От х:

Днес в x:

Отлагат ремонта на околовръстното на Хасково с две седмици

Изображение 1 от 6

    С около две седмици ще се забави началото на ремонта на околовръстното на Хасково. За това съобщиха изпълнителите на дейностите от Хасковската фирма „АД“ АБ. За началото, което ще започне в средата на август, а не както беше според първоначалния план през юни, потвърди и шефът на Областнато пътно Радостин Ламбрев.

    Интензивните валежите напоследък и уточняването на технически подробности, са част от причините за забавянето, освен това е преценено, че е добре да се извърви и големият трафик от Румъния към Маказа, преди да стартират процедурите.

    Участъкът от около 3 километра от кръговото на изхода на Хасково в посока Харманли край града ще се ремонтира паралелно с двете платна от кръговото в края на бул. „Освобождение“. Краят на този реконструкция е пътен възел Манастир, до птицекомбината, трасето е около 2 километра. По време на ремонтите ще бъде направена и реконструкция на движението, пропускането на превозните средства ще е поетапно.

    В момента тежките машини са по трасето на Е -80 край Хасково в близост до разклона за село Узунджово. Полагат се нов асфалтов пласт, ще бъдат монтирани нови мантинели и пътни табели и стрелки, ще бъде обновена и хоризонталната маркировка

    От пътното предупреждават шофьорите да бъдат внимателни, защото в участъка, където се асфалтира  колите се вървят само в едно от платната. 

    Красимира Славова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      12
      123
      15 -2
      14:51, 27 юли 2018
      Не, че нещо, но фирмата се казва "АБ" АД ...
    • 2
      00
      001
      20 0
      15:11, 27 юли 2018
      Славова, вземи си прочитай статиите след като ги публикуваш, че ставаш за смях. Пълно е с грешки.
      • Jo
        John
        9 0
        15:32, 27 юли 2018
        ово йе стандарт!

        От пътното предупреждават шофьорите да бъдат внимателни, защото в участъка, където се асфалтира колите се вървят само в едно от платната.
    • 3
      Ко
      Кога
      10 0
      16:33, 27 юли 2018
      А кога ще започне ремонта на пътя от Димитровград до Старозагорска област?
      • На
        Наистина кога
        1 0
        21:10, 27 юли 2018
        Мен също ме интересува,дали има информация за този участък.

    Още новини

    Последни новини