От х:

Днес в x:

Опасна шахта дебне жертви край ул. „Георги Кирков“

  За опасна шахта край блок 57-63 на улица „Георги Кирков“ в Хасково, сигнализираха читатели на Haskovo.net. Съоръжението е от две части, а капакът е отместен от преминаващи автомобили, паркиращи в близост. „Може някой да хлътне вътре или да пропадне някое дете“ опасява се Митко Иванов, живеещ в блока. Той обясни, че капакът на шахтата е подменян няколко пъти, но автомобилите го размествали. Понякога бетонните половини падали в шахтата, пълнила се и с боклуци, което пък запушвало канала и мазетата в блока се наводнявали.

  Шахтата се стопанисва от ВиК Хасково. При проверка на сигнала, служители от водното дружество поставили капака на мястото му. Новият шеф на ВиК, район Хасково Лозко Лозев обясни, че шахтата е с бетонен капак, тъй като се намира в зелена площ, а това е сред изискванията. Той поясни, че теренът не е бил предвиден за преминаване на автомобили. Лозев заяви още, че капакът ще бъде предвиден за подмяна.

  Междувременно живеещите в блока недоволстват от праха, който се вдига при преминаването на коли от проправения неасфалтиран път. Те настояват пространството да се облагороди и да се направи парк.

  Анета Кутелова

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (7)

  • 1
   00
   001
   18 -1
   17:06, 13 апр 2018
   На първо четене сложете големи камъни или бордюри за да не могат колите да местят и да чупят капака проявете малко самоинициатива стига всички сте ревали направете това направете онова бетер малки деца сте!!!!!!!!!
   • Ка
    карма
    2 0
    19:18, 14 апр 2018
    Не темата! Целта на сигнала не е капака винаги когато мине кола , някой да го намества!!! Призива е да спрат колите да минават оттам. Санираха го блока, стана красиво, раззелени се, а то прашно, не можеш да отвориш прозорец, не можеш да проснеш прането. Гледката - селски път с коловози и прахуляк. А улицата при дъжд става на кална пързалка. Така ли ще даваме пример на децата с това потребителско мислене!!!!!!!!!!! Само да искаме, да мрънкаме , че община и държава нищо не е направила за нас, а ние да рушим и потребяваме!!!!!!!!!
  • 2
   Ма
   МАНГО
   9 -4
   17:31, 13 апр 2018
   Къде е КОРЗ - да прояви инициатива относно незасонния паркинг. Дръвчета - не може. Паркинг - може.
  • 3
   Go
   gost
   2 -3
   20:13, 13 апр 2018
   Чичо, това куче ти ли ба? Голем дзвер си мама ти да е...
  • 4
   Ба
   Бай Кор
   6 -3
   22:25, 13 апр 2018
   Ми напъни го и го премести бе, аман от търсене на локална евтина слава....
  • 5
   Ке
   Кенанския Майумн
   4 -3
   22:27, 13 апр 2018
   Боклука от блока го мързи да култивира около блока и
   наоколо прилича на циганско гето
   ... обаче шахтата му виновна :))
   .. Така де :)))
  • 6
   Ка
   карма
   2 -1
   19:28, 14 апр 2018
   За какво ми е тази празна СЛАВА!!! Искахме да обърнем внимание на проблема, не сме искали да ни снимат и интервюират!!! Искаме чиста и красива България!!!!Не преиначавайте темата !!!

  Хороскоп за 05.06.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  За много от вас денят се свързва с начало на проект или друга заетост, която ще ви носи доходи. Други ще задълбочат познанията си по въпрос, привличащ ги с перспектива за професионално развитие. Душевната ви нагласа ще ви подтикне към по-задълбочено общуване с подходящия човек и няма да съжалявате. Денят е подходящ и за лични занимания.
  05 юни 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Ангажименти от различен характер ще запълват времето и мислите ви днес. Гледайте на тях отговорно и обмислете възможните варианти за действие. Нетрадиционен подход също може да ви донесе успех. Интересна среща ще постави началото на нови предизвикателства, за каквито сте подготвени.
  05 юни 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  С настроение ще се заемете с подобряване организация на работното място. В тази връзка ще вземете и съответните решения, подобрявайки чрез тях ефективността на труда си. В семейството ще посрещате или изпращате някого. Ако заложите на самоподготовка, ще постигнете бърз напредък, предвид потенциала, който носите.
  05 юни 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Не допускайте липсата на пари да промени отношението ви към околния свят. Добри хора сте и направете така, че проблемите ви да не стават достояние на другите. Можете да се справите и ще го направите, като запазите достойнството си. Приключвайки започнат проект, ще подобрите финансите си и времето ще ви стигне за по-приятни занимания вечерта.
  05 юни 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Навременните ви и правилни действия ще повишат авторитета и вярата в собствените ви сили и възможности. Смело атакувайте целите си, времето работи за вас. За сметка на деловата ви активност личния ви живот се нуждае от обновление. Покажете на партньора си, че очаквате от него конкретни действия, а не само приказки.
  05 юни 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Вие ще сте водещи днес, но не давайте воля на началническите си пристрастия. Успеха ще бъде с вас, стига да овладеете емоциите си. Съсредоточете се и действайте разумно и предвидливо. Можете с лекота да си осигурите съмишленици, ако покажете, че имате какво да научите от тях.
  05 юни 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Има с какво да изненадате хората, които обичате. Поканете ги на разходка сред природата, ще ви се отрази тонизиращо на всички, а вие ще се постараете да направите приятна атмосфера наоколо. Самостоятелният ви бизнес ще наложи по-забързано темпо, което ще се отрази на времето и нервите ви.
  05 юни 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Със сигурност днес ще ви се наложи да поработите сериозно, за да осъществите намеренията си. Не се притеснявайте от конкурентна на вас дейност, имате реални шансове да постигнете блестящи резултати. Вашите близки ще ви подкрепят.
  05 юни 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  С деловото си отношение към проблемите ще предизвикате добри резултати, но и ще събудите нечии интерес към себе си. Няма да липсват условия за конфликти, защото и вашата чувствителност е изострена. По добре да бъдете кротки и да не се поддавате на провокациите. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта ви хубава.
  05 юни 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Промените при вас са в ход, но помислете дали това очаквате. Извличайте най-доброто за себе си, без да залитате по фалшиви обещания и представи за бляскаво бъдеще. Сами се погрижете за себе си, за да не обвинявате друг, в случай на различия в мисленето. Ще изненадате много хора с решенията си.
  05 юни 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Нечии съвет ще ви помогне да се справите по-леко с въпрос, който възприемате, като труден за решаване. Ще отбележите напредък в област, която изисква съобразителност, пъргава мисъл и навременни действия. Потърсете за себе си приятеля, с когото бихте се чувствали уютно и добре.
  05 юни 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  С приключването на проект, който ви струваше немалко сили и средства ще сложите край на един период в живота си и ще започнете нов. По-ведро ще гледате на нещата, защото сте усвоили уроците си. Ще привлечете вниманието на някой, когото харесвате и ще се радвате на взаимния си интерес.
  05 юни 2020
  Последни новини