
   12
   123
   52 -2
   12:41, 30 окт 2018
   Тъпо заглавие с глупава инициатива, ама айде...
   • Ха
    Хасково нет олигофрени
    20 -1
    15:46, 30 окт 2018
    По тази статия може да видите жълтата медия обслужваща опозицията. Хасково нет
  • 3
   Ba
   Bai mangal
   37 -1
   12:44, 30 окт 2018
   Тва некъв куклен театър ли е?
  • 4
   Ми
   Милица
   34 -2
   13:37, 30 окт 2018
   Даже едно име не можахте да изпишете правилно...
  • 5
   S7
   S74LK3R
   7 -5
   16:47, 30 окт 2018
   Па много сериозни типове сте се събрали тука бе.
  • 6
   Ек
   Експеримент
   17 -1
   20:09, 30 окт 2018
   Мен ако питат да оставят младежите за постоянно, до края на мандата. По откъсани от сегашните няма да са, а и не са с покварени души.
  • 7
   Су
   Супер тъпо заглавие
   11 -4
   23:15, 30 окт 2018
   Супер тъпо заглавие. С надежда чакам да зареди новината, а тя кьор фишек :( Казах си ей най-после дедо си отиде в старческия дом и гробарите паднаха от власт. Ама....

  Хороскоп за 09.04.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Не се сърдете на околните, а потърсете причините за проблемите във вас. Притежавате безспорен и значителен потенциал, и като че ли най-голямата пречка пред вас е колебливостта ви. Справите ли се с нея, нищо не би било в състояние да ви спре. Получавате добри новини, свързани с бъдещо пътуване.
  09 апр 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Силните аргументи, които изтъквате в своя подкрепа ще спечелят на ваша страна подкрепата на влиятелни хора. Предимствата от нововъведения на работното място ще направят работата ви успешна, което ще се отрази на финансите ви. Търпението, с което се отнасяте към околните впечатлява и ви превръща в предпочитани партньори.
  09 апр 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Този ден ще е доста разнообразен и интересен. Възможно е да се срещнете с много приятели. Възможно е да почувствате носталгия по миналото. Ще прекарате безгрижно и със сигурност няма да скучаете.
  09 апр 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Нечие мнение по ваш адрес ще повиши емоциите ви и ще ви подтикне към повече активност, в доказване на правотата си. Запазете спокойствие. Деловите ви занимания ще донесат резултати, но на по-късен етап. С младежко дръзновение ще прегърнете една идея и ще се отдадете на реализацията й.
  09 апр 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Този ден ще премине под знака на емоционалните преживявания. Опитвате се да спечелите вниманието на човек, към когото изпитвате нещо специално. Отбелязвате значителен успех в това отношение, за което можете да благодарите на неотразимия си чар и самоувереност. Не пренебрегвайте обещанието си към човек от обкръжението ви, отнесете се сериозно.
  09 апр 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Избирате да се занимавате с нещо, с което малко хора биха се нагърбили. Вие обаче обичате предизвикателствата и считате, че можете да се справите отлично. Наистина сте способни, но не трябва да надценявате възможностите си за момента. Бъдете по-постоянни и не се отказвайте от нормалния път до целта. Радвате се на нещо, което сте очаквали да се случи.
  09 апр 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Не всичко, което привлича интереса ви е по силите ви и във възможностите ви да го осъществите. Не се и опитвайте да доказвате нищо на никого, това ще ви направи раздразнителни. Ще се зарадвате на вниманието на приятел, а обаждане по телефона ще ви направи нетърпеливи. Очакванията ви ще се сбъднат.
  09 апр 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Балансирайте между професионалните и семейните си задължения. Често пренебрегвате едното за сметка на другото, а това може да създаде напрежение в отношението ви с околните. Организирайте добре времето си и непременно ще успеете.
  09 апр 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Приятен ден. Събитията, които се случват на работното ви място ще ви се струват важни и вие с интерес ще участвате в тях. Все пак има доста неща, които трябва да свършите, така че не губете време. Ще бъдете благодарни на близък колега, който навреме ще ви предаде информация и окаже подкрепа.
  09 апр 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Не се щадете, положените от вас усилия ще ви възнаградят богато. Работете самостоятелно и не разчитайте много на хора, които малко познавате. Така ще си спестите последващи главоболия. Не бързайте да се обвързвате емоционално и с партньор, имащ нездрав интерес към вас. Бъдете реалисти и се опитайте да прозрете намеренията му.
  09 апр 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Изградете си предварителен план за действие при работата по важна задача. Мнозина от вас подхождат доста неорганизирано и рискуват да загубят много време и нерви, без да постигнат нещо съществено. Успявате да се издължите на кредиторите си и възвръщате оптимистичния си поглед върху нещата. Изяснявате тежащи ви недоразумения.
  09 апр 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Едно събитие ще ви постави в някаква зависимост от други хора. Това няма да ви се понрави и ще търсите начини да защитите независимостта си. Ще срещнете трудности, но ще ги преодолеете. Ще откриете, че има още какво да ви развълнува извън обсега на интересите ви. Любим човек ще се погрижи за това.
  09 апр 2020
  Последни новини