От х:

Днес в x:

-1 °C

Хасковлия с Опел блъсна кола на жандармерията на „Георги Кирков“

  Хасковлия с Опел се натресе в автомобил на жандармерията на кръстовището на улиците „Георги Кирков“ и „Средна гора“ тази сутрин. Юсеин идвал откъм ул. „Св. св. Кирил и Методий“, спрял на кръстовището, но поради паркирани надолу по „Георги Кирков“ коли нямал видимост и навлязъл в кръстовището. Там се натресъл в идващата отдолу полицейска кола. Предницата на опела му е доста пострадала, автомобилът на жандармерията е със смачкани тенекии от лявата страна. Няма пострадали при инцидента.

  „Няма никаква видимост на това кръстовище, а и слънцето блестеше право в очите ми“, обясни Юсеин. Той допълни, че работи наблизо и всяка сутрин минава оттук, винаги нащрек. Но днес белята станала. „Поне няма пострадали“, добави с облекчение той.

  Проверката с дрегер показа, че няма наличие на алкохол в кръвта на водачите.

  Haskovo.net

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (10)

  • 1
   Bu
   Butros Butros Gali
   10 -11
   09:48, 11 юли 2018
   Юсеин ага, да запазим час при Тиганата :D
  • 2
   Bu
   Butros Butros Gali
   13 -9
   09:53, 11 юли 2018
   Йашаа ага

   Акшама в Силен ще пием за твое здраве. Сметката от тебе.
  • 3
   Бе
   Без думи
   47 -1
   10:09, 11 юли 2018
   Да така е,няма никаква видимост заради колите,които са паркирали на пътя. Нека да вземат мерки! Много пъти ми се е случвало да минавам на магия.
   • 00
    001
    13 -4
    12:00, 11 юли 2018
    Крайно време е ул,Г. Кирков от кръстовището с ул. Дунав в посока бул. съединение да стане еднопосочна а ул, Кирил и Методий от детската градина до кръстовището с ул Дунавв посока ул.Дунав също.
  • 4
   Ви
   Вип
   21 -2
   10:16, 11 юли 2018
   Вчера на полицията днес на жандармерията много взеха да ги блъскат
  • 5
   Па
   Павлов
   7 -12
   12:37, 11 юли 2018
   Слънцето му светело. Абе, тоз Юсеин, как шофира пр... Виж коментара
  • 6
   Го
   Гост
   4 -12
   13:12, 11 юли 2018
   Е тия кауни дай му магаре и каруца данеги пускат... Виж коментара
   • Иб
    иб
    4 -2
    20:06, 11 юли 2018
    искаш ли да те разпоря като каун, селянин умр*ял
  • 7
   Мн
   Много компетентни
   16 -1
   13:29, 11 юли 2018
   На всеки може да се случи,никой не е застрахован от грешки. На много места няма видимост от паркиралите автомобили ,до Общинска полиция е същото!Да не говорим, че до завоя е разчертана синята зона!Така, че бъдете внимателни!
  • 8
   Не
   Недоволен
   10 -3
   14:13, 11 юли 2018
   Да ги блъскат ве, като не си правят труда да глобяват поне тия дето паркират около кръстовищата и пешеходните пътеки...

  Хороскоп за 26.11.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Мисли, свързани с отминали събития отново ще излязат на преден план. От тях няма да се почувствате по-добре, за това си наложете да ги забравите. Насочете енергията си за по-хубавите неща в живота ви. Дарете си малко почивка и нещо специално за себе си, заслужавате го не по-малко от всеки друг.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Съчетавайки полезното с приятното, ще изживеете деня си приятно. Без да изтъквате заслугите си пред някого, ще успеете да го насочите в желаната от вас посока на мислене и заедно ще вземете решения за бъдещата си работа, цел или живот. Осигурете си време и за себе си, имате нужда от разтоварване.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Професионални срещи и обсъждане на интересуващи ви теми са част от ангажиментите, стоящи пред вас. Ще се включите в текущ проект и ще провокирате събитията в своя полза, без разбира се да предизвиквате недоволството на колегите си. Спазвайте добрия тон в общуването и законността.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  С лекота ще разрешите въпрос, който отдавна ви занимава. Изпитвате необходимост от промяна и същевременно се чудите от къде да започнете. Може би от себе си, може и от дома си. Във всички случаи се нуждаете от повече движение, спортувайте и се забавлявайте. Работата ви изтощава, не се давайте.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  С набелязаните мерки за подобряване организацията на работното място ще имате своите резултати. Всички те ще се окажат важни за професионалното ви развитие и най-вече финанси. Нововъведенията ви ще срещнат разбиране и ще получите подкрепа. Сигурно е, че сте сред най-добрите и с нищо не ви превъзхождат.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Предстоящите промени създават у вас напрежение, но и не ви липсват добри очаквания. За някои те са свързани с нова работа, смяна на местоживеене или друго интересуващо ги обстоятелство. Правейки оценка на развитията в живота си, ще бъдете по-обективни, ако изключите нещата от емоционален характер.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Настроението ви е добро, независимо от поведението на околните. В случая това е чудесно, защото вие наистина сте прави. Упоритостта в работата ви ще донесе резултат. Ще се радвате на заслужено признание, а и наградата ще бъде добра. Проявете толерантност към човек от обкръжението ви, който има свои проблеми.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Ще сложите добро начало на нещо ново в живота си днес. Положителните промени ще ви заставят да станете по-търпеливи към себе си и околните. То няма да ви коства големи усилия, защото сърцето ви е широко и в него има място за много обич и човешка топлина. Щастливите мигове ще последват и трайно ще се настанят в живота ви.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Денят не е подходящ за започването на нещо ново. Задоволете се с изпълнението на обикновените си задължения, дори да ви се струват досадни. Не давайте обещания, за които знаете, че са трудноизпълними. Вечерта прекарайте в шумна компания.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Сега вие сте творци на своето щастие. Най-вече от вас зависи да направите денят си успешен. Очакват ви изненади от всякакво естество и се налага да бъдете много внимателни в действията си. Погрешна стъпка може да ви донесе доста неприятности. Намерете време за любимия човек, защото нещата там не вървят гладко. Или може би е време за нова връзка?
  26 ное 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Днешния ден предлага сериозно предизвикателство за вас. Мотивацията ви за работа е толкова висока, че нищо не може да ви откаже от онова, което сте си наумили. Можете да разчитате на ваш приятел в момент, когато се нуждаете от съвет. Бъдете концентрирани и резултатите ще са налице.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ще придвижвате напред делата си, но наред с работата си е добре да се погрижите интересите ви да бъдат защитени. Използвайте контактите си и създайте условия за развитие на идеите си. Има потенциал в тях, стига да ги популяризирате и направите достъпни за повече хора. В желанието си да зарадвате близки хора ще влезнете в разходи.
  26 ное 2020

  Случаен виц

  Последни новини