От х:

Днес в x:

Младите от площад „Свобода”: Ако няма промяна, горим с държавата

    „Държавата ни си отива, ако няма промяна-горим с нея! . С този призив младите хора на площад ”Свобода” в центъра на Хасково тази вечер запалиха свещи в знак на протест срещу неглижираното отношение на властта към хората. 

    Над 100 души се събраха, за да изразят несъгласието си с драстичното повишаване на горивата и срещу картела в бизнеса, и отново поискаха оставката на вице премиера Валери Симеонов заради репликите, които си позволи към майките на деца с увреждания.

    „Не само бензина и газта, вдига се всичко-застраховките , резервните части, а хората не могат да си позволят тези цени. Дори и да вдигнем тарифите си, не можем да достигнем цени, които да отговорят на поскъпването.”, посочи от името на таксиметровите превозвачи в Хасково Иван Иванов. Според него мит е, че в Хасковска област цените на горивата са най-ниски. „Това беше преди време, вероятно защото собствениците на бензиностанциите в региона все още не се бяха разбрали”, посочи той и категорично заяви, че според хората от таксиметровия бранш има картел при горивата, но това трудно може да се докаже.”Всички виждаме това, но е трудно доказуемо, защото явно някой не си върши работата и не иска да си я свърши.  Затова сме тук-да поискаме държавата да си влезе в ролята.”, посочи още Иванов. 

    Той разкритикува хората, които са заявили, че ще са на площада тази вечер в социалната мрежа, където при организацията на протеста най-малко 1000 бяха заявили, че ще присъстват. " Жалко, че протестът е толкова рехав, а за да се случат нещата трябва да сме всички и да повтаряме колкото е необходимо исканията си. Защото този протест е всъщност напомняне  към  високите етажи на властта, че там хората са временно, а ние на площада -оставаме!”

    Сред най-активните тази вечер на площад „Свобода” бяха неколцина млади хора, които призоваха на високо глас за обединение и промяна на системата.

    „Трябва да се обединим, нямаме време! Взеха ни държавата и последният изход е терминал 2! Къде е народът? Стои  си в къщи! А какъв е изходът за младите хора: от тук ще отидем в Германия или някъде другаде в Европа и какво от това!? Какво ще заварим тук, когато отново се върнем?! Там ни имат за втора ръка хора, а тук- в собствената ни държава сме дори пета ръка!”, с разпален призив се обърна към протеста 31-годишният Пламен Пейчев. Той обясни, че макар да не вярва, че ще има адекватна  реакция от властта спрямо недоволството, е на площада, защото е убеден, че младите хора не трябва да остават безмълвни за случващото се и в икономическата, и в социалната сфера у нас, а трябва да са част от промените за бъдещето:  Обединение трябва на младите- да се знаем, да се събираме, да работим заедно, защото тази държава е наша!

    След думите му, някои запалиха свещите си, като знак на загиващата държавност в България, а други решиха, че това е пламъкът, който ще поведе младите хора към промяната. В този момент и по-възрастните, които стояха настрани от основното ядро на протеста, застанаха зад гърба на младоците.

    Красимира Славова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (44)

    • 1
      Бя
      Бяха 50 не 100
      32 -60
      21:20, 27 окт 2018
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 2
      Ма
      Марио
      63 -59
      21:48, 27 окт 2018
      Драги протестиращи,защо не отидете на същия площад в понеделник около 11 часа.Там ,по съседните улици и заведения няма да може да се разминете от хора.До там ще стигнете трудно с кола защото улиците са задръстени от трафика.И това е в РАБОТНО ВРЕМЕ. Не плачете за увеличения с 10-15 лв.данък за старите автомобили,а вижте българския автопарк и го сравнете с европейския.Къде в Европа има повече джипове от тук. Опитайте да запазите места в СПА център за следващия месец и ще ударите на дърво. Идете в петък и събота вечер да намерите места в хасковско заведение и ще останете разочаровани. Да не изброявам още нещо за "бедния"българин. Просто трябва образование и труд скъпи съграждани.Май сме повечко мързеливи и приказваме повече.
      • Ан
        антимишок
        44 -15
        09:26, 28 окт 2018
        не знам на какви „витаминчета"си,но пишеш пълни глупости!!!Ако си живял поне 40+ години в Хасково ще забележиш че центъра е направо пуст в сравнение преди 30 години,Улиците са задръстени от трафика благодарение на прекрасно организираната мрежа на градския транспорт-за да стигнеш от орфея до бадема например трябва да смениш 2 превозни средста от обществения транспорт,и да повървиш поне километър не е ли по-изгодно и практично да използваш собствения си автомобил?!Автопарка в Хасково е супернов-със средна възраст 15 години,а многото джипове в града са благодарение на разположението на областта на две граници,другата причина е „честния и прозрачен" бизнес в града!!!Ресторантите в центъра са пълни с „бизнесмени" и диржавни и общински „чантаджии",пълни са и защото са останали около 1/3 от заведенията от преди четвърт век,а половината са свърталища на определени видове „бизнес"(като прочутия „дарданели" и хотел Аида")!
      • Ed
        Edin
        22 -34
        09:45, 28 окт 2018
        Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
    • 3
      На
      Набора
      27 -57
      00:02, 28 окт 2018
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
      • Ед
        Един от смешниците
        56 -17
        01:09, 28 окт 2018
        Нещастник ! Жал ми е за хората като теб , толкова сте ограничени че даже няма да разбереш за какво се борим .Няма как да налееш мозък в главата на простак с който те делят 2 вагона с книги .Продължавай да си слушаш чалгата и да хейтиш докато си мислиш че живееш ...
      • Му
        МУШМУРОК
        34 -18
        01:27, 28 окт 2018
        смешника си ти...спотаен зад компютъра у дома.смешници за какво..затова ,че протестират и за твоите права ли бе мишок.за високите цени на горивата,,за лумпените във власта ли .съвет : когато си прост и ограничен..и страхливец най много замълчи !
    • 4
      А
      А
      25 -24
      01:03, 28 окт 2018
      А може би хората ги е страх , затова не излязоха, а не защото са жалки
      • Му
        МУШМУРОК
        20 -9
        01:30, 28 окт 2018
        Ми утре и вас ще дойдат да те.....и пак ли ще те е страх ?
    • 5
      Fu
      fucata
      54 -4
      01:41, 28 окт 2018
      В област Хасково има 231 276 души и на протест да излязат само 100 човека, други 150 си вечерят в отсрещните заведения.
      Няма единство, нямаме си доверие един на друг. Всеки втори преживява от някаква далавера или от прееби другарче. Как да излязат хората на протест като ги е страх да погледнат преебаното другарче в очите.
      Най-хубавата страна сме, природа, планини, море а от вътре народа, племе.
    • 6
      Zz
      Zzz
      23 -12
      07:52, 28 окт 2018
      Мочето с очилата е племеник на кмета.срещу него е съпругата му.онзи на пеката рошавия е вапцаров,кандидат кмет от атака .по надолу възрастните мъже до един са били или още са членове на атака.пак се готви нещо политическо.затова няма много протестиращи срещу високите цени.щото се усещат хората
      • Mi
        Mishki
        29 -9
        09:46, 28 окт 2018
        И какво като е племенник на кмета?Трябва да си стои вкъщи и да мишкува като вас ли?и да пише тъпи коментари ?Истината е,че Хасково е хубав град пълен с комплексари.Стойте си по къщите и бачкайте за 500 лева и продължавайте да се смеете на хората,които се опитват да променят нещо
    • 7
      Ми
      Мина
      31 -16
      08:14, 28 окт 2018
      Правителството ли вдига цените на бензина , драги таксиджии? Защо не протестирате пред бензиностанции, пред офиси на собствениците им.И сигурно вие първи ще се възползвате от това,за да вдигнете тарифите.И кой,мислите , най-напред открадна държавата ни.Такива като Баневи,дето си мият крадливите кунки в сребърен и златен умивалник, такива като Арабаджиеви , които напълниха с пачки всичко в къщи,та опряха и до кутиите от обувки. И кои са тези крадльовци - все издънки на БКП.Ама нямате желание да погледнете толкова назад , защото май сте млади социалисти.
    • 8
      Бе
      БеСеПе напред
      16 -24
      08:43, 28 окт 2018
      Много ми е интересно как така младите казали взеха... Виж коментара
    • 9
      Ян
      Янко Митев
      11 -11
      09:07, 28 окт 2018
      Ето какво казва една от "КРЕСЛИВИТЕ МАЙКИ"
      Мирен граждански протест!
      Навярно ви прави впечатление, че ние сме гневни на думите на Симеонов и внушението на омраза в тях. Този гняв е справедлив и може би закъснял за обществото ни.
      Имате ли дете? Честито - ВС е ресорния МУ вицепремиер под чиято опека е Агенцията за закрила на детето.
      Имате възрастни родители, които влачите по болници и лекари? Честито - ВС е ресорния ИМ вицепремиер под чиято опека е Здравеопазването!
      Вие сте част от социалната система под каквато и да е форма - Честито
    • 10
      Ed
      Edin
      20 -15
      09:20, 28 окт 2018
      Същото като протеста на майките, а и всеки друг протес от последните години. 20% наивни хора, които се борят с вятърни мелници и мислят, че нещо ще се промени като излязат 100 души на площада и 80% партийни функционери, атакисти, бспари и най-обикновени дърти комунисти и техните наследници. С този материал, толкова.
    • 11
      Са
      Самоедия
      22 -6
      10:27, 28 окт 2018
      Чета писанията ви клакьори на властта и се чудя, как на някого може да му харесва да е в стадото на павиани? Няма доволни, а медиите гъмжат от тържествени новини и обещания. Всичко е цветно и красиво, а не можеш да си намериш място в самолетите и автобусите за евакуация. На кого ги разказвате тези истории? Това, че никой не протестира е от една страна умората на протеста, който 30 години остава не чут, а от друга страна осъзнаване, че няма общност, която да обедини протестиращите в едно. Спойка няма в бившият български народ. Учете турски, макар че едва ли ще ви помогне! България се е оттеглила от територията и я е оставила на разруха като умиращите ни села. Оптимистите ще кажат, че може и да е за хубаво. МОЖЕ, но е срамно!
    • 12
      До
      До протестиращите
      20 -23
      11:28, 28 окт 2018
      Искам да кажа на тези,които говорят тука,че преди 30 години центъра на Хасково бил пълен с народ,а сега нямало толкова много хора.. Да,беше пълен с народ,но защо не кажеш каква беше причината за това,а само пускаш евтини манипулации,че тогава имало много хора в града. Защо не кажеш,че тогава любимата ви комунистическа партия,която буквално ви изнасилваше както си иска не ви даваше да излизате от страната и ви държеше,като затворници в България. Ето защо имаше повече хора. Защото народа не можеше да иде никъде навън. И като падна “прекрасния” ви комунизъм се хукнахте през глава към западните страни. И за сведения на тези овце,които още бленуват по комуниМа ще кажа,че при 120 лева заплата,тогава литъра бензин беше 1 лев. Ама що не протестирахте тогава? Щото на другия ден,щяха да ви привикат в полицията и можеше и никога да не ви видят повече. Ама сега така умело използвате тази “лоша” демокрация да си показвате циркаджийските номера.
      • Са
        Самоедия
        19 -12
        11:33, 28 окт 2018
        Май не си разбрал какво казват МЛАДИТЕ. На тях не им пука какво е било преди 20, 200 или 500 години. За тях е важно, какво е сега. Какво има да умуваш над комунизма и демокрацията? Май и спомените ти са фалшиви, защото бензинът не БЕШЕ по лев, а по 34 стотинки.
    • 13
      На
      Набора
      9 -13
      11:52, 28 окт 2018
      До един от смешниците.Как мога аз да те разбера за... Виж коментара
    • 14
      До
      До самоедия
      19 -7
      12:40, 28 окт 2018
      Не само,че ти нв си разбрал за какво се борят младите,ами и никога няма да разбереш. Ако млдите не знаят какво е било преди 20,30 или 100 години няма снисъл да се борят за нищо. Незнам бензина кога е бил ,0,34 стотинки ама знам кога беше 1 лев. И то при скапания ви комунизъм. И не ме карай да ти описвам празните щандове в магазините,а същото време как комунистическата номенклатура пазаруваше от Корекома “лошите” западни стоки.
      • На
        Набора
        15 -15
        13:21, 28 окт 2018
        Да хубаво е на бунака да се припомни за режим на ток за лимит на бензина вече не си спомням по колко литра и километричните опашки по бензиностанции те. Да не забравяме Чернобил .Ама на тъпаци Как да им налее акъл в простите глави
      • Lu
        Ludnica
        17 -11
        14:02, 28 окт 2018
        Този режим може да бъде харесван само от мързеливци, които не желаят да работят. Всичко да ти е програмирано е нещо ужасно. Ще купуваш това, което държавата иска, защото друго няма, ще живееш там където държавата иска, защото другаде няма да ти дадат да работиш или да си вземеш апартамент. Ще ходиш в гадните, мизерни държавни бунгала, защото друго няма, а да отидеш в Гърция или Хърватия на море е немислимо, по-скоро ще те застрелят на границата. Автомобил нямаш, защото държвата не иска да си мобилен, а закрепостен към населеното място, в което си се родил. Точно както робите в Древния Рим. И да с манипулира сега и да се зомбират по-младите хора колко било хубаво тогава си е чиста проба национално предателство. Нито стандартът е по-нисък сега, а за възможностите за реализация на кадърните и умни българи просто няма каквато и да е база за сравнение.
      • Не
        Незапознат
        10 -5
        21:02, 28 окт 2018
        Няма ли веднъж поне комунистите за нещо да не са виновни?Младите не искали да знаят какво е било тогава.Точно това е проблема.Човек който не се интересува от историята какъв мироглед може да си изгради за протест или за каквото и да е било?Не само че няма да има ''бройка''но тези които са там съвсем за друго ще са.Някои разбират това и въобще не желаят да застават рамо до рамо с подлизурковци използващи общата кауза за користни цели.Като прочетох че пък този таксиджия говори от името на таксиметровите превозвачи ми се прииска да си поръчвам такси от друг град. Надявам се че написаното в статията не е вярно и този чешит не са го оторизирали с тава право.А сега нека на лудия в Ludnica-та кажа тези мързеливци какво постигнаха с няколко изречения.
        ОБРАЗОВАНИЕТО.То беше безплатно и достъпно за всеки който иска да се учи назависимо от финансовото му състояние.Безплатно да се учат,безплатно да живеят в *********,да получават стипендии за добро учение.МЕДИЦИНАТА..Здравеопазването също беше напълно безплатно.Но качеството му както и на образованието не може по никакъв начин да се сравнява със сега.Имахме най добрата система за диспенсаризация и ваксинация.Санаториум-курортно лечение.ЖИЛИЩАТА.Не можеше с дом да се сдобиш веднага трябваше да се чака ред но в крайна сметка ги даваха.Млад специалист с дете почти веднага получаваше жилище което в последствие можеше да закупи.Разбира се другата група ползващи се с абсулютна привилегия бяха активните борци против фашизма и капитализма.Или по точно техните деца.БЕЗРАБОТИЦА.Такава дума въобще не съществуваше.Каквато специалност който и да изберерше винаги имаше работа за нея.Всеки знаеше че каквото и учебно заведение да завърши веднага след това ще последва реализацията му.Няма да има такова нещо като нямане на работни места.ОТДИХ.Правото на отдих буквално се налагаше на всеки.Това е образно казано но така излиза.Всяко предприятие разполагаше с база на море,планина или и двете.Цените за тях бяха символични а на места даже и безплатни.РАВЕНСТВО.Стандартът на живот на върха и в низините разбира се отличаваше но до всичко по горе изброено имаха достъп всички.На върха и в низината имаше средна класа.Дали тя е работническа или интелектуална нямаше значение.Всички бяха доволни от статуквото.Всички бяха уверени в утрешният ден че нищо няма да се случи в страната която живеят нито местата където работят.Всички лягаха спокойно да спят без да се притисняват че утре ще ги уволнят намалят заплатата,вдигнат цените или кой знае още какво на държавно равнище.
      • Не
        Незапознат
        5 -2
        21:11, 28 окт 2018
        Дали тя е работническа или интелектуална нямаше значение.Всички бяха доволни от статуквото.Всички бяха уверени в утрешният ден че нищо няма да се случи в страната която живеят нито местата където работят.Всички лягаха спокойно да спят без да се притисняват че утре ще ги уволнят намалят заплатата,вдигнат цените или кой знае още какво на държавно равнище.Интересно защо цензурираха ''oбщежития''?
      • Iv
        Ivo
        3 -8
        22:33, 28 окт 2018
        Незапознат, много ти отива това. Айде да не си гов... Виж коментара
      • Ko
        kovo
        1 -1
        13:12, 29 окт 2018
        Да допълня за жилищата: За тази, които ги получиха по партийна милост, може и да е добре, ами на другите дето им вземаха(очуждиха) къщите, за да направят на тяхно место блоковете ? По форуми се показват снимки на магазини от "онова" време и все пълни и народа радостен, ами кай и как да снима празен магазин. 20 години след войната имаше и купонна система за хляб и купона важеше само за определена хлебарница. Основна характеристика на "социалисЪма" бе дефицита, на всичко!
      • Не
        Незапознат
        1 0
        22:27, 29 окт 2018
        Ако приемем че това е мантра то наистина си е свършила работата.Във буквален превод мантра означава инструмент на съзнанието.Освобождаване на ума от илюзията и други подобни обвързаности.Както се казва в по горен коментар трябва да си на 40+за да разберете че това не е някаква духовна манипулация за каквото обикновенно се използва този изтънчен език.
        Няма да се хващам статистиката каква е.Това което ще ви кажа е това каквото се вижда или АЗ какво виждам пък вие си съпоставяйте статистиката.
        Здравеопазването не е било чудо нито тогава нито сега.Разликата е в това че за времето си научните постижения в медицината се финансираха без нагли спонсори и корпорации които сега го правят не заради здравето на всички хора а за тези които имат пари.Системата,организацията на самата медицина и в дейностите беше на такова ниво че от запада идваха и се изумяваха.А не както сега ако се налага да сменяш лечебно заведение всичко сам буквално да правиш а не всичко това да става по канален ред.
        За образованието пък ако бяхрте вътре и бяхте само наблюдател ръката ви когато би решила да изпише думата мит би ви се схванала.Това не е пожелание!Самите вие щяхте да се сепнете дали да го направите от това което виждате и това което сте смятали до сега.Ще се огранича само с това защото ако продължа може да изпиша цял ферман.
        За жилищата едва ли има две мнения че на болшинството от тях земята на която се намират е общинска или не е собственност на самите собственици.Това което постигнаха комунистите в жилищната си политика е почти всички да имат дом на приемвливи цени.Пък това че земята не е собственост на притежателите на апреаментите е с друга цел която за времето си може би е бил оптималнит варант за ситуацията.Демокрацията ако някога за това ще е виновна в това че общинарите които сега са на власт а утре не знаят дали ще я разпродад (обърнете внимание) на
        този който дава най-много пари а не непременно на собствениците на апартаменти.Това е заплаха която не знам дали е възможна.Но ако е ако аз примерно я изкупя какво мислите ще последва?
        Смея да кажа че мнението ви за почивните бази е силно подценено.Наистина имаше малки бази и големи но такива без бани и толетни е нямало.Нямало!!Може да са били общи но ги е имало!Някъде от тези които бяха на високо планински места например наистина нямаха бани но тогава нямаше техническа възможност за това.Тоалетните бяха септични ями.Но почти всички бяха електрифицирани.Друг е въпроса че малко да гръмне после часове нямаше ток.
        Що се отнася за продължителноста на живота за болшинството важното освен това е и качестрвото му.Всеки а и вие надявам се искате това.За това специално оставете статистиката!Елиминирайте я!Най добрия барометър е ако се обърнете към възрастните хора болни или не.Вижте родителите сте ко са живи какво е мнението им.Какъв ще е коментара ви ако ви пратя видео на което се вижда как човек гони куче от храната до кош и почва той да яде?
        Пък коментара ви за безработицата просто ще го пропусна.Това е прекалено крайно което ми идва в повече.
        Разбира се че че не става дума за уравновесяване на равенството.Това вече наистина е утопия.Нямах предвид това.Явно не сте ме разбрали.Това което имах предвид равенството в своята среда в която всеки общува,работи и живее.
    • 15
      Ск
      СкрррПа
      14 -6
      14:01, 28 окт 2018
      Наборе, поздрави пращаш от Германия, а си седнал да се присмиваш на младежта, която иска по-добър живот в България? Ми ти си типичен Ганьо бе. Излязъл си от селото, ама то от теб няма да излезе, очевидно.
      Нормално да си доволен от живота си, след като мирогледа ти не стига по-далеч от собствения ти нос.
      Спри да пишеш, че се излагаш. И да пратиш поздрави на Германия от нас, тук живущите, които вземаме пари оттам и хрантутим корумпираните маймуни в България с тях.
    • 16
      Го
      Гост на Хасково
      17 -1
      14:10, 28 окт 2018
      Погледнах площада и се убедих отново: колкото и хора да сте,каквото и да искате ,огледайте се и ще видите: наоколо се озърта печеливш с фамилия Бисеров ! Все си е по този начин !
    • 17
      Сб
      сбжд
      15 -3
      14:14, 28 окт 2018
      Да знаеш и да ти пука, са две различни работи, но явно на заслепени няма как да го обясниш. Продължаваш да разказваш за последните две години, защото така ти отърва. Те обаче по-скоро могат да се отнесат към така нареченият "преход", отколкото към "комунизма", защото тогава "се наливаха основите" на сегашното райско време или по-скоро се разбиваха тези, за които Пеньо Пенев пише.Трите милиона загуби сами говорят, а също и регистъра на АГО Хасково. Не ми описвай, че си слабоват в ненаучната фантастика. . Същото искам да кажа и на мухъла "набора", дето надува тромпета в Германия, а тук идва да се прави на велик, като всички селяци от типа "Винету". Яша ва селски, сам си призна по-горе!
    • 18
      Ан
      антимишок
      11 -7
      16:04, 28 окт 2018
      Много замайлки има в тоя град!!!!Навремето не управляваше БКП а Тодор Живков и да,не разрешаваха свободното движение на хората в България и извън нея,но пък сега като дойдоха на власт „демократите" България стана под 7 000 000,а Хасково официално е под 75 000,сигурно е от прекрасия живот в родината и града?Имало възможности за развитие-да ако си крадец,лъжец,абе пълен гюнстуратник ще се развиваш,ама ако имаш някакви заченки на достойнство и вяра в закона...ами с тебе е свършено!!!п.п Една лъжа повторена 1 000 пъти се превръща в истина,особенно ако става дума за умиращи общества като това в България...
    • 19
      На
      Набора
      4 -13
      16:26, 28 окт 2018
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 20
      Ск
      СкрррПа
      13 -1
      16:47, 28 окт 2018
      Наборе, наборе, не знам защо ти отговарям даже. Ти сам доказваш това, което пиша. Аз - ти, аз - ти, сравнения. Не виждаш по-далеч от носа си, ясно е. Почити съм убеден, че стандарта ми на живот тук е по-висок от твоя в Германия, но не е там въпросът. Погледни малко около себе си поне, че по-глобално ще ти е трудно, видно е.
      Пък за селото, простотията, тъпотията... То едно и също, а именно него визирам. Ма на теб май не ти стигат гънките, за да го проумееш. Нищо изненадващо от човек, чиято първа хвалба е, че му надували тромпета. Добре, че е немското евро, та да си платиш. Иначе ако опре до акъл, жени с над 30 IQ едва ли ще ти вържат.

      Сполай ти и си остани(в Германия) със здраве! България няма нужда от такива като теб.
      • На
        Набора
        6 -12
        17:10, 28 окт 2018
        А от какви има нужда България бе смешник От такива... Виж коментара
    • 21
      Ha
      Haskoyliq
      8 -5
      17:12, 28 окт 2018
      Било пълно с хора хаха, всички млади по европа , вижда ви са пълно защото почнаха училищата и децата дето са събрани от тук от там ви са вижда калабалък, в центъра само пенсионери цъкат шах, в хаскьой има няма 35 000 души вече, то в България са под 3.5млн. ама това е друго. Терминала всичко минава от там!
      • Iv
        Ivo
        3 -8
        17:40, 28 окт 2018
        Абе неее бе, защо 35 000, дай ги 3 500. Някои хора... Виж коментара
    • 22
      Ед
      Един от всички
      11 -3
      17:16, 28 окт 2018
      Бягайте,като мишки точно това и трябва на България, да се оттърве от такива бездушни въздухари,които не могат да вземат живота си в ръце и да събудят заспалото си съзнание.Или може да останете тук и да бъдете промяната която желаете да видите,но за това се иска БОРБЕНОСТ която все по рядко се среща.Auf Wiedersehen
    • 23
      Jh
      jhb
      11 -9
      18:44, 28 окт 2018
      Мързеливи комунисти на протест. Не могат да се впишат в съвременното общество и това е! Хайде чемадана и в сибир. Там все още е социалистическо безвремие...
    • 24
      Ед
      Един от смешниците
      6 -2
      22:12, 28 окт 2018
      За твое сведение аз работя още по на север от Германия (в държава с значително по-висок стандарт ) така че с това че взимаш едни 1600-1800 евро не те прави велик а относно недоволството само тъпаците са доволни от себе си ,всеки стремящ се към по добро и към развитие е нормално да е самокритичен да не говорим пък да е доволен от управлението на Мафиотите в властта!!! И не на последно място по добре да изчакам от книги отколкото от Простотия .
    • 25
      To
      Tonich
      4 -4
      09:06, 29 окт 2018
      Оставка на цялото мафиотско правителство !
      • Дп
        Дп Тонич
        1 -4
        09:27, 29 окт 2018
        И кой да дойде на власт? Още по-мафиотско. Това ли искате? Искате си пак БСП и ДПС да ви “управляват”,така ли? Май бързо забравихте какво значи мафиотско правителство...
    • 26
      Гр
      гражданин
      4 -1
      10:56, 29 окт 2018
      Велики мислители,велики илюзионисти,
      хубаво е да искаш,хубаво е да имаш-но ,ТИ,ВИЕ протестиращи какво сте дали на тази държава,с какво сте допринесли за развитието,благото на този народ?!Или сте поредните клакьори на еди кой си?!Напълно разбирам протестиращите майки,знам проблемите им,но ,ти Пламене ,за каква икономика,за какво светло бъдеше бленуваш?!Човек първо трябва да погледне собствената си къщичка,себе си и тогава да говори от името на много хора.А ти,твоето семейство какво сте направили?За 20г входната врата не си боядисахте,пердета нямате,водата и тока не си плащате.Къде си тръгнал???????????????2Добре,че дядо ти /бог да го прости/доведе баба да стегне апартаментчето,че се насадихте с майка ти там,а ,баща ти го игнорирахте.въпреки,че той е наследника на апартаментчето.Нали беше в чужбина-забогатя ли,какво научи???Смешни сте.Не се излагайте.Със 100 души реформа не се прави.И то от хора които себе си не са оправили.
      • Сп
        Спах с жена ти!
        1 0
        07:07, 31 окт 2018
        А защо не кажеш,че имам 3 апартамента бе мухъл и ,че за апартамента които говориш никой не живее от 20 години.А за това което научих в чужбина е ,че мястото ми е тук колкото и пари да получаваш на вънка.Вместо да пускаш гневни обиди измислени от малкото ти мозъче,вземи виж положението в държавата и направи нещо Андрейчо мамин дето толкова хора си зявлакъл.
    Последни новини