От х:

Днес в x:

Как да се справяте по-добре в живота като цяло – тренинги и семинари в Център „Смисъл“

Изображение 1 от 6

    Случвало ли Ви се е да попаднете някъде и да не искате да си тръгвате от това място?

    Дa изпитвате спокойствие, мир, радост, еуфория и същевременно необясним вътрешен баланс и хармония.

    Център за личностно развите и себепознание „Смисъл” Ви осигурява тази възможност, времето и мястото, където да изпитвате това състояние – отново и отново!

    Центърът е основан през 2017 г. в гр. Хасково с цел oрганизирането на тренинги, лекции, семинари, презентации и събития за личностно развите и самоусъвършенстване. Дейностите са подходящи за всички възрасти и сектори в обществото, включително деца, възрастни, студенти, служители във фирми и институции и други.

    От началото на тази година Център за личностно развитие “Смисъл” стартира поредица от събития, целящи да запознаят и въведат всеки човек, който желае, в една сфера като справянето със стреса и напрежението в ежедневието. Как е възможно да се постигне това? Разбира се, с тази задача могат да се справят именно гостуващите лектори, които са изключителни професионалисти и хора с богат емпиричен опит, готови да споделят знанията и техниките си.

    Събитията и семинарите се организират в КЪЩАТА” на ул. „Добруджа“ № 44 в гр. Хасково. Сградата предлага спортни, конферентни и учебни зали под наем, подходящи за бизнес тренинги, лекции, семинари, презентации и събития с разнороден характер.

    Проведените до момента събития в “Къщата” дават положителен резултат върху присъствалите, което затвърдява целта на Центъра - всеки желаещ да научи нещо ново и различно, да има възможност да се усъвършенства и да овладее техники и практики, които да му помагат по-добре да се справя в живота.

    Повече за дейността на Център Смисъл” може да разбере на фейсбук страницата “Смисъл” или на интернет страницата www.smisal.com.

    За контакти и повече информация: Даниел Ганев - дипломиран психолог

    Тел.: 087 8487 861

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Последни новини