От х:

Днес в x:

Верижна катастрофа на Кърджалийска: 3 коли се нанизаха една в друга

Изображение 1 от 5

    Три автомобила се нанизаха около 11 часа днес на Кърджалийска. Малко след светофара до бившата Ветеринарна лечебница Хюндай с турска регистрация, хасковски Фолксваген и джип Мерцедес, шофиран от ресторантьора Николай Траилов, се забиха един в друг. „Не разбрах дори какво се случва, когато се натресох в колата пред мен, шофьорът й изведнъж наби спирачки.“, разказа Траилов, който изтръпна при гледката на две бутилки с пропан-бутан в багажника на Фолксвагена.

    Според обясненията на турския шофьор, чиято кола е първа от трите катастрофирали, инцидентът е станал след като автомобил пред него завил рязко в отбивка на дясно без да даде мигач.

    Няма пострадали хора при инцидента, има само материални щети по колите. Въпреки, че автомобилите бяха изкарани от пътното платно на самоход, ситуацията затрудни за известно време организацията на движението.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      Ха
      Хасково
      15 -4
      12:28, 11 окт 2018
      Там трябва да се сложат обезателно камери ! Всеки кара както си иска ...
    • 2
      Гр
      гражданин на Хасково
      6 -4
      14:38, 11 окт 2018
      На улица Банска има спукана тръба,ВИК е на място ,без никакви оповестителни знаци , без никаква видимост,Обърнете внимание.Трябва да стане инцидент и там и Хасково Нет да има материал за писане.......
      Уведомете компетентните органи
    • 3
      Ск
      СкрррПа
      8 0
      15:02, 11 окт 2018
      Хубаво е да се спазва дистанция, както и ограничението. Нерядко обаче там(а и не само) преминават автомобили, които не спазват нито едно от двете.
    • 4
      Ко
      Койчо
      7 0
      20:17, 11 окт 2018
      Сутринта от другото платно има много гладни баничари ,брях мама му спират си все едно са си на селският хоремаг,а пък уж буливарддд го водят тия кауни
    • 5
      Ма
      Марин
      0 0
      19:04, 14 окт 2018
      Като видях турската регистрация вече бях предубеден. Но, всички знаем, че след кърджали у хаскуу са най-добрите шофьори артик. Никой не дава мигач и не спира на пешеходна. А класиката е десен завой със забравен ляв мигач.
    Последни новини