От х:

Днес в x:

26 от Езиковата с шанс да учат във ВУЗ в Германия и Австрия

    26 зрелостници от Езиковата гимназия „Проф. д-р Асен Златаров” в Хасково получиха немски дипломи. Сертификатите връчи директорът на гимназията Деян Янев на официална церемония в художествената галерия „Атанас Шаренков”. Той поздрави дванадесетокласниците и им пожела успехи в бъдеще и да надградят постигнатото.

    Първи дипломите си получиха Християна Михайлова и Димитър Димитров, постигнали най-добър резултат.

    На тържеството присъства председателят на Ученическото настоятелство Асен Костадинов и зам.-директорът на гимназията Гергана Гочева. Сред гостите в двора на галерията бяха учители, родители и приятели на дипломиралите се гимназисти. Двама възпитаници на школото – Александра Чобанова и Тони Тотев отправиха музикален поздрав към присъстващите.

    Немските дипломи са гаранция, че учениците владеят езика на достатъчно високо ниво и зрелостниците могат да започнат обучение във ВУЗ в Германия и Австрия. 11 от дипломантите са преминали успешно по-високото ниво „С1” за владеене на езика.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      Ва
      Васко
      9 -12
      21:44, 14 май 2018
      Спазена е квотата?? Който трябваше си получи.... Който ходи на определените курсове при определените даскалки....
      • Ке
        Кеца
        3 -2
        11:04, 15 май 2018
        Не завиждай
    • 2
      Да
      да
      8 0
      11:13, 15 май 2018
      Всичкото хубаво, но тези хубави и млади хора си хващат пътя и изчезват от Хасково а града потъва, заради нещастни и жалки инвеститори......които парадират със заплати от по 500-600 лева......и не само инвеститори де , разбира се и местни самозабравили се феодоли. Но нека, никой кадърен и млад човек да не остане тука, да им дойде акъла в простите тикви, че трябва да си плащат за да вървят нещата добре!
    • 3
      Еж
      ЕЖКО- БЕЖКО
      1 0
      17:32, 15 май 2018
      Защо се кахъриш бе човек нали тука ще останат бойко цецо цвета цецка делянчобеливанката и сумати отбор- юнаци Не така гледай позитивно -както казваше Дядо Симо Кобурга
    • 4
      Го
      Гост
      1 0
      17:41, 15 май 2018
      Героят, ученият и красавицата, където и да отидат, навсякъде ще намерят приют...
    Последни новини