От х:

Днес в x:

ЦСКА покани ФК „Хасково“ в турнир за юбилея си, жените играят контрола

ЦСКА покани ФК „Хасково 1957“ в турнир, организиран по повод 70-тата си годишнина, която ще бъде отбелязана на 5 май в София. В надпреварата за деца, родени през 2008 г., ще участват още ФК „София спорт“ и ПОФК „Ботев“ - Враца. Програмата за срещите на стадион „Българска армия“ между четирите клуба все още не е ясна, но момчетата на „Хасково“ вероятно ще имат шанс да играят срещу тима на домакините. Хасковлии вече имат една победа срещу червените с 4:3 гола в приятелски мач миналата година в столицата.

След турнира момчетата на президента на хасковския клуб Илиан Киряков и треньора Вълчо Димитров ще имат възможност да наблюдават безплатно дербито между ЦСКА и Лудогорец. Срещата от 7-мия кръг на „А“ футболна група започва в 20 часа.

Хасковлии обаче ценят високо поканата за гостуване в честванията на юбилея. „За нас е чест факта, че получихме покана за участие в турнира“, коментираха от местния клуб. Освен това допълниха, че всички разходи на децата ще се поемат от феновете на ЦСКА в Хасково, с което подпомагат инициативата под мотото "С дете на мач".

Междувременно утре предстои контролна среща на новосформирания женски отбор на ФК „Хасково 1957“ срещу тима на Златоград. Мачът ще се играе на стадион „Хасково“ от 15 часа.

Анета Кутелова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    //
    ///
    3 -1
    18:33, 24 апр 2018
    Че кое точно цска празнува 70 години! То цска умря
Последни новини