От х:

Днес в x:

Общината оферира килнатата ограда на стадион “Хасково“

Изображение 1 от 2

    Община Хасково оферира ремонта на от години килнатата северозападна страна на оградата на стадион Хасково. Обществената поръчка е с обявена максимална стойност 53 020 лв., без ДДС. В тях са заложени разходите за изработването на инвестиционния проект, за авторски надзор за строителните работи.

    Средствата са от местната хазна, става ясно от тръжната документация.

    Офертите на кандидатите се очакват до 8-ми октомври, а ремонтът трябва да бъде завършен за три месеца, след подписването на договора.

    Оградата, която е силно наклонена към алеята за пешеходци вече от години е с обща дължина 45 м , а полуразрушената бетонова шапка, върху която има метална ограда на над 2 метра, я прави опасна за преминаващите.

    Намеренията са този участък да се разруши изцяло и изгради наново според денивелацията на терена в тази зона.

    Информацията за ремонта на градския стадион идва на фона на обявените намерения и ръководството на местния футболен клуб „Хасково 1957“, който вече записа няколко поредни успеха в Югоизточната трета лига за възраждане на футбола в Хасково и призива от преди няколко дни за подкрепа, както от местните власти, така и от феновете за развитието на този спорт.

     Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      Фу
      Футбол и спорт
      9 -1
      12:48, 19 сеп 2018
      Отделената сума за ремонт на оградата не е никак малка на фона на това което Община Хасково отделя като инвестиции за тренировъчна база-нищо.На 100 метра от посоченото място се намира изграден спортен комплекс с тренировъчни игрища+рушащи се съблекални продаден навремето от държавата за без пари.Там е идеалната възможност Хасково да има тренировъчни футболни терени за стотиците трениращи деца ,а и за други спортове/лека атлетика/ -въпрос на преговори и заплащане/придобиване на терена.
    • 2
      Kk
      kk
      8 -1
      12:57, 19 сеп 2018
      да беше питал да ти кажат, игрищата за които говориш още преди години Георги Иванов ги продаде. И въпреки че са пордадени на частно лице то допуска тамда се правят тренировки
    • 3
      До
      До Кк
      4 0
      14:35, 19 сеп 2018
      Не четеш докрай-там е казано това и решението също...И продажбата на целия комплекс е от държавата преди мандатите на Иванов
    • 4
      Ма
      Маймуната
      1 0
      20:45, 19 сеп 2018
      И кой е собственикът на тренировъчния стадион ( с белите огради ) и другата площадка до него ( с червените огради ) ? Спряга се за собственик една добре известна фигура от кримиконтигента в Хасково... ???
    • 5
      Фу
      Футболиер
      3 0
      21:56, 19 сеп 2018
      Нали се спрягаше преди време че ще се направят игрищата до Фонд Земеделие отзад тренировъчни и т.н. само кухи новини,а относно оградата поне оградете местото да не минават хора и малки деца постоянно щъкат ...

    Още новини

    Последни новини