От х:

Днес в x:

Беливанов „подаде оставка след вчерашната стачка“, Кърджалиев новият кмет днес

    Община Хасково се включи за пореден път в инициативата „Мениджър за един ден“, организирана от JA Bulgaria – Джуниър ачийвмънт България.
    Днес в 9 часа започна работния ден за осем хасковски ученици. Те кандидатстваха за позициите кмет, зам.-кмет, секретар на общината, директори дирекции и „Протокол и връзки с обществеността“. От одобрените ученици седем са от Езиковата гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“ и един от Професионалната гимназия по туризъм „Александър Паскалев“.
    За позицията кмет кандидатстваха шестима, одобреният кандидат е Ивайлов Кърджалиев от 11 клас в Езиковата гимназия. Днес той седна в стола на титуляра Добри Беливанов. „Старият кмет си подаде оставката след вчерашната стачка“, шеговито заяви градоначалникът и отстъпи мястото си на младежа. Той пък от своя страна заяви, че кандидатствал за поста, тъй като проявявал интерес към работата на кмета. Сядайки в стола на градоначалника Кърджалиев заяви, че има виждания за промяна в Хасково – „Хигиената не е на ниво, може да се подобрят пътищата“, каза той. От своя страна кметът Беливанов го увери, че предстои ремонт на пътища в града и в тази връзка е избрана фирма-изпълнител.

    За длъжността заместник-кмет бяха подадени седем кандидатури одобрена е Мария Аврамова. Единайсетокласничката също имаше възгледи за подобряване начина на живот в града. Тя предложи да се ограничи използване на въглища и твърди горива, и да се увеличи данъкът на автомобилите, замърсяващи въздуха.

    Секретар ще бъде Едже Неджиб, директор дирекция „ Икономика и стопански дейности,управление на общинска собственост „ИСДУОС“ ще е Емил Георгиев, директор на дирекциу Хуманитерни дейности и обслужване на населението ще е Деница Мешова, тя бе избрана сред трима кандидати. Двама бяха кандидатите за шеф на дирекция „Архитектура градоустройство строителство и инвестиции“, но предпочетеният кандидат е Антоанета Марчева. Одобрената кандидатура за шеф на дирекция „Общинска данъчна дирекция“ е на Ана-Мария Делииванова. Функцията на „Протокол и връзки с обществеността“ ще изпълнява днес Кристияна Иванова.
    В началото на работния ден всички мениджъри получиха договор за обучение, а в края ще получат сертификати за участие в инициативата. Те ще вземат участие в работни срещи, ще могат да изразят мнение.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (8)

    • 1
      Jo
      John
      42 -6
      11:57, 30 окт 2018
      Кмете, я питай Искендер и Себахтин за коя кадъна са се карали, че последния прави стачки и трови живота на раята!
    • 2
      12
      123
      52 -2
      12:41, 30 окт 2018
      Тъпо заглавие с глупава инициатива, ама айде...
      • Ха
        Хасково нет олигофрени
        20 -1
        15:46, 30 окт 2018
        По тази статия може да видите жълтата медия обслужваща опозицията. Хасково нет
    • 3
      Ba
      Bai mangal
      37 -1
      12:44, 30 окт 2018
      Тва некъв куклен театър ли е?
    • 4
      Ми
      Милица
      34 -2
      13:37, 30 окт 2018
      Даже едно име не можахте да изпишете правилно...
    • 5
      S7
      S74LK3R
      7 -5
      16:47, 30 окт 2018
      Па много сериозни типове сте се събрали тука бе.
    • 6
      Ек
      Експеримент
      17 -1
      20:09, 30 окт 2018
      Мен ако питат да оставят младежите за постоянно, до края на мандата. По откъсани от сегашните няма да са, а и не са с покварени души.
    • 7
      Су
      Супер тъпо заглавие
      11 -4
      23:15, 30 окт 2018
      Супер тъпо заглавие. С надежда чакам да зареди новината, а тя кьор фишек :( Казах си ей най-после дедо си отиде в старческия дом и гробарите паднаха от власт. Ама....
    Последни новини