От х:

Днес в x:

Пороят в неделя отнесе насипа от аварията на ул. „Кавала“

    Пороят в неделя отнесе насипа в аварията на ул. „Кавала“, а булевард „България “ малко по-надолу се превърна в речен бряг от пясъка. За това сигнализираха читатели на Haskovo.net, които изпратиха и снимки от снощи. На тях се вижда огромната яма, останала след отнасянето на насипа. Съседи обозначили опасната дупка с клонки.

    Аварията бе отстранена миналата седмица, а рабитниците на ВК по обичая си запълниха рова и го оставиха така. Преди няколко месеца при подобна, но по-голяма авария до училище „Васил Левски“ в такъв ров потъна собственият камион на ВиК.

    Днес група от водното дружество отново запълни ямата и трамбова насипа. Настилката от пясък по булеварда също бе събрана, по-точно това, което е останало от нея. „Голяма част от пясъка отиде в канала“, обясниха съседи.

    От ВиК обясниха, че няма как да асфалтират ямите от аварии същия ден. „Асфалтовите групи са за цялата област. При многото всекидневни аварии в Хасково просто няма начин да асфалтираме веднага, освен това има и технологично време“, обясни шефът на район „Хасково“ Лозко Лозев. „Ако веднага положим асфалта, кръпката ще пропадне“, обясни той. По думите му за аварията на „Кавала“ има забавяне само от няколко дни, а улицата не е толкова натоварена.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ка
      Кавала TEAM
      13 -9
      14:44, 9 юли 2018
      Г-н Лозев да не се обяснява мвого, а да поправи не само улицата, а и здравия допреди това тротоар! Работниците разбиха половината плочки. А входа на кооперацията и калта в която ни оставиха да цапаме кога ще оправят?! 3 лв. кубика, а се молим haskovo.net да ни помагат по ремонтите. Именно и заради тази гласност на проблема ни оставиха така.
    Последни новини